Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

iyi hadi rahatsınn haftalık mı atıyosun soğanları sen ? ben anca fazla gelince atıyorum buzluğa ama iyi fikirmiş bi anda oturup rondodan çekip çekip atmak :KK70:
ben de bu akşam kolaycıyım balık yapcam :KK70: bi salata tmm :)
Bende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan :kk77:

Nasıl koyuyorsun canım ayrı ayrı posetlere mi koyuyorsun ?
ay hic uğrasmıyorm öyle ayrı ayrı poşet filan bi poşete atıyorm birer yemeklik kırıyorm,kırılmazsa kesiyorm bıçakla.Ben bol soğanlı yapmam zaten yemeği,tat vercek kadar koyarım adettendir soğan kavurmak yemeğe diye:KK70:Bi büyük soğandan 2-3 yemek cıkarıyorm anlayacağın:KK70:

Bende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan :kk77:
oh afiyet olsun misss ben haftada 1 yapıyorum genelde geçen hafta griptik karı koca diye yapmadım özledim:D sen de neden bu saate kaldın amaaaa :sopa:

kızzz canımı balık istettiniz cansu1109 cansu1109 :bicak:Hiii düzensiz beslenmeeee:KK20:
Sende takıl balığa :halay: evet düzensiz canım ya akşam yemeği zaten düzenli değil benim bugün hastaneye gidince öğle yemegide kaynadı. Kocide yememis daha yanına geldim beraber yiyelim diye oda birileri var bekliyorum ya :bicak:

Sende takıl balığa :halay: evet düzensiz canım ya akşam yemeği zaten düzenli değil benim bugün hastaneye gidince öğle yemegide kaynadı. Kocide yememis daha yanına geldim beraber yiyelim diye oda birileri var bekliyorum ya :bicak:
Size bi alıştıramadık su aksam erken yemeleri zaten:silah:kendi isimde olsa götürürüm yanımda yerim.Bak ben sekeri bıraktım diye öğle yemeklerine ekmeğimi yanımda getiriyorum.Tam buğdaylı olsun diye.Siz kendinizi niye düsünmüyosunuz bakim hiccc:KK43:

Size bi alıştıramadık su aksam erken yemeleri zaten:silah:kendi isimde olsa götürürüm yanımda yerim.Bak ben sekeri bıraktım diye öğle yemeklerine ekmeğimi yanımda getiriyorum.Tam buğdaylı olsun diye.Siz kendinizi niye düsünmüyosunuz bakim hiccc:KK43:[/QUO9TE]
Ah kuzum ya eleman var iken yapıp geliyordum şimdi tek başına koci 6.30 da dükkana geliyorum o saatlerde hareketli oluyor birakamiyorum ya. Bir gün sadece yemek düzeninden istifa edicem :KK70:

iyi hadiii bu saatte yerseniz akşam yemeği derdi de olmaz yırtarsın bi taşla 2kuş:D

Amin kuzum.. sigorta olması ve doktora rahat gidip gelebiliyor olmam en büyük avantajı işin o yüzden şimdilik oturuyoruz oturduğunuz yere :KK70::KK70:
doğuma kdr idare ettiği yere kdr etsin kuzum izinlerini vss kullan boşver ..beni de muhtemelen bebekten snr sepetlerler diye düşünüyorum :D
birikmiş izinlerim çok onları kullan bi kaç ay da ücretsiz kullan derken benim izin baya uzucak çünkü .:D neyse bari tazminatımı işsizliğimi alabilmek için tek şansım bu :D

Back
X