- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
ne yapsak kiahaha yaylar gevsek de bi sonuç yok bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapsak kiahaha yaylar gevsek de bi sonuç yok bacım![]()
ahh ahh okula filan yazılaydık su konuyla alakalı diploma almıştık kızbende mayıs ayında bırakanlardanım 2yıl elimizden öperbabyloading87
Elden bisy gelmiyor ki bacım,en büyük ihtimal tüp taktırcaz istwne yapsak ki![]()
ben senin kontrolleri bekliyorum. bakalım ilk görüşme nasıl olcak, iş. ona gerek kalmazElden bisy gelmiyor ki bacım,en büyük ihtimal tüp taktırcaz istw![]()
İnsallahh kuzummben senin kontrolleri bekliyorum. bakalım ilk görüşme nasıl olcak, iş. ona gerek kalmaz
senin bata yaKın oluyor ama bu uyku, geçen ayda öyleydinİnsallahh kuzummKız ben aksam yine uyuyakalmışım ya
Adam camiye kadar gitti,saat 9 gibi ben sen uyu kal koltukta,
Anahtarı da alma benimki,telefonda sessizde
Bi gözümü açtım ki zili mehter marsı gibi calıyo o derece
Valla napcam bu uykuyu bilmiyorm hiç
![]()
Günaydun cnm,aminnnnngünaydın, hayırlı ömürlerin yzıldığı, dualarımızın kabul, günahlarımızın afolunduğu sevdiklerimizin bize bahşedildiği bir kandil olsun inş.
herkese günaydınlarrr
bende hava durumunu vereyimizmir bugün 21 derece ve oldukça güneşlii (tabi şuann havasına güven olmaz . bir günde dört evsim yaşatabiliyor bize memleketimm
)
birde nezle varya,kırıklık gitmedi üstümdensenin bata yaKın oluyor ama bu uyku, geçen ayda öyleydin![]()
Günaydın cnm,hayırlı kandillerrgünaydın kızlar hayırlı kandiller olsun
bursa'da inanılmaz bir yağmur göz gözü görmüyor
yapışıyor artık şu nezle gripler insana, geçier inşallah doktora gitmeden.birde nezle varya,kırıklık gitmedi üstümden![]()
cuma günüyapışıyor artık şu nezle gripler insana, geçier inşallah doktora gitmeden.
doktor randevun ne zamandı
az kalmışda sen sabahtan varsa yine test yap istersen alttan bakar falan bide.cuma günü![]()
eyvahlar olsunnİnsallahh kuzummKız ben aksam yine uyuyakalmışım ya
Adam camiye kadar gitti,saat 9 gibi ben sen uyu kal koltukta,
Anahtarı da alma benimki,telefonda sessizde
Bi gözümü açtım ki zili mehter marsı gibi calıyo o derece
Valla napcam bu uykuyu bilmiyorm hiç
![]()
aynen bencee de gitmeden yap 1 test kuzuaz kalmışda sen sabahtan varsa yine test yap istersen alttan bakar falan bide.