- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
ahh keşke kuzum ama umutlanacak hal kalmadı ki artık ya zaten sinyal de veriyorinşallah gelmez kuzummm yaa valla şu durgunluğu atalım üzerimizden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh keşke kuzum ama umutlanacak hal kalmadı ki artık ya zaten sinyal de veriyorinşallah gelmez kuzummm yaa valla şu durgunluğu atalım üzerimizden
Sagol canm dınlenmeden olmuyo zaten.bı de bu hafta yuruyuse basladm 45 dakka yuruyorm hantal olmayaym dıye.baktm bacaklarım kılo almaya baslamıs bebıs degıl ben kılo alıyorm.bugun ıkılı testımın sonucu cıktı cok sukur cok ıyı degerlerım bunuda atlattık sıra ıkı jafta sonra cınsıyete ınsaallah ama 100 de 80 kız hıssedıyorm bakalm dogru mukadınlara dinlenmek yok kuzummm kolay gelsin arada kücük es'ler ver kendine
Ay basmasın cok isim var,aksam kına hamamına gitcem.Ayda bir hamama gitmiş oluyorum bu kınalar sayesindehehe iyi hadigüneş de var bugün ben de iyi kalktım çok şükür
öğlen bastırır kesin
iyiyim kuşum çok şükür .
yrn kaçta randevun
Onların derdi ne biliyor msun sanıyorlar ki biz onlara muhtacız.Asla değiliz.Müsterisi gelir nasılsa patrondan korkar bisey diyemez der carlar,patronu gelir nasılsa isten atmamdan korkar der carlar,sanırsın rızkımızı onlar veriyor.çok dengesiz insan var canım ya para her insanda durmuyor ne yazık ki pislikler![]()
Ben diyorum artık herhalde hamile kalsam o gece anlarım,hah derim tuttu bunlarahh keşke kuzum ama umutlanacak hal kalmadı ki artık ya zaten sinyal de veriyor![]()
hayırlısıyla bu ay nasip olmuş olur.Selamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
Dün yazamadım çünkü aşılamam oldu mikroçipli. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı..![]()
Mübarek günde olmuş inşallah hayırlı haberlerini alırız cnmSelamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
Dün yazamadım çünkü aşılamam oldu mikroçipli. Bakalım bekleyip görücez hayırlısı..![]()
Ben diyorum artık herhalde hamile kalsam o gece anlarım,hah derim tuttu bunlarOkadar bi değişiklik yok ki belirti olarak
![]()
Hayırlı haberler verirsin inşaallah canım...Selamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
aleyküm selam canımm senin de kandilin mübarek olsun.Selamün aleyküm kızlar dün giremedim geçmiş kandiliniz mübarek olsun..
artık nasıl da anlıyoruz dimiahh keşke kuzum ama umutlanacak hal kalmadı ki artık ya zaten sinyal de veriyor![]()
sen sormadan bişey demez o uyuşukAy basmasın cok isim var,aksam kına hamamına gitcem.Ayda bir hamama gitmiş oluyorum bu kınalar sayesinde10.30 da randevu cnm.Ben enfeksiyondan süpheleniyrum.3 gün var regliye akıntım var sarı sarı bakalım ne dicek..
![]()
Ahh inşaallah kuzum. Hayırlısıyla arka arkaya kaliversek ne güzel olurartık nasıl da anlıyoruz dimirabbim büyük kuzum inşallah gelmediği günler yakın
inşallahhhh aminnn
![]()
testler de bozukmudur nedir,biri doğru cıkıo biri hic çizgi cıkmıyo,taa gecen sene 40lı almışım gittigidyordan,kurtlandılar mı naptılarsen sormadan bişey demez o uyuşuk
sakin sakin cvplar verir
allah allah sarı akıntı bazen de belirti ama bişey demiyorum hadi ben .yrn gitmeden testi yapmayı sakınnn unutma sakınnnnnnn
Aynen aynenaynen yaaa... Değişiklik olsa bile pskolojiktir o kendini umutlandırma derim ben kesin.
yaptın mı terkaaaaarrrrtestler de bozukmudur nedir,biri doğru cıkıo biri hic çizgi cıkmıyo,taa gecen sene 40lı almışım gittigidyordan,kurtlandılar mı naptılar![]()
ah inşallahh canımmm inşallahh sıra sıra dizilelimmmAhh inşaallah kuzum. Hayırlısıyla arka arkaya kaliversek ne güzel olur![]()
yok gecen sefer hep oyle denk geldi,bi bos bi dolu testler benim resmenyaptın mı terkaaaaarrrr
bi dolcak tam dolcak inşallahhhhhhyok gecen sefer hep oyle denk geldi,bi bos bi dolu testler benim resmen![]()