Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

thorbankcım sen akupunktur yaptırmıştın değil mi???
ben akupunktura devam ediyorum...doktorumun verdiği terapi ve akupunkturla kısa zamanda doyuyorum aslında ama kulağımdaki akupunktur bantlı iğnesini en fazla 10 gün tutabiliyorum..sporda yapınca iyice kötü oluyorrr....ben akupunkturun faydasını gördüm bu konudaa..inşallah dahada fazlasını görürüm.........

boyun kaç cm? fazla zayıflama tabi 58 kg iyi bencede..

aynen çayın yanında mutlaka bişey olucakkkkkkkk.....

tekrar diyete başlıcan mı???

akapuntur yaptırmadım canım burada ortaasyadan gelen bir doktor vardı ana gittim giztnmez olaydım...nedenini özel msj da anlatırım:))) hacamat yaptırdım geçenlerde...akapuntur ile zayıylatyanları okudum bende...bantlar nasıl oluyor canım acı vermiyır mu?

178 canım valla ben 55 olmak istiyordum ama şuan 68 deyim...:))) bugünden itibaren başladım...eşim diyor fetret devtine geri döndük:))))

evet hacamat yaptırdığını yazmıştınnnn hatırladım...inşallah iyisindir...
canım vücudumuzda özellikle kulakta akupuntur noktaları var..bantlı ucunda incecik küçük iğnesi var..
doktor kulağıma batırıyor zaten acıdığı zaman yerini bulabiliyor..taktıktan sonra çok fazla acıyor demek yalan olur....
ama sporda terleyince bantlar kötü oluyor....

178 canım valla ben 55 olmak istiyordum ama şuan 68 deyim...:))) bugünden itibaren başladım...eşim diyor fetret devtine geri döndük:))))

canım sen 68kiloda kalsanda olur yaaaaaaaaa maşallahhh ...
eşin kaç cm....hrhalde 2 metreye yakındır.....
evet fetret devri başlıyooooooooooo...........
hangi diyete başladın hayırlı olsunnnnnnnnnnnn

akapuntur için gittiğimizde doktor ne için diye sordu bende zayıflamak için dedim ama sen kilolu değilsinki dedi...ben de biraz daha zayıf ayrıca stres için dedim...neden stres dedi...dedim 3 defa tüp yaptırdık olmadı...başladı sorular sormaya kaç defa ilşkiye giriyorsun.adetler nasıl,sorun var mı,,,,hani kadın doğumcu olsa anlayacağım...neyse eşimde vardı...o hazzetmedi bu sorulardan bana kalkalım dedi...oradan yemeğe gittik...ama ikimizde sus pus...sonra başladık gülmeye millet bize bakıyor bunlar neden gülüyor diye....anlayacağım canım akapuntur maceramız böyleydi ama şimdi bazı merkezlerde de yapılıyormuş...ne kadar veriyorsun ayrıca kaç seans yapılıyor

canım eşimde 180 tabi topuklu giyince ben onu geçiyorum:))))) 68 iyi de canım 60 olsam daha iyi:)))) valla abur cubur fazla yağlı ve tatlı yok bu hafta...sebze ve salata ağırlıklı....haftaya et ve sebze yerim....adı yok vallla....:))))):26::26:

benim gittiğim doktor tüpbebek yaptırdığım merkezde...kendi kadın doğumcum istedi gitmemi...aslında stres için gittim ama şimdi kendimi düzeltmek için gidiyom...banada sordu aynı soruları...ne sorunun varsa ona göre hareket etmek zorunda...canm seansı 180 tl veriyom ama kaç seans gidecem bilemiyorum..inşallah en kısa zamanda iyi olurummmmm böyle olmam.....

ben senin boyunda olsam eşime gıcık olduğumda topuklu giyer onu gıcık ederdimmmm....

birhafta sebze bir hafta protein mi yiyorsunnn??

ne bileyim canım bazı sorular tamam da her ilişkşde orgazm olur musun,ayda kaç defa ilşki yaşarsın soruları sorunca şaşırdık tabi...180 çok değil mi canım ya...10 defa gitsen 18000 eder... her seans 180 mi? inşallah böyle olursun en kısa zamanda....

canım valla bende istiyorum hatta bazen ayakkabı alırken takılıyorum ona:)))) ama topukluda rahat edemiyorum arabada olmayınca yürümek oldukça zor oluyor....yüksek ve sivri topuk zaten hiç giymedim diyebilirim genelde rahat ayakkabıları tercij ediyorum....ilk hafta salata ve protein....ikinci hafta sebze canım....

canım banada sordu aynı soruları.iyi olayımda artık ne yapayımmm..şimdi ise artık kendim için gidiyorum...korkularım ve kilo,,anne olmak konularında yoğunlaşıoruz...evet çok ama napayım...180 artı birde yol parası var....inşallah canımmm hepimiz böyle olalım.....

sağlık her şeyden önemli canım....haberlerde vardı antalyada yapay rahimle tüp yapılan kadın hamile kalmış...kısmet işte.....akapuntura daha ne kadar devam edeceksin canım?

sağlık her şeyden önemli canım....haberlerde vardı antalyada yapay rahimle tüp yapılan kadın hamile kalmış...kısmet işte.....akapuntura daha ne kadar devam edeceksin canım?

evet canım duydummmm..nasip işte...bizde rahim var ama hamile kalamıyoruzzz...hayırlısı ne diyeyim..
inan daha ne kadar gideceğimi ne ben ne doktorum biliyo..kendimi iyi hissedene kadar.......

Kızlar ne yapıyosunuz epey kaynatmışsınız
Bende bi ara kilo vermiştim şimdi yine aldım heralde offfffffff

Kızlar ne yapıyosunuz epey kaynatmışsınız
Bende bi ara kilo vermiştim şimdi yine aldım heralde offfffffff

üzülme canımmmmmmmmmmm hep beraber destek olur kilolarımızı veririz ....haydi başlayalım diyete hep beraber...

ama ben çok sıkı yapamam..sonra çocuklardan alıyom hırsımı....fazla aç kalmayayım bennnnn....sonra böyle olurum

benim eşim ben seni her halinle seviyorum diyor.....kilolu kadın görse bak her tarafından yağ fışkırmış diyor....:))))) sadece kilo verdiğimde yüzüm sivriliyor (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…