erkeklerin yemek yapması veya yaptırmak çok zor canım...mangal dışında tabi... benimkine bazen yap diyorum senin yaptığın gibi nasıl yapayım? diyor ..... diyete eşimle beraber başlıyorum...tabi o genelde 1 hafta on gün dayanıyor....mesela çayın yanında illa bir şeyler olacak bizde...yoksa çayın tadını alamıyoruz....zaten adet dönemlerinde şeker veya çikolata isteği tavan yapıyor.....:)))) 55 olmak istiyordum ama eşim yok 58 iyi düşme dedi çok zayıflıkta yakışmıyor aslında insana....
akapuntur yaptırmadım canım burada ortaasyadan gelen bir doktor vardı ana gittim giztnmez olaydım...nedenini özel msj da anlatırım:))) hacamat yaptırdım geçenlerde...akapuntur ile zayıylatyanları okudum bende...bantlar nasıl oluyor canım acı vermiyır mu?
178 canım valla ben 55 olmak istiyordum ama şuan 68 deyim...:))) bugünden itibaren başladım...eşim diyor fetret devtine geri döndük:))))
akapuntur için gittiğimizde doktor ne için diye sordu bende zayıflamak için dedim ama sen kilolu değilsinki dedi...ben de biraz daha zayıf ayrıca stres için dedim...neden stres dedi...dedim 3 defa tüp yaptırdık olmadı...başladı sorular sormaya kaç defa ilşkiye giriyorsun.adetler nasıl,sorun var mı,,,,hani kadın doğumcu olsa anlayacağım...neyse eşimde vardı...o hazzetmedi bu sorulardan bana kalkalım dedi...oradan yemeğe gittik...ama ikimizde sus pus...sonra başladık gülmeye millet bize bakıyor bunlar neden gülüyor diye....anlayacağım canım akapuntur maceramız böyleydi ama şimdi bazı merkezlerde de yapılıyormuş...ne kadar veriyorsun ayrıca kaç seans yapılıyor
canım eşimde 180 tabi topuklu giyince ben onu geçiyorum:))))) 68 iyi de canım 60 olsam daha iyi:)))) valla abur cubur fazla yağlı ve tatlı yok bu hafta...sebze ve salata ağırlıklı....haftaya et ve sebze yerim....adı yok vallla....:))))):26::26:
ne bileyim canım bazı sorular tamam da her ilişkşde orgazm olur musun,ayda kaç defa ilşki yaşarsın soruları soruncaşaşırdık tabi...180 çok değil mi canım ya...10 defa gitsen 18000 eder... her seans 180 mi? inşallah böyle olursun en kısa zamanda....
sağlık her şeyden önemli canım....haberlerde vardı antalyada yapay rahimle tüp yapılan kadın hamile kalmış...kısmet işte.....akapuntura daha ne kadar devam edeceksin canım?
Kızlar ne yapıyosunuz epey kaynatmışsınız
Bende bi ara kilo vermiştim şimdi yine aldım heraldeofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?