suerciğim canım evet avatardaki emir emir çok hareketli bi bebek 7.500 kilo 67 cm boyumuz var inan 15 yılın acısını çıkartıyor şimdiden beşikten bacaklarını sallıyor kucakta hoplatmak istiyor eğer sırtüstü yatırayım arkamı döndüğümde emir yüzün koyun dönmüş yerinde duramıyor anlican çok tatlı teyzesi rabbim ankısa zamanda sizede nasip etsin inşallah son halimizin resmini paylaşırım tatlım
Eki Görüntüle 771706 ​işte son halimiz teyzeleri oğluşumun hepinizi öpüyoruz
mrb kızlar herkese iyi haftasonları olsun inşşş encanım maşallah oğluş çok tatlı cnm en guzel zamanları yurumeye başladımı inşş hozaman koşturmalar başlar benim için öp oğluşu çok tatlı maşallah suercim mrb tatlım cnm benim tupte 19.gun vermişlerdi ortalama 17-23 gun arası değişebilir yumoş gelişmesi ve rahim kalınlığı ile ilgili cnm cnm yumoşta sayıdan çok kalite önemli inşşş bu kullandığın ilaçlarla kaliteli yumoşlar olacak iyi hafta sonları öptum cnm
suercim mrb cnm hadi bismillah tedavine başlamışsın hayırlı uğurlu olsun cnm inşşşş hormon tahlilinin sonucu iyi çıkmıştır herşey yolunda gitsin senin için cnm arkadaşım guzel haberlerini bekliyorumArkadaşlar kan sonucu bekliyorum şimdi inşallah bir sorun çıkmaz
suercim ne oldu cnm tahlil sonucunsuercim mrb cnm hadi bismillah tedavine başlamışsın hayırlı uğurlu olsun cnm inşşşş hormon tahlilinin sonucu iyi çıkmıştır herşey yolunda gitsin senin için cnm arkadaşım guzel haberlerini bekliyorum
Evet cnm adet oldum Bismillah deyip başladık bakalımiyi haftasonları kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ramazanda bitti sayılırrrrrrrrrrrrrrrrrrr nedir bayram planları.........???? biz buradayız bayramı evde geçireceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz
encan maşallah tatlım oğluşun çok tatlı olmuşşşşşşşşşşşşşşşştam sevilmelikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özlem adet olmuşsun galiba ...........eylülde tedavi olacak o zaman hadi hayırlısı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm
Cnm şükürler olsun tahlil sonucum iyi cikti tedaviye başladık. Gonal f ve cetrodilmi ne o igneden verdi. Gonal f vurulmaya basladimsuercim mrb cnm hadi bismillah tedavine başlamışsın hayırlı uğurlu olsun cnm inşşşş hormon tahlilinin sonucu iyi çıkmıştır herşey yolunda gitsin senin için cnm arkadaşım guzel haberlerini bekliyorum
kızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım geçmişi okudum inşallah bu topik 1 ay sonra hamiş haberleriyle dolar taşar
encancım oğluşun çok şeker maşalllahhh emire.
bizi soracak olursanız teyzeleri oğlusumla 25. haftamızı bitirdik bol bol tekme yiyorum artık eşim diyoki 3 hafta önce sızlanıyordun hareket hissetmiyorum diye oh olsun sana diyo.ama o kadar güzel bir duyguymuşki tarifi imkansız o her hareket ettiğinde yüzümde bir gülümseme beliriyor.bazen diyorum 10 yıl uğraştık ama değecek inşallah bundan sonra tek dileğim oglusumu sagsalim kucağıma almak.
hepinizi kocaman öptüm kendinize çok iyi bakın he bu arada kızlar yazamasamda herzaman takip ediyorum hepinizi:)))hepinizin güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
canım sağlıkla al bebeğini kucağına tekmeleri hissetmek herika doğumdan sonra bile sanki o hareketleri hissetmek istiyorsun çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze taddırsın inşallahkızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım geçmişi okudum inşallah bu topik 1 ay sonra hamiş haberleriyle dolar taşar
bizi soracak olursanız teyzeleri oğlusumla 25. haftamızı bitirdik bol bol tekme yiyorum artık eşim diyoki 3 hafta önce sızlanıyordun hareket hissetmiyorum diye oh olsun sana diyo.ama o kadar güzel bir duyguymuşki tarifi imkansız o her hareket ettiğinde yüzümde bir gülümseme beliriyor.bazen diyorum 10 yıl uğraştık ama değecek inşallah bundan sonra tek dileğim oglusumu sagsalim kucağıma almak.
hepinizi kocaman öptüm kendinize çok iyi bakın he bu arada kızlar yazamasamda herzaman takip ediyorum hepinizi:)))hepinizin güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
mrb nedracım tunaydın cnm bızde buralarda olacagız suan zaten adetımı beklemedeyım bayramdan cok tedavıye odaklanmıs durumdayım cnm sen napıyorsun sende durumlar ne hıc bahsetmıyorsun cnmiyi haftasonları kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ramazanda bitti sayılırrrrrrrrrrrrrrrrrrr nedir bayram planları.........???? biz buradayız bayramı evde geçireceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz
encan maşallah tatlım oğluşun çok tatlı olmuşşşşşşşşşşşşşşşştam sevilmelikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özlem adet olmuşsun galiba ...........eylülde tedavi olacak o zaman hadi hayırlısı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm
ınssss berencım hamıslerımız bol bol artsın ohhh masallah oglusa ınssssss sagsalım dogum yaptıgınıda burdan okuyacagız sende encan gıbı oglusun resımlerını paylasacaksın bızlere ınsss cnm kendıne ıyı bak ve sıksık ugra cnm optumkızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım geçmişi okudum inşallah bu topik 1 ay sonra hamiş haberleriyle dolar taşar
suercım gozun aydın cnm tedavın hayırlı ugurlu olsun ınssss ıkımız ıcınde hersey guzel olur ben adetımı beklıyorum hast arayacam ondan sonra benım ıcınde start baslıyacak yeterkı olsunda nezaman olursa olsun hadı optum cnmEvet cnm adet oldum Bismillah deyip başladık bakalım
Valla bayramda bizde evdeyiz neden bilmiyorum ama cnm evde daha mutlu oluyorum bir yere gidince evimi çok özlüyorum öpüyorum cnmmm
Cnm şükürler olsun tahlil sonucum iyi cikti tedaviye başladık. Gonal f ve cetrodilmi ne o igneden verdi. Gonal f vurulmaya basladim
Cnm ikimizinkide tutarsa eger aramizda cok fark olmuycak. Bilerek ayarlasak bu kadar denk gelmezdi. Sen eger 10 da adet olursan tam bir hafta olucak aramızda. Tabi dondurma tedavisinde transfer ne zaman oluyor bilemiyorum. Hayırlısı olsun cnm ikimiz için öpüyorummmmm
Beren nerelerdesin cnm arada neden ugramiyosun. Surda zaten kaç kisiyiz
Cnm maşallah kocaman olmus bebisin dogumada az kalmis. Nasil hazirliklar basladimi. Odasını aldınızmı. Cnm tadıni çıkar bir kadinin en özel en güzel dönemi
Berencim bizde hayirlisiyla başladık tedaviye bu sefer merkezi dr değiştirdim. İnşallah bu sefer bebisim beni ablasını babasını bırakmaz
Öpüyorum cnm bizi unutma
canım sağlıkla al bebeğini kucağına tekmeleri hissetmek herika doğumdan sonra bile sanki o hareketleri hissetmek istiyorsun çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze taddırsın inşallah
kızlar 100 cu sayfamız hayırlı ugurlu olsun hepımıze ugur getırsın ınsssss 1000 lı sayfalarıda burda yazmak nasıp olsun hep beraber
100 sayfamız hayırlı uğurlu bol bebişli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn buradan sönmezin kulakları çınlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sönmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?