Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

inanamıyorum yaaaa üzülüyorum sonrda sinir oluyorum böle insanlaradveletin bu insanların bu işlerin önüne geçmesi gerekiyor bence aile ve sosoyal poltikalar bakanlığına haber verilmeli

canım o kalçadan iğnlerden bende kulanmıştım çok fenaydı valla ama senin de dğin gibi katlanacağız başka çaremiz yok allah byük dua edeceğiz ve zamanımız geldiğni ümit edeceğiz inşş her şey yolunda gidecek ve 9 ay sonra bebeğinin fotolarını palaşacaksın canımaçılmamaış olan varsa eğer gönderebilirisn

öncelikle hayırlı olsun inşallah transferiniz. tedavinizi nerede olmuştunuz. ben başka bir konudan takip ederken samsunda yaptırabileceğinizi okumuştum bende omü de yaptırmayı düşünüyorum sinoptan gidip gelicem. birde arkadaşlar tedavisini yaşadığı şehirden farklı bir yerde yaptıran varsa transferden kaçgün sonra yolculuk yaptığını öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler

Cnm su transfer işini bir hallediyim bütün artan ilaçları yollayım sana toplamadan sonrada dr bir sürü ilaç verdi. Onlardanda yollarım lazım olanı kullanırsın.

Ben samsun medical park hstnesinde tedavi oldum dr muhterem Akdeniz. Ben çok memnun kaldım doktorumdan. Gerçekten en ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Ama omu de harika bir yer ben bazı sıkıntılardan dolayı oraya gidemedim. Kesinlikle idris kocaga git. Ama biraz kalabalık oluyor. Çok fazla ilgi olmuyor. Gerçi bunlar çok onemli degil. Onemli olan doktorun başarısı. İdris kocak harika bir dr.
Transferden sonrada kimisi hemen yola düşüyor kimisi birkaç gün orda kalıyor. Transfer zamanı gelince dr seni bilgilendirir sende ona göre davranırsın
Siz ne zaman basliycaksiniz tedaviye

iyi geceler kızlar hımmmmmmmmmmmm özlemiiiiiiiiiiiii görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm heyecandan uyuyamadın mı kızzzzzzzzzz

gerçi evde de anne var bir kişi daha vardı sanırsam iş yaptıran da yokkkkkkkkk...........ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım sen şimdi beni düşünme kendini ve bebekelrini düşün onlarla nasıl sarmaş dolaş olacağını sende nasıl kök salacaklarını düşün sana taaaaa uzaklardan CENNET KOKULARI GETİRECEKERLİNİ düşün dualrımdasın

canım hadi hayırlısı ve benim transferimde 4. Gün yapıldıııııııııııı şimdiyse bildigin gibi hamileyimmmmmm darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahhhhhhhh

teşekkürler cevap için ben en az bi üç gün kalıcam heralde sonrası allah ol derse olur zaten idris hocayı bir doktor arkadaşım önermişti onun tavsiyesi ve eltim bi ameliyat olmuştu bende yanında refakatçi kalmıştım ozaman kadın doğumda yatan birsürü tüp bebek annesi vardı düşük tehtidi yaşıyan hepside idris hocanın hastasıydı sanırım birazda ondan etkilendim ve gittim görüştüm hocayla nasipse ayın 28 inde ilaçlarını al gel başlayalım dedi. ben rapor çıkarmadan yaptırıyorum ama genede özel yerine üniversitede olucak. bide tayfun alper ismini çok duydum ama nedense gönlüm idris hocadan yana oldu bakalım hayırlısı. 28 ağustosta lucrin ile başlayacağım bu yola rabbim kimseyi eli boş çevirmesin hepimizin kucağına bebeklerimizi nasip etsin.Hepizin gönlündeki hakkımızda hayırlı olsun İNŞALLAH

gunaydın arkadaşlar hepinize selam olsun suerim cnm inşş embiriyoların sana sıkı sıkı tutunacak annelerini bırakmıyacak inanki burda çok heycanlıyım allahım inşş özlem arkadaşımızın bebişleri karnında can bulsun arkadaşımın emekleri sen mucizenle mukafatlandır yarabbim özlemcim damadıma iyi bak stres uzuntu yasak bundan sonda inşşş herşey guzel olacak hakkında hayırlısı olsun inşşş seni öpyorum anneciğinede selam ediyorum

iyi günler kızlar ....özlememim embriyolar inşalahhhh sımsıkıııııııııııııııııııııı tutunur sana.....................Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmmmm 12 gün sonra böyle görmek dileğiyle

dunurum şimdi bebişleri almışsındır ohhh maşallah inşşş annelerine sımsıkı tutunacaklar 9ay10 gun hiçççç bırakmıyacaklar kendine dikkat et bundan sonra sen artık 2 belkide 3 canlısın stress yok ağır kaldırmak yukarlara uzanmak yok anlıcağın damadıma iyi bakacan seni duşunduğumden değil yoksa hadi öptum cnl

Merhaba arkadaşlar biraz önce geldim.
TRansferim iyiydi ama cnmı sıkan şeyler oldu. Yumurtalarımın hiç biri kaliteli çıkmadı bir tane ikinci kalite bir tane 3 kalite oldu.
Dondurulucak bişeyde kalmadı elimde. 13 yumurtadan 1 tane 1 kalite çıkmadı
Hepinizi öpüyorummmm

canım hayırlı olsun hiç takılma önemli olan senin rahmiyin o embiryoyu sarıp sarmalamasıdır yine söylüyorum zamanı gelmişse rabbim ol demişse kalite vs hiç öenmli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…