özlemim yarın büyük gün hadi canım inşallah.....4. güne hiiiiiiiiiiiiiiiiiç takılma bizde 5. güne gitti de ne oldu....yeterrin dediği gibi rabbim isterse neden olmasın 3-4 ne fark eder.....stressiz sıkıntısız 12 gün geçir canımmmmmm
kızlar.... nette araştırırken bebeklerini evlatlık vermek isteyen( gerçi bir çoğuna satmak isteyen desek daha doğru olur ) aileler gördümmmm.....eşime söyledim hatta biriyle iletişime geçtik 12 bin atrı doğum masrafı istedi 1 ayı kalmış kızmış antalyadan.....hatta acil cevap bekliyormuşşşş eğer biz istemezsek 3-4 kişi var dedi yanıt bekleyen....şaştım kaldım valla....daha da vahimi taşıyıcı anne olmayı teklif eden çıktı....(((( ister doğal ister hastane ortamında fark etmez diyor 20bin tl istiyor artı özel hastanede doğum....foruma baktık o kadar çok cevap yazan bebek isteyen var ki....ama bu işler böyle olmamamlı yaaaa.....
Cnm doğru söylüyorsun biz elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi. Tek korktuğum şey transfer sonrası popodan yapılan igne geçen seferlerde felç gibi oluyordum. Artık onada katlanicaz.
Cnm elimde acilmamis menegon ve bir iki ilaç arttı. Birde dr esime gnc nin ilacini vermisti ondanda biraz arttı yollayabilirim.
Çok şükür cnm bu sefer sansliyim annem yanimda ya o bana yetiyor. Onun yerini hiç kimse dolduramiyor eşim bile.
Bu sefer hiç heyecanlı degilim nedense dünürüm. Yarın gidiyim senin damadı alıp geliyim. Öptüm dünürüm
Arkadaşlar transferim yarın 11 de yapılacakmış. Dördüncü gün olucak. Hiç anlam veremedim 4 günde yapılana hiç denk gelmemiştim:26::26::26::26::26::26:
Neyse vardır bundada bir hayır:44::44::44::44::44::44:
hayırlı olsun hayırlısı olsun birarkadaşın embiryosu 3. gün 3 hücreli idi ve anne gün hücre hatta bazan kalite bile önemli değildir yeterki allahım ol desin anne olmayın zamnaı gelmiş olsun inşş her şey gönlünden gönlümüzden geçen gibi olsun
Cnm su transfer işini bir hallediyim bütün artan ilaçları yollayım sana toplamadan sonrada dr bir sürü ilaç verdi. Onlardanda yollarım lazım olanı kullanırsın.canım o kalçadan iğnlerden bende kulanmıştım çok fenaydı valla ama senin de dğin gibi katlanacağız başka çaremiz yok allah byük dua edeceğiz ve zamanımız geldiğni ümit edeceğiz inşş her şey yolunda gidecek ve 9 ay sonra bebeğinin fotolarını palaşacaksın canımaçılmamaış olan varsa eğer gönderebilirisn
öncelikle hayırlı olsun inşallah transferiniz. tedavinizi nerede olmuştunuz. ben başka bir konudan takip ederken samsunda yaptırabileceğinizi okumuştum bende omü de yaptırmayı düşünüyorum sinoptan gidip gelicem. birde arkadaşlar tedavisini yaşadığı şehirden farklı bir yerde yaptıran varsa transferden kaçgün sonra yolculuk yaptığını öğrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler
Cnm su transfer işini bir hallediyim bütün artan ilaçları yollayım sana toplamadan sonrada dr bir sürü ilaç verdi. Onlardanda yollarım lazım olanı kullanırsın.
Ben samsun medical park hstnesinde tedavi oldum dr muhterem Akdeniz. Ben çok memnun kaldım doktorumdan. Gerçekten en ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Ama omu de harika bir yer ben bazı sıkıntılardan dolayı oraya gidemedim. Kesinlikle idris kocaga git. Ama biraz kalabalık oluyor. Çok fazla ilgi olmuyor. Gerçi bunlar çok onemli degil. Onemli olan doktorun başarısı. İdris kocak harika bir dr.
Transferden sonrada kimisi hemen yola düşüyor kimisi birkaç gün orda kalıyor. Transfer zamanı gelince dr seni bilgilendirir sende ona göre davranırsın
Siz ne zaman basliycaksiniz tedaviye
arkadaşlar transferim yarın 11 de yapılacakmış. Dördüncü gün olucak. Hiç anlam veremedim 4 günde yapılana hiç denk gelmemiştim:26::26::26::26::26::26:
Neyse vardır bundada bir hayır:44::44::44::44::44::44:
Cnm su transfer işini bir hallediyim bütün artan ilaçları yollayım sana toplamadan sonrada dr bir sürü ilaç verdi. Onlardanda yollarım lazım olanı kullanırsın.
Ben samsun medical park hstnesinde tedavi oldum dr muhterem Akdeniz. Ben çok memnun kaldım doktorumdan. Gerçekten en ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Ama omu de harika bir yer ben bazı sıkıntılardan dolayı oraya gidemedim. Kesinlikle idris kocaga git. Ama biraz kalabalık oluyor. Çok fazla ilgi olmuyor. Gerçi bunlar çok onemli degil. Onemli olan doktorun başarısı. İdris kocak harika bir dr.
Transferden sonrada kimisi hemen yola düşüyor kimisi birkaç gün orda kalıyor. Transfer zamanı gelince dr seni bilgilendirir sende ona göre davranırsın
Siz ne zaman basliycaksiniz tedaviye
aaaa çok sevindim buna belkide tanışıyoruzdur
tabiki olur ne zaman istersen memnun olurum nedrayada söyleriz belki oda mersinden gelirtanışmıyorsakta tanışırız bir gün yarenlik alanında bir tur atalım seninle
tabiki olur ne zaman istersen memnun olurum nedrayada söyleriz belki oda mersinden gelir
çok mutlu olurum
yayladan gelınce bır gun kararlastırırız o zaman cnm
Merhaba arkadaşlar biraz önce geldim.
TRansferim iyiydi ama cnmı sıkan şeyler oldu. Yumurtalarımın hiç biri kaliteli çıkmadı bir tane ikinci kalite bir tane 3 kalite oldu.
Dondurulucak bişeyde kalmadı elimde. 13 yumurtadan 1 tane 1 kalite çıkmadı
Hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?