canım hayırlı olsun hiç takılma önemli olan senin rahmiyin o embiryoyu sarıp sarmalamasıdır yine söylüyorum zamanı gelmişse rabbim ol demişse kalite vs hiç öenmli değil canım
Ne bileyim cnm hep bir sıkıntıyla geldim. Hiçç bir şey istediğim gibi olmadı. Hayırlısı artık. Allahın dedigi olur.
İnşallah bebisim beni hiç bırakmaz
Slm arkadaslar,
bende araniza katilmak istiyorum ...
Ben 8 yildir evliyim. Malesef anne olamiyorum. Simdi tüp bebek tedavisine basladim. Bugün 2. ignemi vurundum. Biraz agrim var...
Simdi cok heycanliyim. Cumartesi doktorumda ultrasonum var, o zaman artik ne zaman ameliyat olacami ögrenecem.
Aranizda bu tedaviyle hamile olan varmi? Ameliyat cok aciyormu? Neye dikkat etmeliyim? Transferden sonra ne yapmaliyim?
Bana yazarsaniz cok sevinirim
cnm arkadaşım yetere katılıyorum hiç birşeye takılma inşş rabbim ol diyecek olacak biz de senin için dua edeceğiz inşş sonunda da mutlu son sen şimdi yat dinlen ve başka bişey duşunme öptum cnmMerhaba arkadaşlar biraz önce geldim.
TRansferim iyiydi ama cnmı sıkan şeyler oldu. Yumurtalarımın hiç biri kaliteli çıkmadı bir tane ikinci kalite bir tane 3 kalite oldu.
Dondurulucak bişeyde kalmadı elimde. 13 yumurtadan 1 tane 1 kalite çıkmadı
Hepinizi öpüyorummmm
Nese77
Msj in icin tsk ler Canim. Bizde sorun esimde. 1 1/2 yildir tedavideyim. Önceden asilamayi denedik, olmadi. Simdi tüpe gecdik.
Duygularim cok karisik. Seviniyorum, heycanlaniyorum, korkuyorum, aglamak istiyorum ...
Cok sorum var. Maalesef kimseye soramiyorum. Cünkü herkeze cocuk istemiyoruz diyoruz.
Yumurtalar alindikdan sonra, kanama oluyormu?
Ilaclar sende yan etki yaptimi?
Sen hamile kalabildinmi?
tabiki olur ne zaman istersen memnun olurum nedrayada söyleriz belki oda mersinden gelir
özlemim özlemine kavuştun inşallah 12 gün sonra testle kanıtlayacaksın....ama içini rahat tutttttttttttttttttttttt
kendini ve beişleri üzmeeeeeeeee
hem sen ne hakla onlara düşük kalite dersinnnnn
dilin sürçtü herhalde.......birazcık keyfini çıkar annen ve kociş sana iyi baksınlar bir dediğini iki etmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeterr ve neşe77 bende şuncacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklıktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedrayıda alalım demiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz
aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bu sönmez ne alemde arkadaşlar insan arada bi uğrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemim özlemine kavuştun inşallah 12 gün sonra testle kanıtlayacaksın....ama içini rahat tutttttttttttttttttttttt
kendini ve beişleri üzmeeeeeeeee
hem sen ne hakla onlara düşük kalite dersinnnnn
dilin sürçtü herhalde.......birazcık keyfini çıkar annen ve kociş sana iyi baksınlar bir dediğini iki etmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeterr ve neşe77 bende şuncacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklıktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedrayıda alalım demiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz
aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya bu sönmez ne alemde arkadaşlar insan arada bi uğrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm arkadaşım yetere katılıyorum hiç birşeye takılma inşş rabbim ol diyecek olacak biz de senin için dua edeceğiz inşş sonunda da mutlu son sen şimdi yat dinlen ve başka bişey duşunme öptum cnm
canım sonu güzel olsun sıkıntılar geçer inşşşolunca unutacaksın bu yaşaşanları
Arkadaşlar gerçekten ilk başta biraz sıkıntı ettim ama şimdi iyiyim. Napıyım Allahım verirse alırım vermezsede dua edmekten başka bişey gelmez elimden.
Böyle 2 kalite ve 3 kalite transfer edtirip tutan varmı acaba
Annemde keşke tarnsfer yaptırmasaydın dedi. Ne biliyim o an hiç aklıma gelmedi
Offfff bu sıcakta yatmakta çok zor
cnm ben kalamadım şimdi ikinciyi dondiriklerle denicemNese77
Msj in icin tsk ler Canim. Bizde sorun esimde. 1 1/2 yildir tedavideyim. Önceden asilamayi denedik, olmadi. Simdi tüpe gecdik.
Duygularim cok karisik. Seviniyorum, heycanlaniyorum, korkuyorum, aglamak istiyorum ...
Cok sorum var. Maalesef kimseye soramiyorum. Cünkü herkeze cocuk istemiyoruz diyoruz.
Yumurtalar alindikdan sonra, kanama oluyormu?
Ilaclar sende yan etki yaptimi?
Sen hamile kalabildinmi?
sanada gunaydın cnm benim nasıl ilaç işinde gelişme varmı tatlımgünaydınnnnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?