Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

canım hayırlı olsun hiç takılma önemli olan senin rahmiyin o embiryoyu sarıp sarmalamasıdır yine söylüyorum zamanı gelmişse rabbim ol demişse kalite vs hiç öenmli değil canım

Ne bileyim cnm hep bir sıkıntıyla geldim. Hiçç bir şey istediğim gibi olmadı. Hayırlısı artık. Allahın dedigi olur.
İnşallah bebisim beni hiç bırakmaz

Ne bileyim cnm hep bir sıkıntıyla geldim. Hiçç bir şey istediğim gibi olmadı. Hayırlısı artık. Allahın dedigi olur.
İnşallah bebisim beni hiç bırakmaz

canım sonu güzel olsun sıkıntılar geçer inşşş olunca unutacaksın bu yaşaşanları

Slm arkadaslar,

bende araniza katilmak istiyorum ...
Ben 8 yildir evliyim. Malesef anne olamiyorum. Simdi tüp bebek tedavisine basladim. Bugün 2. ignemi vurundum. Biraz agrim var...
Simdi cok heycanliyim. Cumartesi doktorumda ultrasonum var, o zaman artik ne zaman ameliyat olacami ögrenecem.
Aranizda bu tedaviyle hamile olan varmi? Ameliyat cok aciyormu? Neye dikkat etmeliyim? Transferden sonra ne yapmaliyim?

Bana yazarsaniz cok sevinirim

CANIM AMELİYAT DEDİĞİN POU (yumurta toplama işlemi) hayır ZOR BİR İŞLEM DEĞİL 15. 20 DK BİR İŞLEM EVET TÜP BEBEKLE ANNE OLAN ARKADAŞALRIMIZ VAR DARISI TÜM ANNE ADAYLARINA İNŞŞ CANIM TARNFERDEN SONRA Kİ 12 GÜN DİNLENECEKSİN KENDİNİ YORMAYACAKSIN İLAÇALRINI DÜZENLİ KULANACAKSIN ŞANSIN BOL OLSUN

cnm arkadaşım yetere katılıyorum hiç birşeye takılma inşş rabbim ol diyecek olacak biz de senin için dua edeceğiz inşş sonunda da mutlu son sen şimdi yat dinlen ve başka bişey duşunme öptum cnm

mrb arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun yumurta toplama işleminde uyutuluyorsun cnm o yuzden korkulacak bişey değil transferden sonra yatıp dinleniyorsun inşş allah nasip ederse pozitif sonuca ulaşıyorsun sizdeki sorun neydi cnm kendinden bahsedersen sevinirim ayrıca kafana takılanları sorabilirsin cnm

Nese77

Msj in icin tsk ler Canim. Bizde sorun esimde. 1 1/2 yildir tedavideyim. Önceden asilamayi denedik, olmadi. Simdi tüpe gecdik.
Duygularim cok karisik. Seviniyorum, heycanlaniyorum, korkuyorum, aglamak istiyorum ...
Cok sorum var. Maalesef kimseye soramiyorum. Cünkü herkeze cocuk istemiyoruz diyoruz.
Yumurtalar alindikdan sonra, kanama oluyormu?
Ilaclar sende yan etki yaptimi?
Sen hamile kalabildinmi?

melisa84 aramıza hoş geldin canım

inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun....sorulara gelince
1- yumoşlar toplandıktan sonra bazen yumurtalıklarda kanama olabilir ama bazen zaten doktor ultrasonla alıyor yumurtaları yani ehil doktorsa sıkıntı yokkkk
2-aspirinin bile yan etkisi var canım kaldı ki sen hormon ilaçları kullanıyorsun eğer ilaç purespektüsüne bakarsan neler yazar neler...ama bu ilaçlar yıllarca denenmiş ilaçlar zaten yumurtalıkların verdiği tepkiye göre daktırın ilaçlarda değişikliğe gidebilirr

canım ben 4 defa denedim...çevremde biliyor...inşallah sen bu denemende bebiş sahibi olursun...korkmama ve sıkılmana gerek yok...bu senin veya eşinin kusuru değil rabbim isterse veriri istemezse vermez...bu konuda asla ümitsizliğe düşme...hem doğal yönden hemde yardımcı tedavilerler bebiş yapmaya gayret edin...ayrıca bu sitede ve topikte her türlü soruyu sorabilirsin bildiğimiz ve kalvyemizde harfler yettiğince cevaplarız.....

hangi merkezde aşılama yaptırdınız canım....? tüp bebek raporu filan alabilir misin?

özlemim özlemine kavuştun inşallah 12 gün sonra testle kanıtlayacaksın....ama içini rahat tutttttttttttttttttttttt
kendini ve beişleri üzmeeeeeeeee
hem sen ne hakla onlara düşük kalite dersinnnnn
dilin sürçtü herhalde.......birazcık keyfini çıkar annen ve kociş sana iyi baksınlar bir dediğini iki etmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

yeterr ve neşe77 bende şuncacıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzaklıktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedrayıda alalım demiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz

aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya bu sönmez ne alemde arkadaşlar insan arada bi uğrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabiki olur ne zaman istersen memnun olurum nedrayada söyleriz belki oda mersinden gelir

bak bak söylememişmiyiz tabiki senide alırız yanımıza hatta bir mersin bile yapabiliriz güzel olur valla

Akşam akşam beni güldürdün vallahi. Cnm arkadaşım seni unutmuşlarmı
Ben onlara sorarım
Cnm iyiyim işte yatıyorum eşim bir dr arkadaşıyla görüştürdü ondan sonra biraz rahatladım
Sönmezi bende çok merak ediyorum neden girmiyor acaba

cnm arkadaşım yetere katılıyorum hiç birşeye takılma inşş rabbim ol diyecek olacak biz de senin için dua edeceğiz inşş sonunda da mutlu son sen şimdi yat dinlen ve başka bişey duşunme öptum cnm

canım sonu güzel olsun sıkıntılar geçer inşşş olunca unutacaksın bu yaşaşanları

Arkadaşlar gerçekten ilk başta biraz sıkıntı ettim ama şimdi iyiyim. Napıyım Allahım verirse alırım vermezsede dua edmekten başka bişey gelmez elimden.
Böyle 2 kalite ve 3 kalite transfer edtirip tutan varmı acaba
Annemde keşke tarnsfer yaptırmasaydın dedi. Ne biliyim o an hiç aklıma gelmedi
Offfff bu sıcakta yatmakta çok zor

özlemim sen bilirsin ama devamlı yatma tatlımmm arada gezelen....hep ona odaklanırsan stres yaparsın .....

-konu dışı-
Temel'in karisi Fadime çok kıskançmış. Temel'in elbiselerini kontrol eder saç bulursa cıngar çıkarırmış. Bir gün Fadime saç bulamamış, yine cıngar çıkarmış:
- Uyy Temel, şimtu kel karularla mi oynaşaysun?

BENİM SON TEDAVİMDE EMBİRYOM 1.GÜN İKİYE BOLÜNDÜ 2. GÜN BÖLÜNMEYİ DURDURDU (zaten tek embiryom olmuştu)3. GÜN YENİDEN BÖLÜNMEYE BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ DR VE EMBİRYOLOĞ (normalde bu şekilde bölünmeyi durduduğunda embiryo tedavi iptal ediliyor ama dr vebeni aradı ve yarını bekleyeceğiz dedi)3. GÜN 3 HÜCRELİ BİR EMBİRYOM OLDUĞUNU SÖYLEDİLER VE GEL TRANFER YAPALIM DEDİLER GİTTİM ORADA DR HEMŞİRE VE EBİRYOLOĞLARA SORDUM BEN BURAYA GELDİM AMA BU İŞTE BİR ŞEY ÇIKARMI BU EMBİRYO BEBEK OLUMU DİYE BANA AYNEN ŞUNU SÖYLEİDİLER BİZ BURADA ÖLE EMBİRYOLARIN BEBEK OLDUĞUNU GÖRDÜK Kİ BURADA OLSAN KENDİ EMBİRYONU ONLARIN İÇİNDE DEĞELENDİRMEYE BİLE ALMZDIN DEDİLER VE DAHA SONRA AYNI ŞEKİLDE BİR BAYANIN HAMİLE KALDIĞINI GEBELİLİĞİN 6. AYNIDA OLDUĞUNU OKUDUM DEMEMKKİ OLABİLİYORMUŞ BEN VE EMBİRYOM BAŞARAMADIK AMA BAŞKALARI BAŞARMIŞ SENİNKİ DE OLACAK ALLAHIN İZİNİ İLE .......FAKAT SÜREKLİ YATMAMA KISMINA BENDE KATILIYORUM ÇÜNKİ GEBELİĞİN OLUŞMASI İÇİN RAHME KAN GİTMESİ LAZIM VE BU KANDA HAREKTLE YERİNE ULAŞIR KENDİNİ YORMADAN 2. GÜNDEN SONRA GÜNÜK HAYATINA DÖN ALLAHIM TEKKEN ÇİFT OLMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ

cnm ben kalamadım şimdi ikinciyi dondiriklerle denicem

suercim cnm bugun nasılsın akşam yazdıklarını okudum rahatladım stres en buyuk duşman cnm inşşş benim damadım sıkıskı tutacak anişini öptum cnm kız nedra şimdi dövecem seni seni hiç unuturmuyum ben yazıları okuma hopp yaz sen sensiz olmaz inşşş öyle bişey olursa senide ararım tabiki neyse allahtan bi işe yaramış da sueri guldurmuş inanın hepinizi seviyorum kızlar biz burda dert ortağıyız birbirimizin hadi göruşuruz canlar

cnm çok tedirginsin öncelikle hiç stres yapma herşey adım adım ilerliyor ve hiç can yakıcı durum yok hiç birinde bence en önemlisi sonucu beklemek inan en zor olanı o yumi toplandıktan sonra çok az kanama olabilir cnm ama zaten oda ilk gun ilaçlar ödem ve kilo yapabilir buda kişiye göre değişir belkide hiç olmaz peki sen rahim filmi veya hitereskopi yaptırmışmıydın cnm

günaydın kızlar......özlem,neşe77 ,yeterrr,söznmez,beren,encan ve ismini sayamadıklarım kucak dolusu selamlar lsun hepinize....

özlemim nasılsın tatlım....kendini yormadan günlük işlerini yap bence....hem kafan dağılırr.....
neşe77 eylülde donmuşlar başlıyordu değil mi kuzu?
yeterrrim inşallah ilaç işini çözmüşsündür.....
topiğimizin bebişlerinin yeni fotolarını görmek istiyoruz bu arada.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…