s.a kızlar neden kendimi hiç biyere ait hissetmiyoruuummmmm........... bi kaç topiğe bi kaç kez yazdım ama ne selamım bile alınmadı..... cevap verilmesi değilde selamın alınmaması üzüyo be...........
cımbızlı makaslı topik efenim burası bıyrıığğğnn Eki Görüntüle 914500ayy kimler gelmiş topiğime şeref verdiniz efenimçok teşekkür ederim insanbulumm
cımbızlan laf çekiyom hatunların ağzından
Teşekkür ederim mehtapcım.
Mutlu ettiniz beni
canım seni gördüm peşinden geldim. netim de sıkıntı var geç açılıyo bazen. ben iyiyim siz naılsınız bakem.amaaaann kim gelmişmuhat hoş geldin........ nasıl gidiyor hayat............
biz iyiyz teyzesi:) sizi özlüyoruz ama geleeennn gideeennnn yokcanım seni gördüm peşinden geldim. netim de sıkıntı var geç açılıyo bazen. ben iyiyim siz naılsınız bakem.
cımbızlı makaslı topik efenim burası bıyrıığğğnn Eki Görüntüle 914500
biz iyiyz teyzesi:) sizi özlüyoruz ama geleeennn gideeennnn yok
evet elh. rbbim isteyen herkese nasib eylesin 8 haftalıkhamile misin cnm
canım artık daha sık gelcez.biz iyiyz teyzesi:) sizi özlüyoruz ama geleeennn gideeennnn yok
evet elh. rbbim isteyen herkese nasib eylesin 8 haftalık
evet cımbız makas hepsi var ücretsiz kaş bıyık yolunur
canım artık daha sık gelcez.
iş yoğunluğum fazla canım ya
akşamdan akşama pek oturamıyorum ki[/Q
inş. canım ya bende sınavlar yaklaştı ders çalışıyorum seyyan neler yazmış o sayfaya gelsene bi
evet canım ilk.... amiiiinnnnnn rabbim herkese nasib eylesin inş. tek duamNe güzel cnm Rabbim tamamına erdirsin,Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebe mi :26:
hacı bizim horoz vardı kesicem ama yolamıyom kaça yolarsın onu kaça he Eki Görüntüle 914519
cımbızla zor olur iple yolarım hacı kesmeden yolmak lazım ölünce dokunamamfiyatını hallederiz. pilavını yerim ödeşiriz
feda olsun sana pilavpişirirsen yirik
hoşgeldin topiğimize balım,listeye ekliyorum hemen
Rabbim şifa versin en kısa zamanda Bebe sahibi olursunuz inş.
hacı bizim horoz vardı kesicem ama yolamıyom kaça yolarsın onu kaça he Eki Görüntüle 914519
anamm burayada mı yetişiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?