....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

Kizlar nasilsnz ben baltarcin corekotu kurune basladim bugun cok yararliymis rahime ve yumurtalarida buyutuyormus siz daha once denedinizmi

bacım ben denedim evt MAŞALLAH bende 3 tane yum yum yaptıı 16-18-18 kullan derim ben p.tesi günü aşılama yapıldı bekliyom nasipp inşş sende tez zamnda kavuşursun bebişine inşşşş

bacım ben denedim evt MAŞALLAH bende 3 tane yum yum yaptıı 16-18-18 kullan derim ben p.tesi günü aşılama yapıldı bekliyom nasipp inşş sende tez zamnda kavuşursun bebişine inşşşş

Tatlim masallah sifasini gormussun Allah devamini getirsin ve tamamina erdirsin.Iyi haberlerini bekliyorum. Bal tarcin corekotu tadinda bebislerimiz olsun.

Kizlar nasilsnz ben baltarcin corekotu kurune basladim bugun cok yararliymis rahime ve yumurtalarida buyutuyormus siz daha once denedinizmi

inş faydalı olur cnm

yeni batını söylede değiştirelim tatlım

Son düzenleme:
kızlar slm maalesf kırmızı kartı gördüm bugn geciksin derken erken geldi sabh sancım baslayınca korkmaya basladım teselli ettm kendmi hamiş oldgm içindir die ama maalesef geldi hemde erken(üstüne görme olablrmi dicem ama asırı sancım oldu herzamnki gibi öle olsaydı bukadr sancı olmazdı heralde ama sanki rengi biraz daha acık gibi herzamnkinden ve ben dayanamadım acıya ve agrı kesici içtim.bilmiorum artık ne düşüncegmi,eşimin de morali çok bozuldu nie böle oluo doktoramı gidielim napalım falan dedi çok kötü oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bugun sogan kurumun 7gunu ve reglmin 13gunu yumurtlama dnemlerne grdim esmnde keci bynuzu btti havuc kurune bsladik bu ayn 20snde adt olmam lazm ins kırmizilari gormem hayrlisi rabmden rapor vermeye dwam etcem ins :)

Bugun sogan kurumun 7gunu ve reglmin 13gunu yumurtlama dnemlerne grdim esmnde keci bynuzu btti havuc kurune bsladik bu ayn 20snde adt olmam lazm ins kırmizilari gormem hayrlisi rabmden rapor vermeye dwam etcem ins :)

hakkımızda hayırlısı ınsallah cnm ...bnmde adet 22 ıns buay tutmustur sıkı calısıyoruz cunkiiii

hakkımızda hayırlısı ınsallah cnm ...bnmde adet 22 ıns buay tutmustur sıkı calısıyoruz cunkiiii

İns cnim rabme hergun dua ediyrum alahm kmsenin kucagni bos birakma sende sogan kuru uyguluyrmusun peki :)

Selam kizlar benide listeye eklermisinz hamisler kismina. En kisa sürede hepinizin gobusleri şişer insallah. Sohbetiniz ilerlemis baya ama Yetismeye çalışıcam bende artık. ..

inş faydalı olur cnm

yeni batını söylede değiştirelim tatlım

Canim bu ay erken oldum yeni bat 31 ocak hafta icinde hsg cektirecegim insallah perde falan cikmazsa bu ay calismalara baslayacagim. Insallah senden iyi haberler gelir nurbanucugum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…