....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

Ve bugün hafif lekelenme oldu ic camasirimda..
Adet baslangicim da olabilir..
Hastalikta olabilir..
Allah'u alem :26:

kızlar ilişkiden sonra gebelik olduysa kaç gün sonra belirtiler başlar.. hemen başlar mı

Eğer ilişkiden sonra yumurta döllendiyse, döllenmiş yumurta,rahim içerisine doğru yuvalanmaya başlar, döllenmeden yaklaşık 7-8 gün sonra rahim içine yerleşir. Kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır. Yani ilişkiden yaklaşık on gün sonra (eğer döllenme olduysa ve embriyo rahime yerleştiyse) belirtiler başlar cnm. ama bu belirtiler adet belirtilerine benzediği için adet belirtilerinden ayırmak zor oluyor.

Son düzenleme:
nbrsin bacım
arkadaş link atınca bakım dedim sende burdamışın
hatta papatyamda uğramış anam beynim döndü nereye bakacağımı şaşırdım uyhhhhh

Bende kirmizilar geldi hemde 2 gun onceden.Sancim var suan battaniyeleri ortundum adacayi icerek yeniyila girecegim galiba((

Bilmiyorum canim..
Ayiptir söylemesi iki gündür ishal gibiyim..
Hasta da olmus olabilirim..
Bosuna ümitlenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum

hayırlısı olsun cnm az kalmış batına inş hayal kırıklığına uğramazsın.

Internette baktim simdi..
Yerlesme kanamasi kahverengi olmuyormus..
Acik pembe yada hafif kirmizi oluyormus..
Kahverengi degil yani..

Internette baktim simdi..
Yerlesme kanamasi kahverengi olmuyormus..
Acik pembe yada hafif kirmizi oluyormus..
Kahverengi degil yani..

evet cnm bende açık kırmızı olmuştu pembe gibi ama olsun belli olmaz belki sen farkettiğinde leke geleli bayağı olmuştu rengi koyulaşmış olabilir.. çünkü durdukça koyulaşır leke:44:

evet cnm bende açık kırmızı olmuştu pembe gibi ama olsun belli olmaz belki sen farkettiğinde leke geleli bayağı olmuştu rengi koyulaşmış olabilir.. çünkü durdukça koyulaşır leke:44:

Yok canim komsudan yukari cikmadan bir iki dakika önce bisey aktigini hiss ettim ayiptir söylemesi yukari cikip wcye girdim gördüm hemen Hayirlisi Allahtan belkide bu da bir isaret benim icin bu ay daha fazla ümitlenmeyim diye :)

nbrsin bacım
arkadaş link atınca bakım dedim sende burdamışın
hatta papatyamda uğramış anam beynim döndü nereye bakacağımı şaşırdım uyhhhhh

kız beynin dönmesin..ara ara giriyoz evt papatyada geliye..
sen gel kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…