Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

marall canım merhaba tekrar, inşallah herşey iyi olacak senin için doktorundan memnun değilsen değiştir, aysun hanıma geçip geçmeyeceğinin mümkün olup olmadığını sor hastaneye.. ama iyiyse önemli değil, hepsi bahane.. Rabbim isterse tedavisiz bile olur canım
sana tedavinde kolaylıklar

cnm mrb, ya aslında ben doktorumdan memnunum ilgisinden vs. ama çok genç acaba tecrübesizmi? diye düşünmeden edemiyorum... bütün sayfaları okudum hiç onun hastasına rastlamadım...

cnm mrb, ya aslında ben doktorumdan memnunum ilgisinden vs. ama çok genç acaba tecrübesizmi? diye düşünmeden edemiyorum... bütün sayfaları okudum hiç onun hastasına rastlamadım...

selam , biz de ilk defa sertaç beye randevu alıp gittik, daha önce bir özel hastane ve bir araştırma hastanesinde testler yapıldı. ben de herhangi bir problem çıkmadı,eşim de ise sperm azlığı var ve tüp bebek denmişti. sertaç beyle görüştük bana histereskopi olmamı söyledi. gelecek ay yapacaklar. mayıs ayında rapor çıkartacağız. o yüzden fiyat sormadık.bana folikasit eşime de bir ilaç yazdı onları kullanıyoruz şimdilik.
sen de genarta yeni başladın galiba,sertaç beyle olan tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. önümüzde bir kaç ay var , başka bir merkez arayalım mı kararsızım. :uhm:

Cnaım bizde genartta sertaç beyle görüştük. Maya, Kavaklıdere, Anatolia, Ankara tb ve Genart ı gezdik. Bu gezdiğim yerlerden Genart ve Anatolia yı beğendim. İkisi arasında seçim yapacağım. Genart daha ağır basıyor. Çok ilgililer ve de çok yoğun olmasını istemiyorum merkezin. Anatolia çok yoğun tedavi sırasında dr görüşmek çok zormuş. Sorularımı daha kısa cvplar verdi Anatolia yoğun olduğu için karar verin başlayalım dedi kapattı. Ama Sertaç Bey detayına kadar anllatı sağolsun.

selam ecenurr

sizin sorun neydi , ilk defa mı deneyeceksiniz. sertaç beye sana da ilk önce histereskopi yapılacak demişmiydi.ben gelecek ayki regl den sonra gidip histereskopi yaptıracağım. şu an sadece folik asit verdi onu kullanıyorum,bu konuda oldukça tecrübesizim ve hiç hamile kalmadım.

selam

karar verdiniz mi ne aşamadasınız ? paylaşırmısın , bir de histereskopiyi genartta kaç liraya yapıyorlar , yaptırırken ssk dan yararlanabiliyomuyuz

mrb asmin, benim transferim yapıldı test günümü bekliyorum, Sertaç bey'den oldukça memnun kaldım bence tereddüt etme derim... sonuç olarak kısmetinde varsa her şey bahane... hassas bir süreç ve Sertaç bey hastasının hep yanında istediğin zaman ulaşabiliyorsun ki çoğu merkezde doktorla görüşmen pek mümkün olmuyor...
benimde tereddütlerim vardı genç olması önyargı oluşturmuştu bende ama bir çok doktordan daha bilgili ve ilgili...
Umarım herşey gönlünce olur...

günaydın arkadaşlar biz daha karar vermedik. mart nisan ayı gibi gitmeyi düşünüyorz. Merkez konusunda kararsızız. Anatolia nın başarı oranları daha yüksek diyo eşim istihareye yatacağız Rabbim hangisi hayırlı olacaksa orda yaptırmayı nasip eylesin. Histeroskopi 800 diye biliyorum.

selam arkadaşlar hiç kimse yok mu yaa olumunekankayizsmile

selam '
sanirim genart li kimse kalmadi hamis olan kaciyo baska topiclere , ben gelecek reglden sonra histereskopi cektirecegm rapor icin mecburen haziran ilk hafta beklicez o arada esime ve bana verdigi ilaclari kullaniyoruz

selam herkese ben uzun zamandır giremiyodum foruma arkadaşlar..
gerçi başka topiklere bakıyodum genelde ama bizde martta görüşme için genarta gitmeyi düşünüyoruz.
şuanda orda tedavide olan var mı aranızda arkadaşlar?

selam
ben su anda genarta gidiyorum kısa protokolde başlıcaz , inşallah pazartesi periyodun 2.gunu olacak diye tahmin ediyorum bekliyorum simdilik

doktorum sertac bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…