- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
cnm mrb, ya aslında ben doktorumdan memnunum ilgisinden vs. ama çok genç acaba tecrübesizmi? diye düşünmeden edemiyorum... bütün sayfaları okudum hiç onun hastasına rastlamadım...
selam , biz de ilk defa sertaç beye randevu alıp gittik, daha önce bir özel hastane ve bir araştırma hastanesinde testler yapıldı. ben de herhangi bir problem çıkmadı,eşim de ise sperm azlığı var ve tüp bebek denmişti. sertaç beyle görüştük bana histereskopi olmamı söyledi. gelecek ay yapacaklar. mayıs ayında rapor çıkartacağız. o yüzden fiyat sormadık.bana folikasit eşime de bir ilaç yazdı onları kullanıyoruz şimdilik.
sen de genarta yeni başladın galiba,sertaç beyle olan tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. önümüzde bir kaç ay var , başka bir merkez arayalım mı kararsızım. :uhm:
Cnaım bizde genartta sertaç beyle görüştük. Maya, Kavaklıdere, Anatolia, Ankara tb ve Genart ı gezdik. Bu gezdiğim yerlerden Genart ve Anatolia yı beğendim. İkisi arasında seçim yapacağım. Genart daha ağır basıyor. Çok ilgililer ve de çok yoğun olmasını istemiyorum merkezin. Anatolia çok yoğun tedavi sırasında dr görüşmek çok zormuş. Sorularımı daha kısa cvplar verdi Anatolia yoğun olduğu için karar verin başlayalım dedi kapattı. Ama Sertaç Bey detayına kadar anllatı sağolsun.
selam , biz de ilk defa sertaç beye randevu alıp gittik, daha önce bir özel hastane ve bir araştırma hastanesinde testler yapıldı. ben de herhangi bir problem çıkmadı,eşim de ise sperm azlığı var ve tüp bebek denmişti. sertaç beyle görüştük bana histereskopi olmamı söyledi. gelecek ay yapacaklar. mayıs ayında rapor çıkartacağız. o yüzden fiyat sormadık.bana folikasit eşime de bir ilaç yazdı onları kullanıyoruz şimdilik.
sen de genarta yeni başladın galiba,sertaç beyle olan tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. önümüzde bir kaç ay var , başka bir merkez arayalım mı kararsızım. :uhm:
cnm çarşamba günü alıyorum inşallah güzel haberler...
maralcim sonucun belli oldumu merakla bekliyoruzcnm çarşamba günü alıyorum inşallah güzel haberler...
selam arkadaşlar hiç kimse yok mu yaa olumunekankayizsmile
selam herkese ben uzun zamandır giremiyodum foruma arkadaşlar..
gerçi başka topiklere bakıyodum genelde ama bizde martta görüşme için genarta gitmeyi düşünüyoruz.
şuanda orda tedavide olan var mı aranızda arkadaşlar?
selam
ben su anda genarta gidiyorum kısa protokolde başlıcaz , inşallah pazartesi periyodun 2.gunu olacak diye tahmin ediyorum bekliyorum simdilik
doktorum sertac bey
sertaç batıoğlu'mu doktorunun adı asmincim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?