- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Arkadaşlar merhaba
Bende genart ta tedavi görüyorum doktorum Aysun hanım bu benim 2. denemem olacak ilk denemeyide genart yapmıştı. Olmadı daha sonra gürgan clinic te aşılama yaptırdım. Oda olmadı. 3,5 yıllık evliyim bugüne kadar bir çok doktora gittim fakat Aysun hanımın ilgi ve alakasını hiçbirinde bulamadım. İnsanı rahatlatan bir konuşması ve ses tonu var. Allah nasip ederse yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerin gebe olduğunu okuyunca umutlarım daha da arttı. İnşallah benim sonum da böyle olur. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim olur mu??
Benim 23 hafta oldu. Cok sukur iyi gidiyor hamilelikte. 1 kiz bir de oglan bekliyoruz bakalim. Darisi tum isteyenlerin basina.
merhabalar
genetik sorundan ötürü gen-artta tedavi gören var mı arkadaşlar?.. ben de istanbul olmazsa ankarada gen-artta devam etmeyi düşünüyorum.. bir de eğer genetik sorunu olan varsa hangi doktor ilgileniyor, ücret ne kadar oluyor bilgi verebilir misiniz?
hamile olan arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum, Allah hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
kızlar p.tesi başlıyoruz yarın raporlarımı vereceğim ,ilaçlarım gelecek onları alacağım. çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum.
genetik durumla volkan hoca ilgileniyor.ankarada bu konuda en iyi hoca.başka merkezlerden bile pgt için buraya yönlendiriliyor hastalar.ücreti bilmiyorum .inşallah çok kısa zamanda ii haberlerini duyarız.
kızlar bugün gene genarta gittim.aysun hanımlaydım.kontrole gittik bugün.güleryüzü pozitifliği içimi aydınlattı gene.arkadaşlar bence tutmasa bile bu tüp bebek denemeleri aldığımız ilaçlar ,rahmin işlem görmesi,histereskopi vs hepsi vücudu hamileliğe hazırlıyor.tutmyan tüpten sonra birsürü kendiliğinden hamile kalan var.bende çok şükür o mucizeyi yaşayanlardan biriyim.tutmasada üzülmeyin .allahın bildiği var..herkeze sewgiler..allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah..
ayyy çok seviyorum ben de aysun hanım'ı yaaa...inan özlüyorum bile diyebilirim.hatta bugün aklımdan arasam sesini duysam diye geçiyordu biliyor musun...
canım, sen ve bebeğin allaha emanet olun...
sevgiler
merhaba herkese bende gen artta tüp bebek yaptırdım ve şu anda hamileyim allahıma şükürler olsun aysun hanıma ve tüm ekibine teşekkürü borç bilirim bu arada aysun hanım ve eşi genartın kurucusu yani sahipleri diye biliyorum :)
saol canım..ben bugün konuştum kendisiyle.gene mutlu oldum.sen şuanda denemedemisin yoksa dinlenmede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?