Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

inşALLAH ARKADAŞIM.yarın için allah kolaylık versin.gelişmelerden haberdar et.aysun hanım gerçekten bir melek bu arada.dualarım seninle.

genetik durumla volkan hoca ilgileniyor.ankarada bu konuda en iyi hoca.başka merkezlerden bile pgt için buraya yönlendiriliyor hastalar.ücreti bilmiyorum .inşallah çok kısa zamanda ii haberlerini duyarız.

kızlar p.tesi başlıyoruz yarın raporlarımı vereceğim ,ilaçlarım gelecek onları alacağım. çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum.

canım bugün başladın galiba hayırlı uğurlu olsun inşallah.gelişmelerden haberdar et bizi.opuyorumnanaktan

ewt kızlar başladık çok şükür dün ilk dozumu vuruldum c.tesi kontrol bakalım yumoşlar nasıl olacak :) beni üzmezler umarım görüşmek üzere hoşçakalın.

genetik durumla volkan hoca ilgileniyor.ankarada bu konuda en iyi hoca.başka merkezlerden bile pgt için buraya yönlendiriliyor hastalar.ücreti bilmiyorum .inşallah çok kısa zamanda ii haberlerini duyarız.

anladım, çok teşekkürler canım.. en iyisi bir randevu alıp görüşmek.. peki ilk randevuda ücret alınıyor mu?
:uhm:

sağol canım bilgilendirmen için.. sanırım genartta olacak bizim iş, içime en çok orası siniyor.. bizde bende ya da eşimde başka sorun yok çok şükür tek sorun genetik.. onun da en iyi yapıldığı yer gen-art gibi görünüyor..
hakkımızda hayırlısı, kısmetten öte yol yok ama ailemde ankaradayken bana destek olurlar hem, istanbulda yaptırmayı pek istemiyorum
xolix06 sen de hamilesin sanırım, Allah tamamına erdirsin bize de dua et olur mu bol bol, senin duan kabul olur
tekrar teşekkür ederim canım

kızlar tedavim hala yumurta büyütmekle devam ediyor merak ettiğim embiriyo dondurulan var mı içinizde bu ne kadara mal oluyor. genartta cevaplarsanız sevinirim.

Genart anneleri diyede bir site açmak istiyorum aslında sağlıklı bir oğlum oldu tüm emeği geçenlere kısaca tüm genart ailesine çok teşekür ediyorum. tüm arkadaşlarımı ve bana soranları genarta gönderiyorum oradaki ilgi ve sevgiyi hiç bir merkezde bulamazlar. darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına.

kizlar merhaba
ben de genart dusunenlerdenim ama eyleme geciremedik henuz bizim de erkek infertilitesi , benim degerlerim normal , esim de bu isle ilgilenirse gorusmeye gidicez ama henuz rapor hakkimiz yok 2,5 yillik evliyiz umarim allah herkese gonlune gore guzellikler verir
sevgiler..

kızlar bugün gene genarta gittim.aysun hanımlaydım.kontrole gittik bugün.güleryüzü pozitifliği içimi aydınlattı gene.arkadaşlar bence tutmasa bile bu tüp bebek denemeleri aldığımız ilaçlar ,rahmin işlem görmesi,histereskopi vs hepsi vücudu hamileliğe hazırlıyor.tutmyan tüpten sonra birsürü kendiliğinden hamile kalan var.bende çok şükür o mucizeyi yaşayanlardan biriyim.tutmasada üzülmeyin .allahın bildiği var..herkeze sewgiler..allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah..

ayyy çok seviyorum ben de aysun hanım'ı yaaa...inan özlüyorum bile diyebilirim.hatta bugün aklımdan arasam sesini duysam diye geçiyordu biliyor musun...
canım, sen ve bebeğin allaha emanet olun...
sevgiler

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum şükür kavuşturana, genart gebesi olarak aysun hanım gibi doktor çok az bulunur. ne zaman arasam mutlu bir ses tonuyla gül hanım nasıl meleğimiz diyor o ses tonu ve moral yüklü sesi tüm dertlerimi unutturuyor. genartın patronu doğru yapıyor aysun hanım gibi birini çalıştırmakla...

merhaba herkese bende gen artta tüp bebek yaptırdım ve şu anda hamileyim allahıma şükürler olsun aysun hanıma ve tüm ekibine teşekkürü borç bilirim bu arada aysun hanım ve eşi genartın kurucusu yani sahipleri diye biliyorum :)

merhaba arkadaşlar aysun hanım gerçekten doğru tercih sohbeti tanısı konuşurken verdiği huzur gerçekten takdire şayan. biz iki denemeden sonra gittik sperm dna hasar tespiti istedi spermin morfolojisi bozuk çıktı eşim ilaç tedavisine başladı. yani spermin yapısı genetik olarak bozuk çıktı ve bunu aysun hanım buldu. direk tüp bebekte yaptırıp paramızı alabilirdi. bende merkez aysun hanım ve eşinin diye biliyordum :)

ayyy çok seviyorum ben de aysun hanım'ı yaaa...inan özlüyorum bile diyebilirim.hatta bugün aklımdan arasam sesini duysam diye geçiyordu biliyor musun...
canım, sen ve bebeğin allaha emanet olun...
sevgiler

saol canım..ben bugün konuştum kendisiyle.gene mutlu oldum.sen şuanda denemedemisin yoksa dinlenmede mi?

aaa canım sen ne ara denedin? ve kaç aylık gebesin?bilmiyordum hayırlı olsun çok sewindimm...allah tamamına erdirsin.

saol canım..ben bugün konuştum kendisiyle.gene mutlu oldum.sen şuanda denemedemisin yoksa dinlenmede mi?

denemede...ama ne yazık ki kendisiyle değil.:sinifsinif: ama inşallah onun yanına mucizemle gidip takiplerimi ona yaptıracağım...

yaa arkadaşlar mrb, bende genart ta aşılama yaptırdım... tutmazsa büyük ihtimal tüp bebeğe geçilecek... ama bnm doktorum sertaç bey... herkes aysun hnm dan bahsetmiş... keşke ona gitseymişim...
bu arada ben maya tüp bebek merkezi ile görüştüm tüp için oraya gitmeye karar vermiştim ki başka bir topikte inanılmaz olumsuz yazılar okudum... yine geri dönüş yapmaya karar verdim genart a, yazıları okuyunca... sertaç beyin hastası olan yokmu hiç aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…