Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

sevgidolu canım yeni öğrendim cok üzüldüm cok geçmiş olsun. ınşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun.

arkadaşlar bende genart gebelerindenim sanırım biraz abartmışım gece 11 gibi doktorumu aradım telefonu açar açmaz işallah kanamanız yoktur dedi bende yok ama hafif karnım ağrıyor dedim biraz fırça yedim küsemiyorumda onlarında işi zor her saat hastalarla muhatap olmak zor... aysun hocam özür dilerim kızdınız bana ama sizden başka arayacak kimsem yoktu...

aaaa tebrik ederim canım yaa çok şaşırdım.kendiliğinden mi oldu yoksa?en son olumsuz tüp bebek denemen olmuştu bildiğim kadarıyla.Allah tamamına erdirsin çok sevindim yaaa opuyorumnanaktan

ewet canım doğal yoldan oldu yüzde bir morfolojiylr.tam 3. ye başlıcakken..darısı başına inşallah..opuyorumnanaktan

ne güzel maşallah yaa saol canım inşallah.bizim de mikro denememizde morfoloji %3 tü.doğal yoldan bu değerle düşük ihtimal demişti doktorumuz.biz de eşime yeni vitamin aldık onları kullanıyo gnc nin.sen de dhea almışsın.ilaç hakkında biraz bilgi veriri misin canım?ben de yumurta kalitesinde sorun yok gerçi ama.acaba yan etkileri var mı bu ilacın?

canım ben DHEA VE L-ARGİNE die iki ilaç kullandım.eşimde e vitamini aldı.bndede yumurta kalitesnde çok problem yoktu.hiçbir yan etkisi yok.kesinlikle tavsiye eerim.zaten ben kafama göre deği dr. kontrolünde aldım.eşine evicap.kendinede dhea ve largine.inşallah darısı başına canım.

saol canım çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

kızlar p.tesi başlıyoruz yarın raporlarımı vereceğim ,ilaçlarım gelecek onları alacağım. çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum.

Benim 23 hafta oldu. Cok sukur iyi gidiyor hamilelikte. 1 kiz bir de oglan bekliyoruz bakalim. Darisi tum isteyenlerin basina.

merhabalar
genetik sorundan ötürü gen-artta tedavi gören var mı arkadaşlar?.. ben de istanbul olmazsa ankarada gen-artta devam etmeyi düşünüyorum.. bir de eğer genetik sorunu olan varsa hangi doktor ilgileniyor, ücret ne kadar oluyor bilgi verebilir misiniz?
hamile olan arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum, Allah hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah

Arkadaşlar merhaba
Bende genart ta tedavi görüyorum doktorum Aysun hanım bu benim 2. denemem olacak ilk denemeyide genart yapmıştı. Olmadı daha sonra gürgan clinic te aşılama yaptırdım. Oda olmadı. 3,5 yıllık evliyim bugüne kadar bir çok doktora gittim fakat Aysun hanımın ilgi ve alakasını hiçbirinde bulamadım. ınsanı rahatlatan bir konuşması ve ses tonu var. Allah nasip ederse yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerin gebe olduğunu okuyunca umutlarım daha da arttı. ınşallah benim sonum da böyle olur. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim olur mu??

canım beniiimm..ben daha anlamadım ne olduğunu.hala şaşkınım..seni bekliyorum.sende :CüvCüv:böle olunca girmicem artık bu topiğe.buraya arkadaşlar müjdeeee die yazacağın o günü hayel ediyorum..inşallah çok kısa zamanda olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…