Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Merhaba hasret26.umarim hepimiz icin hayırlı olur.insan cok yipraniyor bu sure icinde.moral ve destege cok ihtiyacin oluyor gercekten. Benim genartta olumsuz bir tüp bebek denemem oldu.merak ettigin herseyi sorabilirsin.
Merhaba zelal02 transferlerimiz ayni merkezde ve ayni tarihlerde olacak büyük ihtimal karsilasirizda birbirimize moral ve destek oluruz insaallah.

Merhaba hasret26.umarim hepimiz icin hayırlı olur.insan cok yipraniyor bu sure icinde.moral ve destege cok ihtiyacin oluyor gercekten. Benim genartta olumsuz bir tüp bebek denemem oldu.merak ettigin herseyi sorabilirsin.
Hayırlısı olsun zelal02 nasibimizde ne varsa onu görüyoruz daha ötesine geçmiyor hepimiz önce Allaha sonra onlara emanetiz.Merak ettiğim şey transferden sonra kaç gün orda kalmanizi tavsiye ediyorlar birde misafirhanesi nasil?

Tekrar selam.misafirhanesini bilmiyo

Tekrar selam hasret26.biz transferin 2.gunu yola cikmistik ama doktor ayni gun cikabilirsiniz demisti.yolculuk etkilemiyormus.biz bu sefer ayni gün dönüyoruz ucakla.misafirhanede kalmadim bilemeyecegim.sizin sorun neydi.

Arkadaşlar benim 6.günüm kanamam başladı ve artarak devam ediyor.Artık hiç ümidim kalmadı.Önce yerleşme kanamasıdır dedim ama arttığına göre değil. Hayırlısı buymuş.

Öyle hemen olumsuz düşünme. Zaten bildiğim kadarıyla oyle erken adet olunmaz, benim transferden 17 gün sonra olmustu.doktoruna bir sor canım. UOTE="peritozu33, post: 37441033, member: 533410"]Arkadaşlar benim 6.günüm kanamam başladı ve artarak devam ediyor.Artık hiç ümidim kalmadı.Önce yerleşme kanamasıdır dedim ama arttığına göre değil. Hayırlısı buymuş.[/QUOTE]

Zelal02 doktoru aradım proluton iğne verdi şimdilik kanamam kesildi cumartesi tahlil yapmamı istedi kısmet iki gün kaldı çok ümitlenmek istemiyorum

Kesilmesi bence olumluya işaret. Dedigin gibi yerlesme kanaması olabilir.dikkat et dusunmemeye çalış. Hic stres yapma sakın. Hadi hayırlısı bakalım. Bize de umut olursun inşallah

Stres yapmamak mümkün mü kanamalarım az da olsa devam ediyor bence tutmadığını gösteriyor ama Allahtan
ümit kesilmez, yarını bekliyorum.
id kesilmezmiş

Stres yapmamak mümkün mü kanamalarım az da olsa devam ediyor bence tutmadığını gösteriyor ama Allahtan
ümit kesilmez, yarını bekliyorum.
id kesilmezmiş
Canim benim geçmis olsun yazamadim úzülme nolur moralini bozma yarin inşaallah hayirlara vesile olur.Allaha göre güclük yok testini yaptir güzel düsün olurmu bizide habersiz birakma.

Canim benim geçmis olsun yazamadim úzülme nolur moralini bozma yarin inşaallah hayirlara vesile olur.Allaha göre güclük yok testini yaptir güzel düsün olurmu bizide habersiz birakma.
Çok sağol hasret26, sertaç beyin bu denemeden umudu yoktu zaten. Çok fazla yumurta toplanan bayanlarda rahmin bir süre dinlenmesi gerekiyormuş. Bu 3.denememdi. İlk ikisi başka başkabir merkezde oldu.İlki düşük olmuştu.Bir dahaki tedavim dondurulmuşlarla ve ocak ayında olacak sanırım. Dualarım sizinle.İnşaallah sizin güzel sonuçlarınızı duyarım, bana moral olacaksınız inanın.

Canım benim hayirlisi olsun Rabbim kararlamistir birseyleri tevekkülü elden birakmayalim .Dualarin icin Allah razı olsun .Haberleşelim yine yaz tamammi canim .

Merhabalar bende genart ta tedaviye başladım. Dondurulmuşlarla 3. denemem olacak doktorum Aysun hanım. İlgili davranıyorlar şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. 28 ekimde transferim var. Allah herkes için herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Merhaba peritozu.sonucun bugün belli olacaktı. Merak ettim seni.umarim güzel haberler verirsin bizlere

Merhaba emotion10 hoşgeldin.Tedavin hayirli olsun şimdiden benimde 29 ekimde Allahin izniyle.

Merhaba emotion10.tedavin hayırlı olsun.benim doktorum da aysun hanım. Evet cok ilgili.benim transferim 31 ekimde dondurmuslarla. Senin 2.denemende mi dondurulmuslarla ydi.neden olumsuz sonuçlandı. Bir sebep soyledilermi sana.

Kusura bakma zelal02 hemen yazamadım, sonucum beklediğim gibi negatif, dün 10.günümdü değerim 4 küsür birşeydi.Pazartesi sertaç beyle konuşcam, ocak gibi de dondurulmuşlarla denerim.

Emotion10 tedavin hayırlı olsun, 3 denemen de genartta mı oldu? Sorun neymiş canım, neden tutmuyormuş ben de merak ettim zelal02 de ben de dondurulmuşlarla deneyeceğiz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…