- 12 Aralık 2013
- 117
- 56
- 73
- 40
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Sagol canim aysun hocamla sertaç hocamda öyle söylediler nasip bakalim inşaallah onlari sag salim kucaklarimiza aliriz sanada hayırli olsun.Hayirli olsun.5.güne canli kalan embriyolar cok kaliteli oluyormus ve tutunma sansi da daha yüksek oluyormus.isallah bebislerin sana sıkı sıķı tutunur.
Canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sende dikkat et kendine nolur moralini yüksek tutki,bir sonraki tedavide faydasi olsun dualarimdasin Allah emeklerini boşa çıkarmasin canım .Allah yüzlerinizi güldürsün inşaallah, kendinize çok dikkat edin. Allah nasip ederse ikiz annesi olacaksınız. Dualarım sizlerle.
Amin canım benim kıyamam sana Allah herşeyi gönlüne göre versin.Ama ağlama nolur kendini üzme umut insana has bisey umutlarimizi tüketmeyelim canim onlari hep canlı tutalim.arkadaşlar bugünlerde Aslı Güngör'ün ninni bebeğim şarkısını dinliyorum. Çok güzel dinlemenizi tavsiye ederim. Ben dinleyip dinleyip ağlıyorum ama inşaallah en kısa zamanda bebeklerimize söyleriz bu ninnileri.
Çok teşekkür ederim canım. Bir sonraki denemem için gün sayıyorum işte. Allah dermansız dert vermesin, bir gün bu yaşadıklarımız da geçecek. Buna gönülden inanıyorum.Amin canım benim kıyamam sana Allah herşeyi gönlüne göre versin.Ama ağlama nolur kendini üzme umut insana has bisey umutlarimizi tüketmeyelim canim onlari hep canlı tutalim.
Canım ya üźülme sakın.öyle seyler de dinleyip moralini bozma.en cok ihtiyacımiz olan moral.kendini mutlu edecek seyler yap.eninde sonunda bebislerimize o ninnileri soyleyecegiz.arkadaşlar bugünlerde Aslı Güngör'ün ninni bebeğim şarkısını dinliyorum. Çok güzel dinlemenizi tavsiye ederim. Ben dinleyip dinleyip ağlıyorum ama inşaallah en kısa zamanda bebeklerimize söyleriz bu ninnileri.
Merhaba canim hayirli olsun simdiden benimde 11 kasim test tarihim dualarimiz karsilikli allah hepimizin gönlüne göre versin.Selam genart cilar :) bende genartta tup bebege basladim ayin 1 inde iki tane trasferettiler doktorum aysun hanim harika bir doktor sabirsizlikla 13 kasimi bekliyorum lurfen benden onc trxnsfer olanlar sonuclarini yazsin cok sua ediyorum hepimiz icin rabbim gonlumuze gore versin..
Merhaba canım tedavin şimdiden hayirli olsun bu arada Sertaç hocada Aysun hocada mükemmel insanlar çok ilgililer .Adetin ikinci yada üçünçü günü ultrason yapilarak yumurta büyütücü ilaclara baslicaksin.Fiyatlar konusunda yanlis bilgi vermeyim çünkü bizim genetik pgt oldu ama ben ordayken zam geldi o yüzden en son ne oldu bilmiyorum.merhaba arkadaslarrabbim hepimiz icin hayirlisini versin .bende genart sertac beye gidioum adetimin baslamasi ile tup bebek isine baslayacagiz nasipse.genartta tup bebek fiyatlarini bilen var mi bide bu adetimin iki yada ucuncu gunu gidince nolacak hormon mu bakacaklar ? o gundenbes gun sonra tekrar geleceksiniz ve on gun burda kalmaniz gerek dedi ank disindan oldugum icin
hmmm cok saol canımm rabbım hepımızın emeklerını bosa gıdeertmesın ınsaallahhMerhaba canım tedavin şimdiden hayirli olsun bu arada Sertaç hocada Aysun hocada mükemmel insanlar çok ilgililer .Adetin ikinci yada üçünçü günü ultrason yapilarak yumurta büyütücü ilaclara baslicaksin.Fiyatlar konusunda yanlis bilgi vermeyim çünkü bizim genetik pgt oldu ama ben ordayken zam geldi o yüzden en son ne oldu bilmiyorum.
cok tesekkur ederim canim ins bu ayin sonuna doru baslayacaiz bizde yumurta toplama islemi falan cok mu zor yada i catlatma igneleri :-(Tup bebek fiyati 4.750. Igneler de para tutuyir benim yumurtalarim.yavas buyudu o yuzden 20 gune yakin igne oldum ignenin fiyati. 250 tl gonal f 450lik vurunmustum ben. Bi igne iki gun gidiyor yani.toplam 2000 binlira civarinda igne tutuyor toplam 7 binlirayi buluyor
Merhaba hosgeldin aramiza.tedavin hayirli olsun.benim de doktorum aysun hanim.seker gibi biri.benim sonucum da 12 kasim.isallah burdan olumlu sonuclarimizi hep birlikte paylasiriz.Selam genart cilar :) bende genartta tup bebege basladim ayin 1 inde iki tane trasferettiler doktorum aysun hanim harika bir doktor sabirsizlikla 13 kasimi bekliyorum lurfen benden onc trxnsfer olanlar sonuclarini yazsin cok sua ediyorum hepimiz icin rabbim gonlumuze gore versin..
Merhaba tedavin hayirli olsun.adetin 2.yada 3. Gunu gitiginizde daha onceden hormon testleriniz varsa tekrar hormon testi istemiyorlar ama genetik pgt icin kan verirsiniz.tabi esinizin de genetik pgt icin kan vermesi gerekecek.sonuclara gore tedaviye basliyorlar.merhaba arkadaslarrabbim hepimiz icin hayirlisini versin .bende genart sertac beye gidioum adetimin baslamasi ile tup bebek isine baslayacagiz nasipse.genartta tup bebek fiyatlarini bilen var mi bide bu adetimin iki yada ucuncu gunu gidince nolacak hormon mu bakacaklar ? o gundenbes gun sonra tekrar geleceksiniz ve on gun burda kalmaniz gerek dedi ank disindan oldugum icin
Canim benim kasiklarim cok agriyor.heran adet olacakmis gibi oluyorum ama ben daha onceki olumsuz denememde de boyle olmustum.ilaclardan herhalde.sende herhangi birsey var mi.Aminn insallah.. Zelal sende herhangibi. Bir belirti warmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?