- 17 Ekim 2014
- 197
- 64
- 123
- 43
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Teşekkür ediyorum. Benim ilk 2 denemem de dondurulmuşlaydı ama genartta değil güven hastanesindedyi.Ben merkez değiştirmek istedim ve genartta gittim aysun hanımlada sertaç beylede görüşme şansım oldu genetik test istediler sorun çıkmazsa dondurulmuş embriyolarınla tekrar deneyebilirsin dediler ve sorun çıkmadı. Embriyoları güvenden genarta aldık burda ilk kez denicem yani. Olmamasıyla ilgig ihiç bişey diemiolar herşey güzel süper falan ama sonuç alamadık bakalım denemeye devam....Merhaba emotion10.tedavin hayırlı olsun.benim doktorum da aysun hanım. Evet cok ilgili.benim transferim 31 ekimde dondurmuslarla. Senin 2.denemende mi dondurulmuslarla ydi.neden olumsuz sonuçlandı. Bir sebep soyledilermi sana.
Teşekkür ediyorum. Benim ilk 2 denemem de dondurulmuşlaydı ama genartta değil güven hastanesindedyi.Ben merkez değiştirmek istedim ve genartta gittim aysun hanımlada sertaç beylede görüşme şansım oldu genetik test istediler sorun çıkmazsa dondurulmuş embriyolarınla tekrar deneyebilirsin dediler ve sorun çıkmadı. Embriyoları güvenden genarta aldık burda ilk kez denicem yani. Olmamasıyla ilgig ihiç bişey diemiolar herşey güzel süper falan ama sonuç alamadık bakalım denemeye devam....
Ben de sana yaziyordum.hayirli olsun umarim olumlu son6c alirsinbugün tranferim oldu herşey iyi gitti bundan sonrası kısmet
estrofemle başladık orgalutran die bi iğne vedi 3 tane, ovitrelle verdi bi tane vede progestan hap şimdi de tranferden sonra yine estrofem progestan devam sadece 1 kere çağırıyor sonra transfer günü gidiyorsun senin durum nasıl ne aşamadasnız inşşh hepimiz için olumlu sonuçlanırIsallah bu olumlu sonuclanir.umarim genart sana sans getirir.aysun hanim sana hangi ilaclari verdi.bi de bu sure zarfinda kontrollere gittin mi hic.
Merhaba.tesekkurler verdigin bilgilet icin.bana da ayni ilaclari vermisti.ben il dışında oldugum icin kontrolo hic gitmedim.benim de cuma gunu transferim.cok heyecanliyim.isallah hepimizin yuzu bu sefer guler.sana bol bol sanslarestrofemle başladık orgalutran die bi iğne vedi 3 tane, ovitrelle verdi bi tane vede progestan hap şimdi de tranferden sonra yine estrofem progestan devam sadece 1 kere çağırıyor sonra transfer günü gidiyorsun senin durum nasıl ne aşamadasnız inşşh hepimiz için olumlu sonuçlanır
Canım inşaallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. Transfr dönemini nasıl geçiriyorsun, kendine çok dikkat.Moralini yüksek tut, bol bol dua et. Bizim de dualarımız sizlerle.estrofemle başladık orgalutran die bi iğne vedi 3 tane, ovitrelle verdi bi tane vede progestan hap şimdi de tranferden sonra yine estrofem progestan devam sadece 1 kere çağırıyor sonra transfer günü gidiyorsun senin durum nasıl ne aşamadasnız inşşh hepimiz için olumlu sonuçlanır
Hayatımın en güzel dönemi transferin yaklaştığı günlerdi, insanın içi kıpır kıpr oluyor. Bebeğine kaavuşacaksın yakında, umarım annesine sımsıkı tutunur.Merhaba.tesekkurler verdigin bilgilet icin.bana da ayni ilaclari vermisti.ben il dışında oldugum icin kontrolo hic gitmedim.benim de cuma gunu transferim.cok heyecanliyim.isallah hepimizin yuzu bu sefer guler.sana bol bol sanslar
Merhaba.tesekkurler verdigin bilgilet icin.bana da ayni ilaclari vermisti.ben il dışında oldugum icin kontrolo hic gitmedim.benim de cuma gunu transferim.cok heyecanliyim.isallah hepimizin yuzu bu sefer guler.sana bol bol sanslar[/QUOTE
İnşallh yüzümüz güler hayırlısıyla.Sanada bol şanslar canm güzel habelerini bekliyoruz.
Bugün evdeydim yatarak geçirsemde yarın işe ballıcam aysun hanım böylesi daha iyi dedi benim de işime geldi rapor sıkıntı olacaktı çünküCanım inşaallah bu sefer olumlu sonuç alırsın. Transfr dönemini nasıl geçiriyorsun, kendine çok dikkat.Moralini yüksek tut, bol bol dua et. Bizim de dualarımız sizlerle.
Cok tesekkurler guzel dileklerin icin.umarim bu buz bebislerimiz hepimize sans getirir.Hayatımın en güzel dönemi transferin yaklaştığı günlerdi, insanın içi kıpır kıpr oluyor. Bebeğine kaavuşacaksın yakında, umarım annesine sımsıkı tutunur.
Maşaallah canım, bebeklerin inşaallah sımsıkı tutunur sana. Benim de geçen hafta başlayan kanamam halen devam ediyor. 11. gün oldu hala kanamam var, nasıl bir adet kanaması anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba arkadaşlar pgd sonucu 8 döllenmiş embriyonun 4 ü saglam geldi ve dün 5.gún blastosist transferi yapildi 2 tane konuldu 2sinide dondurduk.Test tarihim 11 kasim insaallah yavrularimiz bizimledir.Sertaç hocam 5.gün blastosist tranferi sansin yüksek dedi umutluyum allah emeklerimizi boşa çikarmasin.
Sagol canim Allah razı olsun,inşaallah benimledirler.Sana gecmis olsun canim doktorun ne diyor normalde adetlerin bu kadar uzun sürüyormu? Eger sürmüyorsa bi daha görün doktora ciddi bisey olmasin canim tedbiri elden birakma olurmu ,Maşaallah canım, bebeklerin inşaallah sımsıkı tutunur sana. Benim de geçen hafta başlayan kanamam halen devam ediyor. 11. gün oldu hala kanamam var, nasıl bir adet kanaması anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim, benim de tazelerle transfer yaptigimda 20 gunden fazla kanamam olmustu.sertac beyi arayip sormustum.cok normal demisti.aldigimiz ilaclardan dolayi oluyormus.diger ay da biraz farkli adet olmustum.ama 3.de normale dönüyor.zaten 3.adetimde dondurulmus tedavisine basladim.simdi sonucu bekliyorum.Maşaallah canım, bebeklerin inşaallah sımsıkı tutunur sana. Benim de geçen hafta başlayan kanamam halen devam ediyor. 11. gün oldu hala kanamam var, nasıl bir adet kanaması anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli olsun.5.güne canli kalan embriyolar cok kaliteli oluyormus ve tutunma sansi da daha yüksek oluyormus.isallah bebislerin sana sıkı sıķı tutunur.Merhaba arkadaşlar pgd sonucu 8 döllenmiş embriyonun 4 ü saglam geldi ve dün 5.gún blastosist transferi yapildi 2 tane konuldu 2sinide dondurduk.Test tarihim 11 kasim insaallah yavrularimiz bizimledir.Sertaç hocam 5.gün blastosist tranferi sansin yüksek dedi umutluyum allah emeklerimizi boşa çikarmasin.
Allah yüzlerinizi güldürsün inşaallah, kendinize çok dikkat edin. Allah nasip ederse ikiz annesi olacaksınız. Dualarım sizlerle.Canim, benim de tazelerle transfer yaptigimda 20 gunden fazla kanamam olmustu.sertac beyi arayip sormustum.cok normal demisti.aldigimiz ilaclardan dolayi oluyormus.diger ay da biraz farkli adet olmustum.ama 3.de normale dönüyor.zaten 3.adetimde dondurulmus tedavisine basladim.simdi sonucu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?