Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

bide canım sen ankaradamı oturuyorsun biz şehirdışından gelcezde canım sen ilaçları nerden aldın onlarıda raporla merkezdenmi aldınız canım

Ben de ankara dışından geliyorum...ılaç henüz sadece lucrin aldım...Ben genarttan almıyorum canım, kendim temin ediyorum eczaneden...Yarın da gonalf alacağım...

Sevgidolu sen kaç kez geldin genarta, gelince nerde kalıyorsun? Bu ilk denemen mi? Sizde azospermi vardı değil mi? Bi de canım yaşın kaç?

arkadaşlarım merkezdaşlarım nerelerdesiniz gelinde az konuşalım yaptıklarınızı anlatın banada deneyim olsun

Selam xolix seninle hemen hemen ayni gidiyoruz sanirim. Benim transferim yarin 11.30 da. Benden de 9 yumurta toplamislardi 7 si calisilacak buyuklukteymis ve ilk gun 6 tanesi dollenmis.Bugun gorustugumde de 4 tane su an tam istedikleri gibi embrio oldugunu belki yarina kadar diger ikisinin de istenilen seviyeye gelebilecegini soyledi Aysun Hanim. Bir onceki denemem de 8 yumurta toplamislardi ama sadece 4 tanesinde dollenme olmustu ve transfer gunu 1 adet iyi kalitede 1 adette orta kalitede yumurta yerlestirilmisti ama gebelik olusmadi. Insallah bu sefer olumlu sonuc aliriz. Hepinize kolay gelsin. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

kızlar selam.salı günü transferim oldu.inşallah hayırlı mutlu sonuçlar alırız.önce zahidem sonra ben şimdide light..light umarım ii geçmiştr transferin.bnde şuan hiçbi belirti yok.öle takılıom ewde.stres ve heycan yapmamaya çalışıomgamyoncuiremsu

canlarım benim inşallah hepinizinki tutatacak allahın izniyle peş,n,zdende ben diğer arkadaşlar geliyoruz inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz

Guzel dilekleriniz tesekkur ederim arkadaslar. Insallah hepimiz olumlu sonuclar alicaz.Xolix sizin yas kacti? Kac emrio yerlestirildi? Biraz bilgi verir misiniz? Ben 32 yasindayim ve fsh degerlerim yuksek cikiyordu biraz. Bu tedaviye basladigimda 12.88 di mesela o yuzden 9 yumurta toplanabildi ama cok sukur bu sefer 3 u iyi kalitede olmak uzere 6 yumurta elde etmeyi basardilar ve grade 1 olan 3 yumurta transfer edildi. Aysun Hanim 1 adette 2. kalite olanlardan gonderelim mi diye bir an dusundu. Benim fikrimi sordu ama ben karari ona biraktim ve sonra 3 tane de karar kildi.Bakalim hayirlisi. Ben de hic birsey hissetmiyorum. Gecen sefer cok gaz sancisi olmustu bu sefer o da yok.

bnim yaş 31.bendede 8 yumurtadan 5 i döllendi.son güne 3 kaldı.3 ü transfer.ama hiçbi his yok..dediğin gbi gaz sancısı bile...yalnız dün ve bugün çok açık kahve akıntım oldu.korktum.aysun hanımı aradım.progestan hap sayısını artırdı..korktum ya..sendede böle akıntı varmı?

Ben de henuz oyle birsey olmadi canim. Biliyorsun benim transferim seninkinden 2 gun sonra belki daha sonra olur. Bir de ben hap degil gel kullaniyorum. Senin ilk denemen mi ve transfer edilen yumurtalarin kalitesi nasildi?

Hic bir belirti yok ben de. Ne olur ne olmaz diye evde dinleniyorum ama Aysun Hanim aslinda dinlenmekle de pek alakali birsey olmadigini soyledi. Bence bu is tamamen sans. Daha once konustugum insanlar arasinda tek yumurta transferi yapilmis hamile kalmis olanlar var. Ote yandan hersey super gibi gorunurken gebelik elde edilemeyen durumlar oluyor. O yuzden bir takim seylere bakip kendi kendimize tahminlerde bulunmaya calismak bizi gereksiz yere uzebilir. Ben iyimser olmaya calisiyorum ama negatif sonuca da hazirlikliyim. Allah hayirlisini versin hepimiz icin. Bu arada Xolix sen de lekelenme oldu diye endiselenme. Zaten boyle birsey olabilecegi bize verdikleri kagitta da yaziyor.

canım sağol bu arad d kontrol hapı desolet kullanan oldumu lucrinden önce ben kullanıyorum bugün 7. hapımı aldım bende herhangi bir kis felanda yoktu adetimin bugün 8 . günü banyo yaptım akşama doğru gene kahvemsi leke gelmiş ve göğüslerim çok ağrıyo şiştilerde sidede öle olmuşmuydu hanımlar

Kızlar merhaba nasılsınız? Zahidemm senden hayırlı haberlerini bekliyoruz, lütfen bizi unutma, sonucu yaz...Ben gonalf'in 4.dozunu yapacağım bugün...Pazartesi de kontrol var...Kızlar ne yeyip ne içiyorsunuz, neler yapıyorsunuz? Keyfiniz moraliniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…