canım benim pes etmek yok tabikide biz de olana kadar denicez.inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.bu arada benim eşimin morfolojisi ilk tedavide baya düşük çıkmıştı.siteden görüştüğüm bir arkadaşın eşinin de morfolojisi %1 miş.tanıdık bir arkadaşları vitamin tavsiye etmiş onlara ve 5 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış kız.bu vitaminleri bizde denedik 2 ay kadar.sanırım 6 ay sürekli kullanmak gerekiyomuş.sen hiç araştırdınmı canım herhangi bişey kullanıyo mu eşin?istersen ben özelden yazarım sana vitaminlerin isimlerini.belki bir faydası olur diye düşündüm.
asmincim önemli olan raporu alacağın hastanenin istemiş olduğu evraklar.genelde rahim filmi isteniyor rapor için.ayrıca 2 kez aşılama yapıldığına dair belge istiyolar.eşinden sadece spemiyogram testi istiyolar.birde senin adetin 3.günü vereceğin kan tahlili var.benim kan tahlilini orda yaptılar yani rapor aldığım hastanede alındı kanım.diğer testlerim özelde yapılmıştı kabul ettiler.sen istenen evrakları hazırladıktan sonra rapor alacağın hastaneye adetin
cevabin icin tesekkur ederim canim , insallah bir sorun cikmazsa rapor alacaz, esimin durumu asilama icin uygun degil ,o yuzden asilama yapmadik hic, gelecek ayki adetimi bekliyorum rahim iyi durumdaysa 2.denemeye baslicaz.allah herseyin hayirlisini versin , yardimcimiz olsun
slm arkadaşlar bende anatoliada tedaviye başladım martta. doktoru ilk muayenede gördüm yalnızca. benim 2. denemem di. birincide 17 yumurta toplandı. bu ikincide 20 yi geçik yumurta gördüler ama yalnız 1 tane topladılar o da olmadı. Düşünebiliyor musunuz 10 saatlik yoldan oraya gittim, o kadar eziyet çektim, masraf ettim sonuç olarak tranferim bile olmadı. ilk denememde yumurtalarım bile donmuştu. Çok mutsuzum. Çok kırgınım doktora. Bana gelebileceğin en iyi yer burası demişti. onun için hakkımı helal etmiyorum. O kadar iğne kullandım boşu boşuna.umarım benim başıma gelen kimsenin başına gelmez.
teşekkür ederim duyarlılığın için. Umarım senin için herşey çok güzel sonuçlanır.canım geçmiş olsun,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum inanki.bende ilk denememde anı şeyleri yaşadım.çok ünlü isim yapmış diye tercih ettiğim doktorun yüzünü sadece ilk görüşmede ve transferimde gördüm.ama şuandaki doktorum sağolsun herşeyimle birebir ilgileniyor.inşallah birdahaki sefere başarırsın canım..
amin canım inş.bu sefer başarırsınız.raporla ilgili sormak istediğin varsa yardımcı olurum her zaman :)
teşekkür ederim duyarlılığın için. Umarım senin için herşey çok güzel sonuçlanır.
parayı bastık genarta 1.aşılama olmadı ztb da sarp beyi gördüm kendimi tanıttıktan sonra tanıdı parayı basmazsan tanımıyolar
ve sonuç gene hüsran... kocaman bir negatiffff... Allah herkese hayırlısını nasip etsin....
teşekkür ederim arkadaşlar.ben gürgan hakkında düşüncelerimi paylaşıyım.2 tedavimide orda yaptırdım.doktorlarında laboratuvar ekibininde işlerinde titizlikle yaptıklarını gördüm ama çok yoğun oldukları için her soracağınız soruyu önce hemşirelere iletiyorsunuz.doktorla görüşmek istediğinizde bir kaç saat sonra doktor arıyor.benim ikinci tedavim erken düşükle sonuçlandı ama kafamdaki sorulara cevapsız kalmadı.illgilenmediler dersem haksızlık yapmış olurum.doktorlar gerçekten bu alanda başarılılar.merkez konusunda karar vermek gerçekten zor.hepimiz için hayırlısı olur inşallah
kardelenim nerelerdesin tatlım?
transferin nasıl geçti merak ettim seni?
inşallah sana sımsıkı tutunuyodur bebişin :)
selamlar evocum transfer gününden beri yatıyorum canım inşallah bebişlerim dediğin gibi bana sıkıca tutunuyorlardır merakla sonucu bekliyoruz.asıl tahlil günü pazar ama doktorum cumarteside yaptırabilirsin dedi cumartesi belli olacak Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz hayırlısıyla dileklerimize kavuşuruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi haberlerle dönmek umuduyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?