Nişanlım istemiyo hemen2 aylık evliyken eyvah çocuğum olmazsa diye
3.ayda hamile kaldım
tabi eşim çok istiyordu
genç anne olmak çok güzel
kimse inanmıyor boyuma yaklaşmış bir çocuğum olduğuna
bence eşiniz de kendini hazır hissettiğinde düşünseniz iyi olur
Olursa bir şey demez diye çocuk mu yapılırNişanlım istemiyo hemenama olursa bişey demez diye düşünüyorum
Konunun başında da söyledim nişanlım en az 1 yıl istemiyo diye. Yani olursa benim isteğimle olcak Ve Allah ın izniyleOlursa bir şey demez diye çocuk mu yapılır
Şöyle söyliyim çok düşündüm hatta son zamanlarda sürekli bunu düşünüyorum nişanlımın iyi bir baba olacağını biliyorum kendimi de hazır hissediyorum sıkıntı şu ya çocuğum olmazsa düşüncesinden kurtulmak için korunmayayım mı yoksa evliliğin tadını çıkarmak bişeylerin rayına oturmasını mı bekliyim çocuğum olacağını bilsem 4-5 sene korunurum. Bu arada nişanlımdan gizli çocuk yapcak değilim tabiki korunmazsam onun bilgisi dahilinde olurNişanlın istemiyorsa zaten çocuk yapamazsın. "İstemiyor ama Ben hamile kalırsam da bir şey demez" diyecek kadar basit değil bu işler. Çocuk fikri etraflıca düşünülmesi gereken bir konu.
Evet ama çocuksuz gezip tozmak daha rahat değil mi?Çocuk yapmayıp biraz hayatımı yaşayayım düşüncesini anlamıyorum.
Çünkü anneyim ve mezarda değilim.
Tamam ilk bikaç ay fazla evde vakit geçiriliyor ama sonra hbirşeyden geri kalmıyorsun.
Emin ol bebeğin hayatına girdiğinde asıl herşey anlamlanacak.
Hangi aktivite eğlence vs vs insanın bebeği ne baktığında o kalbinde beliren 'cızz' dan daha fazla haz verebilir ki..???
Tabiki daha rahat. Ama şöyle 6-7 ayına ulaşmış bir bebekle gezmek de daha eğlenceli. Bazen çok sıkıntı yaratabiliyor ama insan sonradan dönüp bakınca çok gülüyor :) Kızımla gezmelerimde o kadar tatlı anılarım var ki hiçbirşeye değişemeyeceğim :)Evet ama çocuksuz gezip tozmak daha rahat değil mi?
Cinsellik yaşamadık evlilikten ne beklediğime gelince ailemin işi ve maddi durumumuz gereği çocukluğumda hiç gezemedik çoğu şey içimde kaldı sağolsun nişanlım tam tersi evlenince şuraya gitcez buraya gitcez der hep şimdiden ailemle gezmediğim kadar onla gezdim sık sık da kalabalık aile toplantılarına katılırız hiç bu kadar sosyal olmamıştım yurtdışı sevdamı bildiğinden hersene gitceZ diyo meselaBu hayattan ne beklediğinle alakalı. Senin hayttan beklentin evlilik ve çocuktur, yaparsın. Ama her ne olursa olsun evliliklerde en az bir yıl çocuk yapılmaması taraftarıyım. Hem evliliğin oturması hem de iki insanın birbirini tanıması için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Zaten evliliğin en sancılı döneminde bir de çocuk gibi daha da sancılı bir şey sokarsanız araya sıkıntı büyür.
Hele evlilik öncesi cinsellik yaşamadıysanız hiç düşünmeyin. Daha cinsel yaşam oturmadan araya hamilelik gibi uzun bir sürecin girmesi evlilik boyunca sürecek cinsel problemleri beraberinde getirir.
Cinsellik yaşamadık evlilikten ne beklediğime gelince ailemin işi ve maddi durumumuz gereği çocukluğumda hiç gezemedik çoğu şey içimde kaldı sağolsun nişanlım tam tersi evlenince şuraya gitcez buraya gitcez der hep şimdiden ailemle gezmediğim kadar onla gezdim hiç bu kadar sosyal olmamıştım yurtdışı sevdamı bildiğinden hersene gitceZ diyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?