- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın sana ergenliği gösterecek beraber yaşayacaksın ,merak etme ,havada atma
Yada kizi unv ye hazirlanan anne senromumudur nedir
Ama ben rehber ogretmenle konusmustum sevgi konusunda.onu kosulsuz sevin .kisisel temel ihtiyaclarini karsiliksiz yapin yoksa cikarci alisir herseyin bir karsiligi oldugunu ogrenir demisti ve cok dogru bu okonuyu hallettik anne baba ihtiyacini alacak
Asil oglum 14 yasinda tam ergen o ama sarilip opmeleri kousmalari yapacagi seyleri sormalari cok normal herseyi onunda annesiyim onunda hic ayrimci davranmamhaksizligi kendim sevmemki uygulayim helede kuzucuklarima asla yapamam onada diyorum gerizekali sappsal cocuk derim sipa dana ama sakadir bunlar bilir onlar spastikmisiniz siz yoksa derim guleriz .
gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi