- Konu Sahibi EceminKahveAskii
-
Selam kızlar yeniden 😰
Bakanlar olmuş ama yazan olmamış 😨
Du bakalım çıkar elbet kilo cermek isteyen benm gibi gençler 😇
Bana gelinceeee kaç gündür ne bulsam yiyorum resmen yaa, kötüyüm toparlanıcam inşallah..
Merhabaaa :) ben de 16 yasindayim lisedeyim..ben daha da kucugim ama hep diyet pesindeyim
Bu yaz on kiloya yakin vermistim. Ucunu geri aldim.. Dun yine basladm diyete. Uzun suredir diyete gir cik gir cik bi hal oldum.ama simdi kararliyim .hadi bakalim :)
Eki Görüntüle 1010717
Kızlar günaydınnn😇
Yenibaşlangıcım: 60.5
Boy: 1,57
İlk hedefim: 57
Allahımmm sen utandrma 😜
Merhaba bende 23 yaşındayım , 65 kiloyum
boyum : 1,66
sadece karın bölgemden şikayetçiyim
şu an ki hedef 60 olmak
neler yapıyorsun zayıflamak için :13:
Merhabalarrr
Boy kilo oranın iyiymiş yaa 💗
Ben karataya uygun beslenmeyi düşünüyorum şimdilik, doğal olan herşeyden saatimde yiyerek.. Spora gelirsek, komite haftam o yüzden pek güvenemiyorum spor konusunda kendime 😕 şimdilik böyle başladım bakalım..
Sen neler yapıyosun
Merhaba bende 23 yaşındayım , 65 kiloyum
boyum : 1,66
sadece karın bölgemden şikayetçiyim
şu an ki hedef 60 olmak
neler yapıyorsun zayıflamak için :13:
selam kızlar ben 1,63 boyunda ve 66 kilo civarındayım ama her bölgemden şikayetçiyim sen gibi sadece göbek olsa keşkebelki şu 6 kiloyu atarsam ozaman şikayetim azalır diye düşünüyorum
Ahh kuzum.. Ben de hem göbek hem bacaktan şikayetçiyim ya. Yağlanma var bende de.. Karatay hoca insülin direncinş kırarsak yağlarımızın da eriyebileceğini söylüyo, inşallah öyle olur..
Kızlar boylarınız da iyi yaa, en azından 1,60ı geçeymiş boyum
evet kilolu bir görüntüm yok zaten bacaklarım kollarım falan ince baya sadece göbek var
bu yüzden de egzersiz şart aslında ama yapamıyorum işte
şu anda mümkün olduğunca az ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum , spor yapamıyorum bende
bence 1,70 i geçseymiş daha iyi olurmuş
Ahh kuzum.. Ben de hem göbek hem bacaktan şikayetçiyim ya. Yağlanma var bende de.. Karatay hoca insülin direncinş kırarsak yağlarımızın da eriyebileceğini söylüyo, inşallah öyle olur..
Kızlar boylarınız da iyi yaa, en azından 1,60ı geçeymiş boyum
evet göbek gitsinnnBen de ince bacak istiyorum ay �� erisin gitsin o pis göbek de, istemiyoruz onuuu ������
Selvi boylum al yazmalım mı olcan başımıza ������
senin de kilo iyiymiş ama bende 60 ı görebilsem ya nikahıma kadartopikte kızlarla yarışıyorum ama bu hafta sanırsam artı dayım ve gerilere düşcem :26: karatayda napıyorsun peki hiç bi bilgiye sahip değilim bi ara dukan yapmıştım bünyem kaldıramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?