Genç Kızların Diyet Günlüğü

EceminKahveAskii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
332
163
53
35
Kayseri
Selam kızlar

Umarım güzel paylaşımların yapıldığı uzun soluklu bir topik olur bu da.. Yanlızca diyet üzerine değil, güzel arkadaşlıklar kurup sohbetler edeceğimiz, dertleşeceğimiz bi topik olması dileğiyle..

Kızlar ben ecem.
20 yaşındayım.
Üniverste 2.sınıftayım.
Yaşım küçük ama yıllardır diyetteyim
Yıllardır sıkı kk takipçisiyim ama yeni üye oldum

Şimdilik bu kadar 😘

Selam kızlar yeniden 😰
Bakanlar olmuş ama yazan olmamış 😨
Du bakalım çıkar elbet kilo cermek isteyen benm gibi gençler 😇

Bana gelinceeee kaç gündür ne bulsam yiyorum resmen yaa, kötüyüm toparlanıcam inşallah..

Merhabaaa :) ben de 16 yasindayim lisedeyim..ben daha da kucugim ama hep diyet pesindeyim
Bu yaz on kiloya yakin vermistim. Ucunu geri aldim.. Dun yine basladm diyete. Uzun suredir diyete gir cik gir cik bi hal oldum.ama simdi kararliyim .hadi bakalim :)

Vuhuuuuu :)

Aynen güzelim yaa ben de al ver al ver diyet manyağı oldum.. Ahh senin yaşlarında başlamıştım ben de..
Bi türlü kısmet olmadı ay istediğim kadar zayıflamak 😤

Merhaba bende 23 yaşındayım , 65 kiloyum

boyum : 1,66

sadece karın bölgemden şikayetçiyim

şu an ki hedef 60 olmak

neler yapıyorsun zayıflamak için :13:

Merhabalarrr

Boy kilo oranın iyiymiş yaa 💗

Ben karataya uygun beslenmeyi düşünüyorum şimdilik, doğal olan herşeyden saatimde yiyerek.. Spora gelirsek, komite haftam o yüzden pek güvenemiyorum spor konusunda kendime 😕 şimdilik böyle başladım bakalım..

Sen neler yapıyosun

evet kilolu bir görüntüm yok zaten bacaklarım kollarım falan ince baya sadece göbek var

bu yüzden de egzersiz şart aslında ama yapamıyorum işte

şu anda mümkün olduğunca az ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum , spor yapamıyorum bende

Merhaba bende 23 yaşındayım , 65 kiloyum

boyum : 1,66

sadece karın bölgemden şikayetçiyim

şu an ki hedef 60 olmak

neler yapıyorsun zayıflamak için :13:

selam kızlar ben 1,63 boyunda ve 66 kilo civarındayım ama her bölgemden şikayetçiyim sen gibi sadece göbek olsa keşke belki şu 6 kiloyu atarsam ozaman şikayetim azalır diye düşünüyorum

selam kızlar ben 1,63 boyunda ve 66 kilo civarındayım ama her bölgemden şikayetçiyim sen gibi sadece göbek olsa keşke belki şu 6 kiloyu atarsam ozaman şikayetim azalır diye düşünüyorum

Ahh kuzum.. Ben de hem göbek hem bacaktan şikayetçiyim ya. Yağlanma var bende de.. Karatay hoca insülin direncinş kırarsak yağlarımızın da eriyebileceğini söylüyo, inşallah öyle olur..

Kızlar boylarınız da iyi yaa, en azından 1,60ı geçeymiş boyum

bence 1,70 i geçseymiş daha iyi olurmuş

Ben de ince bacak istiyorum ay 😎 erisin gitsin o pis göbek de, istemiyoruz onuuu 😤😤😤

senin de kilo iyiymiş ama bende 60 ı görebilsem ya nikahıma kadar topikte kızlarla yarışıyorum ama bu hafta sanırsam artı dayım ve gerilere düşcem :26: karatayda napıyorsun peki hiç bi bilgiye sahip değilim bi ara dukan yapmıştım bünyem kaldıramadı

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım, o zaman kitaptan bi iki bölüm paylaşayım da bi okuyuver 😉

Merhabalar :)

Komite haftam demişsin bir yorumunda, tıp mı okuyorsun yoksa :)

Ben de 21 yaşındayım, ve beş kilo vermeye çalışıyorum. Destek olalım birbirimize. Bu arada karatay yapman iyi olmuş, ben de karatay beslenme düzenini sağlıklı buluyorum gerçekten, ancak ben ara öğün yapmadığımda abur cubura saldırıyorum. O nedenle diyetim bitene kadar ara öğünlere devame tmek zorundayım. Onun dışında karatay gece geç saatte yemeyin diyor. Bu diyet yapmadığım dönemde bile dikkat ettiğim bir şey, akşam 7den sonra asla ağzıma bir şey sokmam (çok ekstrem durumlar dışında: doğumgünü, misafir vb). Günde 2 buçuk litre su içiyorum ve bol bol da yeşil çay içiyorum. Şeker ve şekerli ürünleri hiç kullanmıyorum. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Patates, pirinç pilavı gibi glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden yemiyorum. İşte benim düzenim de aşağı yukarı böyle :)

Bacak gobek demissiniz de benim de belimin kenarindaki yaglar gitmiyoor.. Yanan aynaya bakinca inceldigimi gorsem de onden bakinca simitler duruyo.. Ne yapacagim ben yaaa :'( :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…