- Konu Sahibi EceminKahveAskii
-
Merhabalar :)
Komite haftam demişsin bir yorumunda, tıp mı okuyorsun yoksa :)
Ben de 21 yaşındayım, ve beş kilo vermeye çalışıyorum. Destek olalım birbirimize. Bu arada karatay yapman iyi olmuş, ben de karatay beslenme düzenini sağlıklı buluyorum gerçekten, ancak ben ara öğün yapmadığımda abur cubura saldırıyorum. O nedenle diyetim bitene kadar ara öğünlere devame tmek zorundayım. Onun dışında karatay gece geç saatte yemeyin diyor. Bu diyet yapmadığım dönemde bile dikkat ettiğim bir şey, akşam 7den sonra asla ağzıma bir şey sokmam (çok ekstrem durumlar dışında: doğumgünü, misafir vb). Günde 2 buçuk litre su içiyorum ve bol bol da yeşil çay içiyorum. Şeker ve şekerli ürünleri hiç kullanmıyorum. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Patates, pirinç pilavı gibi glisemik indeksi yüksek olan yiyeceklerden yemiyorum. İşte benim düzenim de aşağı yukarı böyle :)
Bacak gobek demissiniz de benim de belimin kenarindaki yaglar gitmiyoor.. Yanan aynaya bakinca inceldigimi gorsem de onden bakinca simitler duruyo.. Ne yapacagim ben yaaa:'( :'(
Günaydın kuzuu 😎
Eveeet, tıp okuyorum. Sen ne okuyosun, yoksa çalışıyo musun?
Helal olsun vallahi, seninki artık yaşam tarzı oluvermiş. Ben hala diyet yapıp da kilo veremeyince saldırıyorum herşeye, kendime engel olamıyorum 😕😕
Karatay bence de bi çok yönden mantıklı, insanı yöneten aslında hormonlarıdır; karatay da bunları imce bü hesapla düşünerek nasıl beslenilmesi gerektiğini güzel açıklıyo benc.
Ama yasaklı yiyecekler konusu hakkaten problem, ben dört dörtlük karatay yapamasam da en azından temel kural olan öğünler arssında 4-5 saat geçmesine dikkat ediyorum ve tabi akşam yemeğini erken yiyip günü kapatmaya..
Ara öğünler... Aslında düşük glisemik endeksli besinlerle ara öğün yapılabilir.
Bi de çikolata mevzusu var ay 😍
Ben de tıp okuyorum canım 4.sınıftayım, oradan çaktım komiteyi :)
Çikolata konusu gerçekten problem. Bir de ben pasta börek kurabiye çikolata tarzı şeylere çok düşkünüm. Ama kendimi tutuyorum kesinlikle ağzıma sokmamaya çalışıyorum. Artık abur cubur anlayışım kuru kayısı ve badem oldu x)
merhaba bende 17 yaşındayım lise 3teyim.
boyum:159
kilom:59
hedefim: 1 hazirana kadar 50 olmak
bu sene kiloları vermem lazım seneye sınav falan hiç diyete giremem :18:
HTML:
Kız kaç yaşında başladın sen üniye, 4. Sınıftayım dedin 21 yaşındayım dedin
merhaba bende 17 yaşındayım lise 3teyim.
boyum:159
kilom:59
hedefim: 1 hazirana kadar 50 olmak
bu sene kiloları vermem lazım seneye sınav falan hiç diyete giremem :18:
Başladığımda tam 18dim :)
Hmm anladım:) ben ocak doğumluyum ya herkesi kendim gibi sanıyorummm :)
Ben de çok istiyorum yaa stajlara geçmeyi, temel bilimlerden bıktım gayrıı 😎😎
Temel bilimler cidden sıkıcı. Ben 3.sınıfta neredeyse okulu bırakıyordumama şimdi memnunum. Temel bilimlerden daha zor olsa da en azından zevkli gerçekten. Gerçi senenin başından beri öldüm, pediatri-dahiliye-kardiyoloji-göğüs arka arkaya aldım hepsini, en zor stajlar... Ama zorlarım bugün itibariyle bitti, bugün göğüsü de verdim, kalan 4 ay biraz daha rahatım
Ahh çok sevindim senin için 😇 bahar ayları rahat geçicek ne güzel..
Aman bizim son komitemiz nöro, bu dönem bana rahat yok valla 😩😩😩
İnsan nöroyu son komiteye koyar mı ya gerçekten vicdansızlık yapmışlarAma güzel çalış geçersin canım nöro da zor ama yapılmayacak bir komite değil :)
İnşallah canm :)
Bu arada boyunu ve kilonu yazmamışsın hiç..
Boyum 160 kilom 54 :) Ben de 50 olmaya çalışıyorum :44:
Ahh ne güzelll ya sen yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsinnnn :) tebrik ederim canm valla, şuan bile çok iyisin ki hedefe de azcıkkk kalmış 😉
aynen canım yaa sence kaç kiloyum diye sorsam birine 65 falan diyorlar.Merhaba kuzuu...
Ne güzell toplanıyoruz çoğalıyoruz yavaştan...
Kilomuz boyumuz yakınmış seninle, beni en iyi sen anlarsın :) boy kısa olunca vücut kiloyu tolere edemiyo maalesef😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?