Genç Kızların Diyet Günlüğü

Kızlar günaydın😘
Ben hala tam anlamıyla diyet moduna giremedim.. Bahane üretmiycem, hunharca yiyorum işte 😕

Şimdi başlarsan 2-3 ay sonra istediğin hedefe ulaşınca "iyi ki o zaman başlamışım" diyeceksin. Ama şimdi başlamazsan yine 2-3 ay sonra "ya o zaman başlasaydım şimdi fıstık gibiydim yaa" diyeceksin. Seçim senin :)

Esraaa 😧😧😧 çok doğru diyosun yaa 😕 defalarca oldu, hep 2-3 ay öncesine bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum ama başlamaya gelince zamn geçmek bilmiyo 😕 ben öncesinde de çok kilolar verdim ama ilk sayfada yazmıştım bu benm yeni başlangıcım olsun😍

Toparlıcam inşallah yaa 🙏 haftaya gün gün menümü de paylaşmayı düşünüyorum ay 😉

kızla ben yarın başlıyorum diyetime.
ilk hedefim 27 martta: 57 kiloydu.
27 marta kadar tartılmıycam hiç
birde diyetin yanında spor ve yürüyüşte yapıyorum ayrıca bol bol su içicem.
yarın başlıyorum gazam mübarek olsun

selam kızlar bende tıp okuyorum :))
68 kiloyla 2 hafta önce başladım şimdi 66 kiloyum hedefim 62 olmak :))
destek olalım birbirimize hem komitelerde hem beslenmelerde hem sporlarda
fit günleerrrr :))

Günaydın kızlarr...

İlk hedefe kalan: 3.2

Sizler ne alemdesiniz😇

Ben bugün tartıldım. 13 gün filan oldu, 1,2 kilo gitmiş çok mutluyum.

Bir sürü tıpçı olduk :))

Merhabalar canım, hoşgeldin :) nickin harikaaaa :) çok sevindim bir tıpdaş daha aramızdaaaa :) kaç yaşındasın, dönem kaç??

Aynen destek olalım birbirimize, dertleşelim bi yandan da zayıflayıp güzelleşelim

😘😘

Sabah:1 yumurta, 5 zeytin , 2kaşık yoğurt, ceviz, domates, salatalık

Öğle: 1 kabak dolması, 4 kaşık mercimek yemeği, 4 kaşık yoğurt

Akşam: 2 minik içli köfte yağsız sossuz, yoğurtlı ıspanak , 2 kaşık yoğurt

İlk günün karatayı ancak bu kadar oldu :)

bende şuandan itibaren başlıyorum ya bende 17 yasındayım boyum 169 kilom 63 1000 kalorilik diyet yapsam uygun olur mu bana önerebileceğiniz diyet listeleri var mı okula gidiyorum sabah 8 aksam 4 ya ((((((((((((

bende şuandan itibaren başlıyorum ya bende 17 yasındayım boyum 169 kilom 63 1000 kalorilik diyet yapsam uygun olur mu bana önerebileceğiniz diyet listeleri var mı okula gidiyorum sabah 8 aksam 4 ya ((((((((((((

Canım bence kilon boyuna göre o kadar da fazla değil, 1000kalori sana az olur okul performansın düşer, 1200 kalorilik bir diyet senin için harika olacaktır. Bir örnek vermek gerekirse:

Sabah: 1-2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir(kibrik kutusu falan diye ölçmene gerek yok, çok abartılı büyük olmadığı sürece yiyebilirsin), yanına domates salatalık vb, zeytin... Şekersiz çay veya daha iyisi şekersiz yeşil çay. Tabi eğer sabah bunları hazırlayacak vaktin yoksa veya senin için hazırlayacak biri yoksa o zaman akşamdan kepek ekmeğine peynirli sandviç yap buzdolabına at, sabah kalkar kalkmaz ye, çok pratik olur. Onu da şöyle hazırla, kepek ekmeğinin tost ekmeği gibi şekli düzgün ve kare olanlarından al, iki kepek ekmeğinin arasına peynir, halka şeklinde kesilmiş domates ve maksimum 2 dilim salam koy. Peyniri yağsız mağsız almana gerek yok. Kaşar gibi çok yağlı peynirler dışında istediğini yiyebilirsin.

Öğlen: Okulda normal tabldot yemek çıkıyor mu? Çıkıyorsa onu güzelce ye. Tabi pilavını, tatlısını, makarnasını yeme. Mesela yemeğin çeşitlerinden biri bunlardan biriyse bir dilim ekmek yiyebilirsin onun yerine. Patates kızartması çıkarsa onu da yeme. Onun dışında çorbalar, et ve sebze yemeklerinden çıkanı yiyebilirsin, hem senin için sağlıklı olur gayet. Tabi eğer okulda böyle yemek çıkmıyorsa, kantinden fastfood tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorsan (ekmek arası bilmemne tarzı şeyler) onları kesinlikle yememelisin. O zaman yemeğini yanına alman gerekiyor. Mesela yine akşamdan kepek ekmeğine ton balıklı salatalı bir sandviç, veya direk saklama kabına salata+yoğurt, yumurtalı sandviç, tavuklu sandviç tarzı şeyler hazırla öğlen yemeğinde bunlardan ye.

Akşam: Büyük ihtimalle evde yemek pişiyordur. Bu yemekten yiyebilirsin kızartma, pilav, makarna dışında. Porsiyonnu öyle acayip küçültmene gerek yok, 1 tabak ye. Yalnız öğlen ekmek veya sandviç yediysen akşam ekmek yeme.

Ara öğünler: 3 ara öğün yapmak senin çikolata ve abur cubur gibi şeylere saldırmana oldukça engel olur. her öğün arasına bir ara öğün ekle. Ara öğünlerin bir adet meyve, yarım paket diyet bisküvi, veya 4-5 kuru kayısının yanına 5-6 badem olabilir. Bunlar gerçekten şeker ihtiyacını alır, sen de abur cubur veya çikolata krizine girmezsin. Ama mesela eğer okulda arkadaşlarınla çikolata yemek gibi bir alışkanlığınız varsa şu çok küçük olan 25 kuruşluk çikolataların bitter olanından yiyebilirsin 2günde 1 tane. Eğer okulunda o yoksa, normal bir bitter çikolatanın yarısını ye. Yediğin bu çikolatanın kalorisinin 100ü geçmemesine dikkat et yeter.

Bol bol su iç, günde en az 2 litre. Ve günde 3 kupa yeşil çay iç. Metabolizmanı oldukça hızlandıracak ve kilo vermeni kolaylaştıracaktır.

Onun dışında kesinlikle kaçınman gerekenler yukarda saydıklarım dışında: Şeker ve her türlü şeker ürünü (jelibon, bisküvi, gofret, pasta, tatlı, aklına ne geliyorsa), un ve tüm un ürünleri (beyaz ekmek, pasta, börek, poaça, gözleme, cips vs...), tüm kızartmalar, burger king-mcdonalds vs ürünleri, ve alışveriş merkezi-okul kantininden yiyeceğin hemen hemen her türlü ürün.

Yaşın daha küçük, metabolizman hızlıdır, abur cubur da yiyorsundur, abur cuburu kesip bu dediklerimi yaparsan haftada bir kilo vereceğine eminim canım bana güven :)

merhaba kızlar :) 19 yaşındayım üniversite 1. sınıfım 170 boy 52-53 kiloyum hedefim 45 kilo. spora yazıldım bugün.Umarım hızlı ve kalıcı bir şekilde kilo verebiliriz :)

Çok teşekkürler ablacığım değerli vaktini bana ayırıp böyle güzel tavsiyerde bulunduğun için çok teşekkür ederim :) Light bisküvi felan yesem olur mu ben öyle çok yemek düşkünü değilim ama canım abur cubur çekiyor ve tokken eskiden hiçbirşey sürmezdim ağzıma şimdi yiyesim geliyor. Dediklerine uyacağım tekrardan teşekkür ederim :)

Rica ederim canım, light bisküvi derken eti form veya mavi yeşil ürünlerinden yiyebilirsin. Ama yarım paket ye, kalorisi 100ü geçmesin. Kalanını da bir başka ara öğününde yersin :) Abur cubur için dediğim gibi muhakkak sağlıklı ara öğünleer yapman gerekiyor canının çekmemesi için.

sabah: yarım domates, yarım salatalık bir sap brokoli ve bir yumurta
öğle: düğün çorbası ve kıymalı yumurta.
akşamda sporum var

Selam kızlarr:)

Fıstık gibi 2 hatun katılımş aramıza, supermage ve nedeneden maşallah kızlar boy pos yerinde sizi manken gibi canlandırdım hayalimde

Lcwert hoşgeldin cnm:) inşallah baya bi süre devam eder diyetttt 😬

Güzel başlangıç olmuş betrayal, hadi bakalım:)

Diğer kızlarrr nerelerdesinizzz, eylül nerdesin kız, kahvaltıdan sonra uğramadın bidaha 😕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…