- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Benim ağbimin diksiyonu çok iyidir, kitap gibi cümle kurar, kelime haznesi geniştir fakat bazen ağzının içinden konuşur algıyamam söylediğini, anlamadım derim yine aynı şekilde söyler yine anlamayınca ağzının içinden konuşma anlayamıyorum diye çıkışırım, ne var bunda adam net konuş az yüksek sesle konuş demiş, diğer durumlar içinse adamla yıldızınız barışmamıştır şakalaşmak içinden gelmiyordur sizinle illa şakalaşmak sohbet etmek zorunda mı herkesleBu saatte böyle saçma bir konuyla gelmek istemezdim ama anlam veremiyorum. Çalıştığım yer kurumsal bir yer çalışan patron ilişkimiz kesinlikle yok, çalışana değer verilen ekipce çalıştığımız bir işyeri bizden sorumlu ekip konuşması motive eden sistem oporotorumuz var ve benden 4yas kadar küçük çok genç yaşta ekip konuşmalarında baya bilgili zeki ve bizi düşünerek konuşuyor bu konuda eyvallah. İş anlamında aşırı disiplin kurmuyor genel anlamda rahatız yani bu konuda bana öyle hissettiriyor. Takildigim konu aylardır beraber çalışıyoruz diğer çalışan kızlara karşı yeri geldigi zaman gülüp eglenir , biz aynı servisteyiz hiç şakalasmaz bile. Benimde ciddiyetim var tabi iş haricinde sohbete girmem. Hatta bikac kez uyarı yaptı merak ettiğin konu olursa sor diyerek. Ben her defasında saçma sapan konuyu bile sormak istedigimde geciştirici ve umursamaz tavırları var. Kendisini seviyorum aslında ama neden bana karşı ciddiyetini koruduğunu anlamıyorum istemsiz bı şekilde bende soğuk oluyorum. Bugün serviste bikac kez seslendim duymadı mesajlasiyordu bana sesini yükselterek ve ciddi bı şekilde biraz sesli konusurmusun seni gerçekten anlamıyorum çok sessiz konusuyosun şimdi sor ne diyceksen dedi. Okadar kirildimki. Bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım hatasını anlaması için. Bu arada iş imkanım çok iyi zıt dusersem işten çıkmama sebeb olacak kişidir kendisi. İşten cikartilma korkumda yok aslında sizce artık davranmalıyım. ?
Bence yarına kalmaz anlar diye düşünüyorumHer konusmamdan sonra imalı imalı duyabildiniz mi derdim kırıldığımi farkettirene dek.
Iyi o halde konuyu kapattırın.Bence yarına kalmaz anlar diye düşünüyorum
Aldığım cevaplar tatmin etmediIyi o halde konuyu kapattırın.
E uyuyodur insanlar.Aldığım cevaplar tatmin etmedi
Adamın neden uzak durmaya çalıştığını anladımAldığım cevaplar tatmin etmedi
Mesela tutanakdi hataydı vs yazabilme hakkı var. Bana karşı mesafeli ve soğuk davrandığı halde maşallah diyim bu tarz eylemlerde bulunmadı. Gurup toplantılarında bizi düşünerek konuşuyor her türlü soruyu sorun sıkıntılarınızı birlikte çözelim derken ve ben hiçbir şekilde muhattap olmazken özellikle bana hiç soru sormuyosun diyen kişi soru sormaya başladığımda gecistirmesi, kısa cevaplar vermesi beni tatmin etmiyor. Üstüne konuşmaya çalıştığımda aşırı ciddi cevap vermesi.Aranızin bozulmamasi gerekse size mesafeli oluşunu takmayın , kendi bilir.
Ortada net kötü bir muamale de yok zaten kırılmaya değmez
zamanla diğerleriyle yakaladığı elektirgi yakalar belki de
NedenAdamın neden uzak durmaya çalıştığını anladım
Yani sordugunuz soruları da beğenmiyor olabilir ya da bir şekilde elektiriginiz tutmadı bilemiyorum ama yüz göz olmayı gerektirecek birşey yokMesela tutanakdi hataydı vs yazabilme hakkı var. Bana karşı mesafeli ve soğuk davrandığı halde maşallah diyim bu tarz eylemlerde bulunmadı. Gurup toplantılarında bizi düşünerek konuşuyor her türlü soruyu sorun sıkıntılarınızı birlikte çözelim derken ve ben hiçbir şekilde muhattap olmazken özellikle bana hiç soru sormuyosun diyen kişi soru sormaya başladığımda gecistirmesi, kısa cevaplar vermesi beni tatmin etmiyor. Üstüne konuşmaya çalıştığımda aşırı ciddi cevap vermesi.
Tuhaf takıntılı ve havadan nem kapan birisiniz
Aslinda umursamaz bı yapim varda bu konuya harbi nem kaptımTuhaf takıntılı ve havadan nem kapan birisiniz
Aslinda umursamaz bı yapim varda bu konuya harbi nemTuhaf takıntılı ve havadan nem kapan birisiniz
Teşekkür ederim bebeğim biliyorum ama yazdığımın farkında değilimSizden hoşlanıyor mu acaba ? Ayrıca gurup değil grup.
Tmm ondan işte aklı sizde hala.Aslinda umursamaz bı yapim varda bu konuya harbi nem
Teşekkür ederim bebeğim biliyorum ama yazdığımın farkında değilimİlk başlarda ben hiç konusmazdim ve arada kaçamak bakışlarını yakalardim. Neyse ben bunu yaşını öğrendim kardeşim yaşındasın benden yaşça küçüksün muhabbeti kurdum ordan bı ciddiyeti arttı ama diğer vardiyadan tatlimi tatlı bı sevgili su var
Kasten görmezden geldiğini biliyorum bu konuyu da anlatsaydim kuruntu yaptığımı dusunucektim. Mesela whatsaptan storilerime çok nadir bakar yada hiç bakmaz özellikle bı erkekle atıyorum yakın arkadaşım ona bakıyor.Tmm ondan işte aklı sizde hala.
Kardeşim yaşındasın benden yaşça küçüksün muhabbeti şefle yapılmaya uygun bir muhabbet mi sizce?Aslinda umursamaz bı yapim varda bu konuya harbi nem
Teşekkür ederim bebeğim biliyorum ama yazdığımın farkında değilimİlk başlarda ben hiç konusmazdim ve arada kaçamak bakışlarını yakalardim. Neyse ben bunu yaşını öğrendim kardeşim yaşındasın benden yaşça küçüksün muhabbeti kurdum ordan bı ciddiyeti arttı ama diğer vardiyadan tatlimi tatlı bı sevgili su var
Benimde ciddiyetim var tabi iş haricinde sohbete girmem.
Çünkü saçma konular soruyorsunuz. Umursanacak bir konu olsa umursardı.Ben her defasında saçma sapan konuyu bile sormak istedigimde geciştirici ve umursamaz tavırları var.
bikac kez seslendim duymadı mesajlasiyordu bana sesini yükselterek ve ciddi bı şekilde biraz sesli konusurmusun seni gerçekten anlamıyorum çok sessiz konusuyosun şimdi sor ne diyceksen dedi. Okadar kirildimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?