Genç şefimizin umursamazligi

Adamin davranislari gayet normal bana gore

İşle ilgili guruba mesaj yazıyordu hatalı yanlis bı durum vardı o an sınırlı anına denk geldim. Neyse ben kuruntu yaptım şimdi rahat bı şekilde uyuyabilirim

İs haricinde sohbete girmem yazmışsınız normal değil mi böyle olması. Benim personellerimle de yakın okuduklarım var uzak olduklarım var. Yeni biri basladi mesela bi kac ay once hoşgeldiniz hayırlı olsun vs diyip kendimi tanıttım güleryüzle, sagolun diyip basini cevirdi direkt. Is getirirken guleryuzle gunaydin diyip hatrimi sorup sohbet acip oyle soran var bide bu arkadaş gibi direkt müdire hanım bunu böyle böyle yapayım mı konuya giren var. Doğal olarak ona daha uzağım onla sadece işle ilgili kısa cümleler seviyesinde kalıyor iletişimimiz.

Bu muhabbetten sonra mesafe koymasi normal degil mi? Kardeşim yasindasin kucuksun vs demişsiniz çok sacma yani, karsinizdaki kardesiniz degil sefiniz. Bu kişi bi de sizinle daha ciddiyetsiz ve guler yuzlu vs olsa yaşi kucuk diye cokta ciddiye almayacaksiniz gibi bir hava olusturmussunuz.

Ben olsam ben de sizden uzak ve ciddi dururdum. Dogrusunu yapmiş.

Son düzenleme:
Bazı insanların sesi içine kaçmış gibi mıymıy konuşuyor , bu şekilde konuşanı bende kendimi zorlayarak anlamaya çalışmıyorum. Belliki sizde çok içinize doğru konuşuyorsunuz, bir sorunuz varsa müsaitseniz şu konuda fikir almak istiyorum diye kendinize güvenerek ve baskın bir tonda sorun bakın ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu ... Adam aslında size iyilik yapıyor :) biraz sesiniz çıksın yani.

aklıma gelen ilk şey şu; mesela ben tek kulağımda ciddi işitme kaybı var ve mır mır sessiz konuşanlara artık cidden zor dayanıyorum, zaten maske de cabası oldu ağız falan da okuyamıyorum, ben yanıma iş için gelip fıs fıs konuşanlara aynen böyle cevaplar veriyorum, gayet istemsiz çünkü karnından konuşuyor gibi ve bir de bu konuşma şekli aşırı özgüvensiz geliyor, belki o da benim gibi bir şey yaşıyordur, olabilir mi ???

belliki mesafeli ve soğuk davranan sizsiniz. o da size siiiiiizin gibi davranıyor bence sorun yok. iş dışında konuşmam demişsiniz e adam sizinle nasıl samimi olacak ki?

ayrıca kırılacak bir şey yok.benim amirimde çok hızlı konuşuyorsun anlamıyorum seni dedi. bende maskemi açıp yavaşça anlattım derdimi. niye kızıp küseyimki adama. ne alaka

Saçma bir şey sorduğumda bile geçiştiriyo demişsiniz.
Saçma sorularınıza neden ciddi cevap versin ki adam?

Biri daha yazmis ama yasca benden kucuksun filan demissin..yani o da statusunu kabul ettirmeye calisiyo bence..

Benden genc patronum vardi benimde.. ama nasil patron, o kadar mi dunya iyisi olur insan.. sifir kompleks, bisey yapacaginda bana danisirdi bazen..yeri gelince geyikte yapardik ama hic yasi benden kucuk diye dusunmedim.. ne yazikki sadece 1 sene beraber calisabilmistik, cok uzulmustum gittiginde.

Bence onun değil ama sizin aklınız ondan kalmış şefinizin kaçamak bakışlarını yakalayıp kardeşimsin muhabbeti yapmışsınız. İlginin yok olduğunu hissedincede egonuz zedelendi sanırım. Hala aklı sende yazmamızı bekliyor gibisiniz. Adamın Whatsapp hikayelerinize bakıp bakmadığını bile takip ediyorsunuz.

Şef haklı valla. Adama yanıksınız belli yorumlarda da istiyorsunuz ki aşık o yüzden kaçıyor tutulmamak için Diyelim ama ııhhh adam sizden hazzetmiyor belliki tavır gösterip arkanızdan güldürmeyin

Şu konularınızdaki küçük sevgili bu şef mi başka birisi mi?
Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

İş yerinde sevgili olmak
Bence konu sahibi önceki konuyu belki adamı tavlarım tavlarsam iş yerinde sevgililik ve yaş problem olur mu diye açmış. Kıskançlık diye bahsettiği de wp storylerine erkek varken bakması dkgöglfk
Şimdi de pas vermiyo tavlayamadı sevgilisi var diye yasak aşk havasına girmiş hastalıklı bir psikoloji adam kaçmada o kadar haklı ki

-saçma soruları sorma, o soruların cevabı başkalarında da vardır. adam şef sonuçta senin üstün. gereksiz sorularla zaman israfı yapılmamalı.

-soğuk ve mesafeli olmasını kafana hiç takma. işini düzgün yapıyorsan gerisi dert değil. kimseyle iş yerinde güzel bir ilişki, güzel bir elektrik, harika bir uyum yakalamak zorunda değilsin. bişey vardır yıldız barışmamıştır yani bu insanın elinde de olan bişey değil. benim ekibimde de yıldızımın barışmadığı bir iki kişi var. bir kız var mesela geldiği andan beri bana bir kötülüğü olmamasına rağmen asla ve asla sevemedim, bana çok itici geliyor. gerçi zaman içinde tarzının da tuhaf olduğunu anladım, durduk yere laf sokma gayesinde olan biri ve bundan zevk alıyor. anladım ki sadece bana değil herkese yapmaya çalışıyor. o nedenle çok az muhatap oluyorum, iş dışında konuşmuyorum kesinlikle sohbet muhabbet etmem. ama ben aslında havadan sudan konuşmayı, bir ortamda bişeyler anlatmayı, insanlara kendimi dinletmeyi, milleti güldürmeyi seven, konuşmaktan çekinmeyen biriyim. diğerleriyle nasıl bir sohbetim olduğunu görmüştür o da benim için böyle düşünmüştür. ötekilerle sıcacık konuşuyor ama benimle böyle sohbet etmiyor demiştir belki. umurumda mı? değil.

-bu son yaşanan olay da kırgınlık gerektiren bişey değiş. iş yaşamı profesyonellik gerektirir. ona kırılmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum kendini hiç yıpratma, kafana da takma. umursama yani. sen olduğun gibi davran, uzak ve soğuk olmaya devam ederse kendi tercihi. kimseyle samimi olmak, keyifli bir ilişki kurmak zorunda değilsin. işinden memnunsun, devam et.

aaa ben de şimdi hatırladım. eğer o adam bu adamsa böyle davranmakta çok haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…