- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Puprple000
-
Adamin davranislari gayet normal bana goreBu saatte böyle saçma bir konuyla gelmek istemezdim ama anlam veremiyorum. Çalıştığım yer kurumsal bir yer çalışan patron ilişkimiz kesinlikle yok, çalışana değer verilen ekipce çalıştığımız bir işyeri bizden sorumlu ekip konuşması motive eden sistem oporotorumuz var ve benden 4yas kadar küçük çok genç yaşta ekip konuşmalarında baya bilgili zeki ve bizi düşünerek konuşuyor bu konuda eyvallah. İş anlamında aşırı disiplin kurmuyor genel anlamda rahatız yani bu konuda bana öyle hissettiriyor. Takildigim konu aylardır beraber çalışıyoruz diğer çalışan kızlara karşı yeri geldigi zaman gülüp eglenir , biz aynı servisteyiz hiç şakalasmaz bile. Benimde ciddiyetim var tabi iş haricinde sohbete girmem. Hatta bikac kez uyarı yaptı merak ettiğin konu olursa sor diyerek. Ben her defasında saçma sapan konuyu bile sormak istedigimde geciştirici ve umursamaz tavırları var. Kendisini seviyorum aslında ama neden bana karşı ciddiyetini koruduğunu anlamıyorum istemsiz bı şekilde bende soğuk oluyorum. Bugün serviste bikac kez seslendim duymadı mesajlasiyordu bana sesini yükselterek ve ciddi bı şekilde biraz sesli konusurmusun seni gerçekten anlamıyorum çok sessiz konusuyosun şimdi sor ne diyceksen dedi. Okadar kirildimki. Bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım hatasını anlaması için. Bu arada iş imkanım çok iyi zıt dusersem işten çıkmama sebeb olacak kişidir kendisi. İşten cikartilma korkumda yok aslında sizce artık davranmalıyım. ?
Hoşlaşmak ne beHoşlaşıyormusunuz ? Bana mı öyle geldi
Cevabimi aldım ben sagolKardeşim yaşındasın benden yaşça küçüksün muhabbeti şefle yapılmaya uygun bir muhabbet mi sizce?
O da yaşça küçük konumca büyüğüm diyor size
İşle ilgili guruba mesaj yazıyordu hatalı yanlis bı durum vardı o an sınırlı anına denk geldim. Neyse ben kuruntu yaptım şimdi rahat bı şekilde uyuyabilirimİş haricinde sohbete girmediğinizi gördüğünden, tarzınızın bu olduğunu düşünüp o da size mesafeli davranıyor.
Çünkü saçma konular soruyorsunuz. Umursanacak bir konu olsa umursardı.
Telefondaki olayın ne olduğunu bilmiyorsunuz, dikkati oradaymış adamın duymamış ve belki de telefonda aldığı bir habere anlık sinirliydi, ondan sesi başta yükseliverdi. Ama cümlelerde sorun yok, anlamadım sor demiş adam işte.
Lavinyacığım, bence çok gereksiz kasıyorsun, abartı bir kırılganlık içindesin; hayatı böyle yaşamak zor olmalı.
Bilemiyorum artıkHoşlaşmak ne be
Aslinda umursamaz bı yapim varda bu konuya harbi nem
Teşekkür ederim bebeğim biliyorum ama yazdığımın farkında değilimİlk başlarda ben hiç konusmazdim ve arada kaçamak bakışlarını yakalardim. Neyse ben bunu yaşını öğrendim kardeşim yaşındasın benden yaşça küçüksün muhabbeti kurdum ordan bı ciddiyeti arttı ama diğer vardiyadan tatlimi tatlı bı sevgili su var
Bence konu sahibi önceki konuyu belki adamı tavlarım tavlarsam iş yerinde sevgililik ve yaş problem olur mu diye açmış. Kıskançlık diye bahsettiği de wp storylerine erkek varken bakması dkgöglfkŞu konularınızdaki küçük sevgili bu şef mi başka birisi mi?
Aynı iş yerinde hoslandigim kişi
İş yerinde sevgili olmak
aaa ben de şimdi hatırladım. eğer o adam bu adamsa böyle davranmakta çok haklı.Bence konu sahibi önceki konuyu belki adamı tavlarım tavlarsam iş yerinde sevgililik ve yaş problem olur mu diye açmış. Kıskançlık diye bahsettiği de wp storylerine erkek varken bakması dkgöglfk
Şimdi de pas vermiyo tavlayamadı sevgilisi var diye yasak aşk havasına girmiş hastalıklı bir psikoloji adam kaçmada o kadar haklı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?