Genç şefimizin umursamazligi

aaa ben de şimdi hatırladım. eğer o adam bu adamsa böyle davranmakta çok haklı.
Ben de bulunduğum birimde sorumluyum, iş hayatım boyunca Güleryüz gösterirsem farklı anlayacak/başka yöne çekecek herkese mesafeli oldum insan hissediyor kesinlikle. Ötekilerle de espriler şakalar muhabbetler.

Ciddiyetinizi Koruyun sadece işinizi yapın bosverin.

Baştan siz soğuk durduğunuz için o da mesafeli davranmaya karar vermiş olabilir mi? Adamla ilgili düşüncelerinizi ekipten herhangi biriyle paylaştınız mı? Kulağına gitmiş de böyle davranıyordur belki.

Size aşık mı olduğunu dusunuyorsunuz

Oha yaa mübarek günde iftiraya bak
ne iftirası, düzgün konuş?
yazdığım şeyi bir daha oku.
sen önce bu adam o adam mı ona açıklık getir de millete neyin ne olduğunu düzgün anlatmayı dene.
adamın senin hikayelerine bakıp bakmamasına bile takmışsın. allah korusun senin gibilerden.

Şu konularınızdaki küçük sevgili bu şef mi başka birisi mi?

Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

İş yerinde sevgili olmak
Hayır kesinlikle aklımdan geçmedi. Bikac kişi acaba sizden mi hoşlanıyor dedigi için bika
ne iftirası, düzgün konuş?
yazdığım şeyi bir daha oku.
sen önce bu adam o adam mı ona açıklık getir de millete neyin ne olduğunu düzgün anlatmayı dene.
Degil tabiki aklımın ucundan bile geçmedi. Ama kendisi yaşça çok çok küçük olduğu için bikac kişide acaba sendenmi hoşlanıyor dedigi için şefimiz hakkında bana karşı bundan dolayı mi ciddiyetibi koruyor diye düşündüm

aynı kişi değilse tamam.
ilk yazdığım yorum geçerli. naparsa yapsın salla.

Tamam diyelim ki farklı kişiler ve sizden hoşlanıyor şefiniz. Ne yapacaksınız bu bilgiyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…