genç yaşta ev sahibi olanlar??

bunu biz de uyguluyoruz
valla bu işi eskiler iyi beceriyor
ben de k.validemi ve annemi neyi nasıl yapıyorlar hep takip ederim
maaşım gelirken ayda 200 lira unuttum parası atardım cüzdana
ne altınlar yaptım onunla
şimdi ücretsiz izindeyim, öğrenci alıyorum eve
bu sefer de 200 değil 100 atıyorum
5,10,25 kuruşları biriktirdiğim kumbaram var
bu kumbarayı 3 ayda açıyorum, bütünletiyorum ve ulaşım kartlarıma yüklüyorum
şimdiden aylarca yetecek kadar kartlarım dolmuş durumda
küçük miktarları da asla küçümsememek lazım
bir de 50 krş ve 1 TL attığım kumbaram var
bununla da ayrıca birikim yapıyorum, altın alıyorum vs
bunlar benim kişisel birikimlerim, eşimle yapmaya çalıştığımız ayrı
şimdilerde kredi ödediğimiz için az oluyor bu birikim ama, en azından oğluşumuz için bireysel emeklilik ödüyoruz yani

annemin ve k.validemin bir sözü var
çocuklar küçükken ne yaptınız yaptınız, sonra zor oluyor diyorlar
haklılar yani

sizin de taktik iyiymiş :)

ikimizde 27 yaşındayz ev ve arabamız var hamdolsun ailemin de desteği oldu..ben çalışmıyorum..dısarda yemek te yiyoruz.. gezmektente kalmıyoruz okuyup üflüyorum ben paraya

2200 lirayla hem geçinip hem eve girme birde bebeğin masrafları. mümkün değil.

kredi kartı borçlarınız bitince elinize 1300 daha kalıyormuş. onun en kötü 500 ünü her ay kenara atın. 1-2 yılda birikecek birşey değil bu . maaşlı insanlarsınız. ama 3-4 sene sonra bi peşinatınız olur bence çok da zorlama bebeklerinle ilgilen. ben 5 sene çalıştım bekar ve ailemle oturarak ancak peşinat parası biriktirebildim. ev geçindirirken dhaa da zor

beylikdüzündeki evlerin fiyatları ne kadarmış peki ???

cok zekıce bravoo !

Bende bekliyorum işte yaza başlarım heralde. Evde oturanıyorum. Hemde destek olmam gerek herife. Şuan başka Şehire taşındık kurudu cebimiz

o da etkı eder tabıı..bence de ışe gır valla ıkı cocukla tek maaş cok zor.allah yardımcımız olsun canım benım

yok bılgece'm cocukların bogazından kısılır mı hıc..ayy kıyamazsın kı onlara...ben kendımden ornek verdım o gun dedıgım gıbı beylukduzundekı evlerı gorup gaza geldım aksamında markete gıderken oyle bı coşuverdım.yoksa bebeklerın hıc bsyınden kısamaz ınsan.

coco-cambo evden önce araba almanızı şiddetle tavsiye ederim
Hem daha rahat ödersiniz,hem bebişler doğunca rahat edersiniz,hem satınca değeri kaybolmuyor hatta 2-3-4 bin fazlaya da satabilirsiniz. En önemlisi bebişler 2-3 yaşına gelince satıp bu sefer ev alırsınız

Himm bir gazla yaptin yani. Beylikdüzü o kadar guzel mi ya? Ben de su an evlere bakiyorum internetten ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…