gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

görmemiştim videoyu şimdi baktım rezillik yorum yapmaya bile gerek yok
bir anne olarak çok üzüldüm Allahım evlatlarımın yüzünden hayır göstersin
iman gücü versin diyebildim sadece:26:

Cok yazik cok
Insallah kotu yollara dusmeden akillari baslarina gelir insallah fuhus ve uyusturucu alemlerine dusmezler

bende yenı gordum bunlar adam olmazkı ığrenç ötesı cahıllık okutmayan iman aşılamayan din nedir bimeyen aılelerın çocukları böyle oluyor ıste anaları başlarından atıyor bunları annelerının cok sevdığıde söylenemez bunları oyle Allah ıslah etsın Allah bunlardan sevdiklerimizi korusun..
Bu yüzden insanlardan kaçar olduk şimdi sokakta yürürken huzur yok erkeğın kızın ağzında bilmem nene koyumdıye aralarında muhabbetlerı böyle tıksınıyorum artık caddelerde yürümekten rahatsız oluyorum ben bunları beyninden özürlü de dıyemıyorum başka bişey edepsizliğin soysuzluğun son noktası...Allahım Yuce Mevlam bizi bunlardan sevdiklerımızı korusun ..midem bulandı kusacağım

Bunu demek istiyordum. Teşekkürler.
bir örnek vermem gerekirse, biz eşimle artık bu konuda korkuyoruz. Ne kadarda kurallarla büyütsek cocukları, onlar takıldığı yanlış arkadaşlarda dolayı, yanlışlara düşecektirler, ana aile olarak ne yapa biliriz? Mesela ben oğlum bile olsa küçük yaşda diskoya girmezsini istemiyordum, eşim gide bilir diyor, ama kız cocuğu için aynı şeyi düşünmüyor, ben ise eşit davranmasını istiyorum, o giderse, oda gider yani. Ama bunları gördükçe tutumun yanlış olduğunu gördüm. Hemen hemen nasıl yetiştireceğimiz, cocuk daha dünyaya gelmeden tartışıyoruz, ama arkadaş cevresinde korumamız zor. Benim ailem 16 yaşıma kadar, yok onunla arkadaşlık yapamazsın, şununla yapamazsın derdi, ben kırız gecirirdim, şimdi daha iyi anlıyorum, onlarla neden yapamadığımı. Ama okul cevresinde kesinlikle ne tiplere takıldığımi bilemezlerdi, okul çıkışındada. Allahdan icimde hiç yokdu, yoksa cokdan düşerdim.

o dediğin eline telefon alma vs, benim ailemde yapardı. Kesinlikle 18 yaşıma kadar elime telefon vermediler, ama beni cok uzun listelerim vardı. Ablam gil herşeyimi arar, karişdirirlardi. Bir gün listemi bulmuşlar, hepsini tek tek arayıp demediğini burakmamişlar, oysa hiç biri ile hiç bir zaman konuşmadım..
Hatirlamiyordum bile öyle bir listeyi:)

o yaşlarda insan anlamıyor, ama belirli bir yaştan sonra ancak, bunu kavraya biliriz.
19,20 yaşlarında zaten artık bir şeyleri anlıyorlar. Ama ne oluyorsa o dediğin, arkadaş cevresi nedeninden oluyor.

ben ablaydım.gözüm kardeşlerimin hep üzerindeydi.şimdi dualarım onlarla.çok zor bir dönemdeyiz.Allah yar ve yardımcımız olsun.

o neydi öyle ya,napıyor bu kızlar

amaç ne,yapmaya çalıştıkları nasıl bir gariplik bunu anlamlandırmaya çalışıyorum şu anda:26:

gerçekten moda falan mı bu,bilen varsa bu kızların ne yaptığını bi anlatabilir mi bana?

O videoya cevap videosu da varmış onu izledim şimdi hahahha
aman ya... rezillikler diz boyu üff! O kızlar ne öyle ya,ucuzluğun,basitliğin,cehaletin sınırı yokmuş görmüş olduk.. ve görülüyor ki anneleri de bu durumdan rahatsız değil v

Doğru yolu büyük bir samimiyetle ona söyleyeceksiniz neyin doğru neyin yanlış olduğunu ama üstüne düşmeyeceksin burnu sürtülünce seni hatırlar annem böyle böyle babam böyle böyle demişti der ama üstüne düştükçe daha tersin tersi gider..yani sadece yol gösterebilirsin..birgün senin haklı olabileceğini görürse güveni artar..sana fazla karışmıyorum ama kapım hep açık her konuda başdestekçin bnm mesajı verebilmek önemli olan..

kızlar bu videodan sonra kızlardan birinin babası videoyu izliyor ve ceza olarak kızının saçlarını kazıyor internette resmi var kızın zavallı adamın aklına böyle bi ceza gelmiş yazık.kızın saçları 3 numara olmuş resmen

Son düzenleme:

Yok kendisi kazıtmış bir sebepten..
Ayrıca babasının göreceğini biliyor sonuçta, tepki almayacağını bildiği için bu kadar rahatlar..
Aman babam görmesin modunda olacaklarını sanmıyorum

ben ablaydım.gözüm kardeşlerimin hep üzerindeydi.şimdi dualarım onlarla.çok zor bir dönemdeyiz.Allah yar ve yardımcımız olsun.
âmin!
Allah başımızdan ablalarımizi eksik etmezsin:) dünya gittikçe kirleniyor, bu yüzden inşallah dogru yoldan hiç kimseyi şaşmaz..

örnek aldıkları kişiler de şu cicişler denen kardeşler sanırım. özeniyorlar belli ki o cicişlere onlar gibi olsunlar partiler gece kulüpleri pahalı hediyeler paralar gelsin etraflarında bolca abazan olsun bunlar da rahat yaşasınlar. biliyorlar mı acaba o cicişlerin hangi yollarla para kazandıklarını.

bu kızlar 18 yaşından da küçükler belli ki devlet ailelerinden alıp korumaya alsın bunları ama yurttan da kaçarlar. büyük konuşmayayım Allah ailelerinin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
videoya tıklayınca yandaki sekmelerden çok şirin tatlı bir kızın yaptığı makyaj videosuna rastladım. :)

çok video çekmek istiyorlarsa bu kız gibi video çeksinler ya

midem bulandı.
Allah ne böyle evlatları yetiştiren anne babalar gibi olmayı,
ne de böyle evlatları vermesin,yaşatmasın bizlere(AMİN!)

kınamakla,üzülmek...gerçekten çok ince bir çizgi.
o yüzden düşünürkende,buraya yazarkende özenle yazıyorum.
midem bulandı çünkü daha 18 ini doldurmamış kızlar çok kötü bir yola saplanmışlar,
midem bulanıyor çünkü anneleri hiç tepki vermiyor,Babalarının tepkisi saç kesmekten öteye gitmiyor....
çok üzüldüm,Allah ıslah etsin.
yarın öbür gün benimde/bizlerinde evlatları olacak,bu videoyuyu izleyince Allahım biz nasıl eğitim verelimki böyle olmasın diye düşünceye daldım.
kız çocuğu sahibi olmak her devirde zordu,
fakat artık daha da zor.
çünkü dizginleyecek güçlerimiz azaldı.telefon,internet..
biz evimize sokmasakta bir şekilde hayatlarında olacak.
öyle güzel atmalıyızki evlatlarımızın ahlak temelini,
gözümüz arkada kalmamalı..bu videoyu izleyince korktum kız çocuğum olmasından.
kimin başına ne gelir bilinmez.
artık bu kadar ayaklar altına alındıysa bu rezillikler,
acaba bizim kızlarımız ergenliğinde yani 15 20 sene sonra ne olacak...
korkuyorum sonumuzdan,
iyi evlat yetiştirememekten.
önceden saçma gelirdi,klişe ama...
''böyle kirli bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum''
diyorum her bu ve benzeri şeyleri görünce.
fakat bu vatanın iyi,aklı başında genç nesile de ihtiyacı var.
o yüzden çocuklarımızı çok güzel eğitelim.
hobisi facebooka,twettera girmek olmasın,
önceliği ailesi olsun,
teknolojinin kötü tarafını kendine adet edinmesin.
söylenecek çok söz var ama...
neyse.
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtihan etmesin.
AMİN..

Son düzenleme:
Yazık üzüldüm seyredince gencecik kızlar,birde hangi cesaret bunu sanal alemde gösterme cesaretini bulurlarki :44: kafaları uçmuş resmen üzülmemek elde değil

Valla başta bende üzüldüm abla ama üzülmeye gerek yok, onların yaşam standartı bu belli ki..
Anne odaya giriyo görüyor, demek ki hayat kadını falan, normal karşıladığına göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…