Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman kadın olan benim yazılarımdan koca sayfayı tamamlamıcak kendi düsüncemi yaz arkadasım sanana ben kac altın isterim hayatı nasıl yasarım amerika mı isterim avrupamı
ya konuyu okudum okudum da bu başlığı açan erkek mi
iki lafından biri Türk kızları böyle prenses sendromlular, kezbanlar ekşici tip buraya mı gelmiş
yeterince biliyorum kusur aramak isteyen kendine baksın ayna tutsun ...Önce Türkçe yazmayı bir öğren kardeşim , sonra ne istersen yaz.
geçen öyle bir konu açılmıştı orada da ondan yazdımBence öyle.
Zira ben erkeklere giydirdim:)))
geçen öyle bir konu açılmıştı orada da ondan yazdım
yanlış anlaşılmasın orayı çok takip edip taktığımdan değil arada bir gülmek için iyi oluyor hepsi pek bir mutsuz hepsinin 180 cmlik Rus sevgilileri var![]()
harbi doğruBuraya da yazdım zaten, özendikleri! iş, meslek sahibi kadınları aslında istemiyorlar, görünce fersah fersah kaçıyorlar. Bağımsız eğitimli kadın demeleri fasa fiso, erkeklerimiz kendilerine bağımlı olmayan kadını taşıyamaz. Ortadoğu erkeğinden bir b.k olmaz yani.
harbi doğru
hayallerinde ki kadın güya kendi ayakları üstü duran, başarılı eğitimli güzel kadınlar ama bir sonraki başlıklarına bak 30 yaşında evde kalmış teyzeler ee bu kadın 30 a gelmeden nasıl doktorasını yapsın eğer 21 yaşında bir kızla evlenmekse niyetin diğer söylediklerinin hepsi yalandır çünkü yirmilerin başında kız ancak üniversiteyi yeni bitirmiş olur
yani tavırları onlarında çok ikiyüzlüce
çoğu 35 ine kadar gezip tozup bir sürü kadınla birlikte olup otuz beşden sonra şöyle çocuğumu doğuracak mümkünse benden en az 10 yaş küçük evlenecek kız arıyorum diyor
en büyük örnekleri bu forumlarda da var yıldız nickli arkadaşın konusu var kadının eğitimlisi, her işini kendi halledeni, beklenti içinde olmayanı çoğu ya mutsuz değeri bilinmiyor ya aldatılmış
senin gibiler yazar işte kızım ben derdim var syafasına yazıyorım sana kadın bayan demeye bile bin sahit ister düsmansın kızım sen iste catla patla ohhhh sende böyle sürün calıs ben sefa sürerim
Benden değersiz derken; ne ile tarttınız? Polemik olsun diye sormuyorum, gerçekten merak ediyorum. Mesela sizin çok iyi bir eğitiminiz vardır ama diğer kişi karşısındakini sıcacık sarmış olabilir. . . Bunu tartabilir misiniz.Aynen öyle Allah'a şükür kendi ayaklarımın üzerinde durdum okudum didindim sonra bi bakıyorum benden değersiz cehaletin doruklarını yaşıyan kadınlar istegi herşeyi alıyor vs ama önemli olan bu hayatta bağımsız yaşamak ne olursa olsun