gençler evlilik bu mu yani?

Evlilik, erkek tarafını yolma müessesesidir bugünlerde.

Tek taşından tut, gelin arabasına kadar.

Sadece gelin tarafı yolmaz damadı.
Onun damat olduğunu bilen herkes yolar.
Kuaför tarak kaldı parası ister mesela.
Gelin arabası dediğin, bir köpüğün üstüne çiçek yapıştırılmasıdır. Dünyanın parası ona gider.
Kuaförde, gelin dışında gelen tüm diğer kızların saçlarının parasını vermek zorundadır.
Her bayram bayramlık, elini öpünce (!) harçlık.
"Ama bu en mutlu günüm" "bir kere evleneceğim" gibi nazlarla ve beraberindeki isteklerle uğraşmak zorundadır.

Çok zor zanaat bu devirde erkek olmak.

Ben, geçenlerde gittiğim bir şehirde gelinlerin kına için tam 9 tane elbise istediğini duydum ya! Yuh be kardeşim! Yuh!

Erkek olsam, işi zorlaştıran bir kadınla evlenmezdim.
Öyle deme şimdiki erkekler de çok fena çıkarcı.Çalışan kadın istiyorlar anlarım ama maaş kartını almak nedir yahu!
Valla maaş kartıma dokunmasın maddi olarak beni sömürmesin yeter .Çok var bunlardan üstelik.Şu insanlar bir orta yolu bulamaz mı?Maddiyatı iyi olanı sömürmek nedir yani..
Ya çalışmayan kadın alıp bakıyorlar yada çalışan kadın alıp sömürüyorlar.Çok görüyorum.

Çok teşekkür ederim dilekleriniz için.. :) Umarım siz de istediğiniz gibi yapabilirsiniz her şeyi. :)

Aileler meselesi biraz karışık bizde. Öğrenciyken evlenme konusunda ikna problemleri yaşıyoruz. Geçinebileceğimizi nasıl inandıracağız gibi dertlerimiz var. :)
Annemle "Ben istemiyorum.", "Olmaz gelinlerime yaptım, kızıma da yaparım." gibi muhabbetler ediyoruz.
Arkadaşlarım, "ama içinde kalır bunlar" diyor. Ya diyorum, kalmaz arkadaşım kalmaz. Şimdi istemiyorum, ileride de istemeyeceğim. Ben sadece evlenmek istiyorum diyorum, tepki alıyorum. :)

En sonunda da şöyle bir karar aldık. Aileler çok baskı yaparsa, gidip evlenip geleceğiz. Biz evlendik, diyeceğiz. :)
Hehe :) insanlar kendi isteklerini nasılda başkalarına empoze ediyorlar değil mi :) Sizinde her şey gönlünüzce olsun:KK68:

• Beğen
Reactions: K_G
Öyle deme şimdiki erkekler de çok fena çıkarcı.Çalışan kadın istiyorlar anlarım ama maaş kartını almak nedir yahu!
Valla maaş kartıma dokunmasın maddi olarak beni sömürmesin yeter .Çok var bunlardan üstelik.Şu insanlar bir orta yolu bulamaz mı?Maddiyatı iyi olanı sömürmek nedir yani..
Ya çalışmayan kadın alıp bakıyorlar yada çalışan kadın alıp sömürüyorlar.Çok görüyorum.

Bu da farklı bir kadına şiddet türü zaten. Maddi şiddet.
Evet, gerçekten çok var onlardan. Ben de çok rastladım. İşin kötüsü, kadınlar da şiddet gördüğünün farkında değiller. "Kocam beni dövmüyor, aldatmıyor." havasındalar.
Bu da madalyonun diğer yüzü.

kadın resmen evlilik için saygı önemli değil dedi yahu.. mantıkta son nokta..
eee bu seni ilgilendirmez ki benim görüsümü lütfen baska konularda yazma altın konusundada aynısını yazmıssın seni ne baglar yaa Mune Mune bunları neden görmüyosun sayfanın baslarında 3 üncü ve 2 inci sayfada benim düsümcem le dalga geciyolar ayıp ya biz catır catır banlanıyoruzm bunlara bisey olmuyor

valla haklılar ben de hoşlanmıyorum Sevde :) hepsinde prenses sendromu, hepsinde anlamsız bir kapris, bir atar.. ayaklarının üzerinde durma yoksunu, sırtını bir yere dayama zorunluluğu olan tipler.. mesela buradaki altın sevdalısı üye "Amerikaya bir gitsem sırtımı devlete dayarım oh mis gibi güvence" demişti.. şimdi anlıyorsun değil mi neden eğitimsiz göçmenleri sevmiyor oradakiler.. buradan kendilerine bakılması için giden bir grup kambur çünkü..
kızım senin benimle derdin ne yaa sanane yani sen yaptıramamıssın esine altın para simdi burda yırtın dur bi daha benim yazılarımdan yazı yazma haddini bil densizligin alemi yok kadın düsmanı gene kadın iste yazık

kızım senin benimle derdin ne yaa sanane yani sen yaptıramamıssın esine altın para simdi burda yırtın dur bi daha benim yazılarımdan yazı yazma haddini bil densizligin alemi yok kadın düsmanı gene kadın iste yazık

oy oy oy bu seviyeye düşeceğimi düşünmediğini umuyorum.. kib :KK39:

aynen
oy oy oy bu seviyeye düşeceğimi düşünmediğini umuyorum.. kib :KK39:
aynen sanada kib haddini bil konularımdam sürekli benimle yazıyıp benim düsümcelerimi neden elaleme yazıyosun kızım kendinden yazı yaz seni ne ilgilendirir devletede sırtımı dayarım kocamada altında isterim parada SANANE anlamıyomusun artık admin lütfen görür belkide anlarsın hatanı sayfaların yarısındna benim altın istememden devlete sırtımı dayamamdan bahsediyosunuz bu ne cekememezlik bu ne kendini beyenmislik yaa

aynen

aynen sanada kib haddini bil konularımdam sürekli benimle yazıyıp benim düsümcelerimi neden elaleme yazıyosun kızım kendinden yazı yaz seni ne ilgilendirir devletede sırtımı dayarım kocamada altında isterim parada SANANE anlamıyomusun artık admin lütfen görür belkide anlarsın hatanı sayfaların yarısındna benim altın istememden devlete sırtımı dayamamdan bahsediyosunuz bu ne cekememezlik bu ne kendini beyenmislik yaa

adın geçiyor mu? hayır! seni alıntılamış mıyız? hayır.. ama sen beni alıntılayıp kendi seviyene düşürmeye çalışıyorsun, gerçi benim seviye manuel dert etme ama kiblemek bana yakışanı, bu üslupta sana yakışanı :KK39:

adın geçiyor mu? hayır! seni alıntılamış mıyız? hayır.. ama sen beni alıntılayıp kendi seviyene düşürmeye çalışıyorsun, gerçi benim seviye manuel dert etme ama kiblemek bana yakışanı, bu üslupta sana yakışanı :KK39:
kimden bahsettiginiz ikimizde biliyoruz belli cümlelerii yazmıssın kızım daha ne olsun delil istersen bakarsın seninle yazısmıs sayfalara amerika calısmama altın bunların hepsini ben yazdım sende benim cümlelerimde aklınca adımı yazmadan beni elestircem bizde yedik hahaha kiblemek mis kible admin emin ol eger okursa benim sayfamdaki yazılarım kimden bahsedip o yazıyı yazdıgını cok ii bilir ayrıca allah var yukarda allah icin söyle senin yazılarınla senin cümlenme baskasını yazdım de hadi allah adını veriyorum diyemezsin cünkü benim yazdıklarımla beni vuramazsın benim düsümcemide elaleme yazamazsın kendine gell

a
ayrıca yine benim yazılarımdan bizde saygı yok ask evlilig var dedim ondada yazmıssın kız saygı yok bizde dedi yaa ask evliligimis gibi yazmıssın buna ne dicen
allah tan korkarsan itraz etmezsin eger vicdanın varsa tabi seni yazmadın de benim yazılarımdam alaraka tabi

kimden bahsettiginiz ikimizde biliyoruz belli cümlelerii yazmıssın kızım daha ne olsun delil istersen bakarsın seninle yazısmıs sayfalara amerika calısmama altın bunların hepsini ben yazdım sende benim cümlelerimde aklınca adımı yazmadan beni elestircem bizde yedik hahaha kiblemek mis kible admin emin ol eger okursa benim sayfamdaki yazılarım kimden bahsedip o yazıyı yazdıgını cok ii bilir ayrıca allah var yukarda allah icin söyle senin yazılarınla senin cümlenme baskasını yazdım de hadi allah adını veriyorum diyemezsin cünkü benim yazdıklarımla beni vuramazsın benim düsümcemide elaleme yazamazsın kendine gell

yavaş ol yavaş, karşında kocan yada kaynanan yok senin.. kimsenin sana duymadığı saygıyı forumlardan beklemek de komik.. anan- baban- kocan duymuyor o saygıyı sana biz neden duyalım?? yazdığım yoruma hesap verecek değilim, işine gelmeyeni kibler geçersin.. ifşa olmak istemeyen adam çıplak gezmesini bile dökmez forum ortamına, böyle malzeme olursun işte..

yavaş ol yavaş, karşında kocan yada kaynanan yok senin.. kimsenin sana duymadığı saygıyı forumlardan beklemek de komik.. anan- baban- kocan duymuyor o saygıyı sana biz neden duyalım?? yazdığım yoruma hesap verecek değilim, işine gelmeyeni kibler geçersin.. ifşa olmak istemeyen adam çıplak gezmesini bile dökmez forum ortamına, böyle malzeme olursun işte..
senin gibiler yazar işte kızım ben derdim var syafasına yazıyorım sana kadın bayan demeye bile bin sahit ister düsmansın kızım sen iste catla patla ohhhh sende böyle sürün calıs ben sefa sürerim

Mune Mune bak itifar etti benim yazılarımla benle dalga gecicek heyy güzel allahım yazık sana

senin gibiler yazar işte kızım ben derdim var syafasına yazıyorım sana kadın bayan demeye bile bin sahit ister düsmansın kızım sen iste catla patla ohhhh sende böyle sürün calıs ben sefa sürerim

ay limoncu lütfen sen sefa sür, ben çalışmayı tercih ediyorum.. aramızdaki BARİZ farkta bu zaten.. keşke herkes benim gibi sürünse :) senin neyine düşmanlık yapacağım allah aşkına, aynı kulvarda bile değiliz.. :KK39:

Düzgün erkek de yok, düzgün kadın da artık. Neden evlenmiyorsun diyorlar bana, böyle iğrenç pazarlıklara girmek istemyrm kardeşim.

Tencere kapak reziller birbirini buluyor işte.

Bu ne terbiyesizilk , kibledim.

Her 2 konunuzdan biri düğün altınları, gidin çalışın elaleme el açmayın , aman ne sefa?!??!! Öteden beriden gelecek paraya el açmak mı sefa?!? Zavallılık ne zamandan beri sefa oldu? Koskoca bir aile sizi adam yerine koymuyor, siz gelip ezik konumunuzu övmüşsünüz, ilginç.

Her 2 konunuzdan biri düğün altınları, gidin çalışın elaleme el açmayın , aman ne sefa?!??!! Öteden beriden gelecek paraya el açmak mı sefa?!?

uğraşma cherry.. yanarım yanarım da şununla tartışma seviyesine geldiğime yanarım.. hiç bulaşma o yüzden..

Her 2 konunuzdan biri düğün altınları, gidin çalışın elaleme el açmayın , aman ne sefa?!??!! Öteden beriden gelecek paraya el açmak mı sefa?!? Zavallılık ne zamandan beri sefa oldu? Koskoca bir aile sizi adam yerine koymuyor, siz gelip ezik konumunuzu övmüşsünüz, ilginç.
o zaman kadın olan benim yazılarımdan koca sayfayı tamamlamıcak kendi düsüncemi yaz arkadasım sanana ben kac altın isterim hayatı nasıl yasarım amerika mı isterim avrupamı

Back
X