- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Bizim sürpriz gelen bir bebeğimiz var bekliyoruz inşallah sağlıkla gelir teyzesi :)
Siz de o mesajlastigimiz günden beri dualarimdasiniz.
Sizi tanımıyorum ama tanıdığım arkadaşlarıma dua ederken sizin de adınızı mutlaka söylüyorum hep aklimdasiniz :)
Saol kuzum. Kuzum valla 5 6 doktor fibromiyalji diyor bence dogru :/ bastirdiklari yerler aciyor vucuttaki bazi noktalar. Bu doktora ilk kez gittim ve cok güvendim nedense odasinda boydan boya sertifikalar vardi ve cok dikkatliydi.. kuru igneyi daha simdiye dek kimse solemedi bana anca ilac yazip yolluyorlardi.. ic hapi yat assagiCanımm çok geçmiş olsun
Acaba bi Dr a daha mı gitsen ?
Bazen anlaşamayabiliyorlar güvendiğin iyi bi Dr a git belki teşhisleri yanlış
.Bir de ağrılarım ne zaman azaldı biliyor musun
Ankara'da bir fizik tedavi hastanesi buldum
boynum kötüydü o dönemde gittim
koridorda sıra beklemeye başladım
herkes o kadar kötü durumdaydı ki aylarca yatalak kalanlar bitkisel hayattan dönenler
tekerlekli sandalyedekiler vs vs
dedim ki benim bir şeyim yokmuş
doktor basit kas gevşetici verdi o dönemdeki atağı yumuşattık sonra da uzun süre doktora gitmeyeceğim idare edeceğim dedim kendi kendime
Sizede büyük gecmis olsun. Baya bir senedir cekiyorsunuz anladigim kadariyla bu ağrıyı,dönem dönem, o dönemde stresliyseniz de tetikliyor. Agri kesici icmemeniz cok iyi,bende sadece ader olunca iciyorum ayda yani bi periyotta 2 3 tane iciyorum.
Fibromiyalji,zaten aslinda bir romatizma degilmis,stresin vucudun belirli bolgelerine yaptığı agriyla kendini belli etmesiymis uykusuzlukla cok büyük baglantisi var,uykusuzluk mu bu hastaligi yapiyor,hastalik mi uykusuzlugu o bilinmiyor.
Ancak; bebekken de uyumazmışım ben. Annem babam cok cekmisler..
Fitik daha reel bir hastalik galiba.
Kuru iğne den umutluyum
Manuel terapi diger dediğimde, onu biliyor musunuz? Bursa da bir hekim cok başarılıymış ben oturduğum semtte yok zannediyordum bunu yapan ama varmis.
Cuma gidicem insallah
Simdi cok garip seyler soyledi ve sorular sordu
Mesela fitik,bagirsak ile alakali olabiliyormuş,durus bozuklugundan,karin agrisindan falan
Internette edindigim bilgiye göre de,adam omuz ağrısı icin gidiyor,karacigerde sorun cikiyor mesela fizyoterapistin teshisiyle.. Bu fizyoterapist tek seans yapcak :/
Eve geldim zaten yan yattim hep arkam ağrıyordu simdi daha iyiyim.
O yastık boyun yastığı mi? Boyun yastığım var cunku ama cok asiri kaliteli degil orta halli bisey
Bir de boyunlugu internetten alsam mi?
ben kuru iğne yaptırdım 5 seans kadar. pek bir olayı yok bana evde babam yaptı o derece basit yani. ama yapıldıktan sonra bende biraz baş dönmesi yapmıştı belki de psikolojiktir bilmiyorum.
bir de bu osteopati gergin ve bana kalırsa gereksiz bir olay. pseudo doktorculuk yani. doktorunuzun haberi olmadan yaptırmayın derim. çünkü o büyük ihtimalle sizi fizyoterapiste bu yüzden göndermemiştir.
geçmiş olsun bu arada bence kendinizi hırpalamanızı gerektirecek bir şey değil, tedavinizi bulmuşsunuz moralinizi yüksek tutun.
.ah ahh onlari gorunce benide düşünceler aliyor. Birsey deyimmi hassas insanlarin basina geliyor boyle seyler.mukemmelliyetci misin sen de?
Ben öyleyim.
Herseyi kurcalamak 4.4.luk istemek tabi ağrıtır boynu da sırtı da
Peki sen de fitik falan var mi?
Sanki bana da oyle oldu kafamı tuhaf hissediyorum ama bu hissi tanımlayamıyorum
Doktorun odasi ve fizyoterapistin odası yanyanaydi
Kendisi dedi bir görüs bakalim diye,terapiste de durumu söyledi . Böyle böyle bir konusun dedi.
Ama dedi ki,sonra benim yanıma gel.. tekrardan. Ben gitmeden çıktım hastaneden. Esim e uyuz oldum yine hadi ya ne gidicez tamam gordu seni zaten vs dedi. Eve geldim.
Gitmiyim o zaman :/// medikal masaj icin bi fikriniz var mi ? Doktor bunu önerdi
Cok teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun Safsarisin ❤ İnşallah bundan sonra daha iyi olursun. ❤
Canım yaSaol kuzum. Kuzum valla 5 6 doktor fibromiyalji diyor bence dogru :/ bastirdiklari yerler aciyor vucuttaki bazi noktalar. Bu doktora ilk kez gittim ve cok güvendim nedense odasinda boydan boya sertifikalar vardi ve cok dikkatliydi.. kuru igneyi daha simdiye dek kimse solemedi bana anca ilac yazip yolluyorlardi.. ic hapi yat assagi
Cok gecmik olsun size
Bu hastaliktan bende de var galiba. İnternetten arastirmama gore tum belirtiler bende var. Aslinda saglik ocaginda da doktor fibriomiyaloji ola bilirsin demisti. Hastanede doktora gorunmedim ama
Bu hastalik icin nerelere baş vurulur onu da bilmiyorum. Ben de sizin gibi doktor doktor gezmek istemiyorum
Sağol canim benim. Hersey üst üste geliyor. Vardir ama bir hayır. Bakalim önümüzdeki gunlerde nasil hissedicem kendimi. Buraya yazcam gelismeleriCanım yaçok geçmiş olsun
O zaman tedavi olacaksın üzülme Herşeyin bi Çözümü var.
Allah yardımcın olsun.
Hipotiroid sabahlari dayak yemis gibi agri yaparmis ve fibromiyalji ile iliskiliymis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?