- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
almasalar keşke 2 küçük çocuğum var.daha burda oturalı 1 yıl4 ay oldu salgın ekonomik kriz olmasa durmam zaten ev bulup çıkardım hiç tanımadığım insanlar gelip oturduğum evi inceliyip resim çekiyorlar zor bir durumMaskelerini falan takıp hiç bir yere dokunmadan gelmelerinde bir sakınca yok bence. Sonuçta onlar da ev alacak. Kendinizden pay biçin bir kere görmeyle ev alınır mı?
kabul edeceklerini sanmıyorumŞu durumda, sizin haklı tarafınız daha baskın. Evinizi dezenfekte ettirmeyi talep edin.
ev sahibi ev durdukça faiz yiyormuş zarar ediyormuş ama benimde 2 çocuğum var resmen yaptığı düşüncesizlik.yani 4 ay kabul ediyoruzda demediler tam olarak konuşuruz merak etmeyin falan diyorlar bilemiyorum kiYani çok polislik bir olay yok..
Ev sahibiniz de bu zamanı mı bulmuş evi satıcak ?
Madem insanlarda 4 ay sonra çıkmanızı kabul ediyor o zaman 4 ay sonra rahat rahat gelip bakarlar ve alırlar.
Ev sahibine çok acil para lazımsa ve hemen satması geriliyorsa maske eldiven takın mesafeli bir şekil de mecburen gezdirebilirsiniz ama hoş bir durum değil haklısınız.
aynen yanlarında öksüreyimde az panik olsunlarMesaj atın ateşim var öksürüyorum diye. Israrla gelirlerse de yanlarında bol bol yalandan öksürün. Daha da gelmezler
Sen uzak dur gelirlerse biryere dokunmayın dearkadaşlar merhaba
geçenlerde konu açmıştım ev sahibimiz oturduğum evi satmak eve müşteri getirmek istiyor diye.
ısrarcı olduğu için eşim eve müşteri getirmesini kabul etti ve 3 gün önce geldiler.ben müşterilerin yanında ev sahibine evi satsanız bile hiç bir kuvvet 4 aydan önce beni bu evden çıkaramaz dedim ve başkada müşteri kimseyi kabul etmiyorum evime kanunlar kiracıdan yana dedim ev sahibi epey bozuldu müşterilerin yanında bu konuyu açtığım için.müşteriler de yok aniden çıkarma gibi bir durumumuz olmaz merak etmeyin falan dediler ve gittiler
şimdi ev sahibi tekrar eşimi aramiş ve geçen günkü müşterilerin evi beğendiğini eve tekrar bakmak istediklerini söylemiş eşim, benim kabul etmiyeciğimi söylemiş ev sahibidi nasıl kabul etmezsiniz o zaman benim zararımı karşılayın yada evden çıkın falan diye kızmiş
ben polisi aramak istiyorum istanbul gibi salgının yoğun olduğu bir yerde hiç tanımadığım insanları eve almam konusunda baskı yaptıkları için ama polisi meşgul mu etmiş olurum yani yapacakları bişey var mıdır ki ya da bir kere daha gelmelerine göz mü yumalım
Şahane iyi niyetlisiniz. Çok takdir ettim sizi.aynen yanlarında öksüreyimde az panik olsunlar
hayır 1 yilim dolduğu sıralarda müşteri getirdi ama onlar evi almayınca konuyu kapatıp bizden kira almaya devam ettiBen diger konunuza yazmak istemedim ama siz de ev sahibinizi mağdur ediyorsunuz
Babaniz alacagim evi demiş, bir oyalama o zaman var
Adam Size çıkın demiş (ki 1 yıl dolmadan soyledi anladigim kadariyla, o zaman kiracinin uzatma gibi bir hakki da yok) musade istemişsiniz.
E tamam haklisiniz, musade istediğiniz zaman corona ya denk geldi ama adam napsın? Evin kredi borcu faize biniyor belki?
Düzgün bir şekilde konuşup karşılıklı iyi niyet gösterin de uzamasın derim.
aynen galiba başka yapacak bişey yokSen uzak dur gelirlerse biryere dokunmayın de
kapıları sen aç göster öyle bakıp gitsinler evi alincada ek süre verirler kurtulursun o evden
benim öksürmemle panik olsalar baştan gelmezlerdi zaten merak etmeyin öksürmem zaten.yani kiraya ik geldiğimizde bu durumdan bahsetmedi eşim en az 2-3 yıl oturacağımızı söylemişti ama tabi sözleşme 1 yıllıktı ve sözleşme bitince tamamen kendi rızasıyla oturmaya devam ettik çünkü evi satamadı .keşke kış falan dinlemeyip sözleşmem bitince taşınsaydım benim bebeğim küçük olduğundan yaz gibi taşınmaya karar vermiştik böyle bir durum olacağı aklımıza gelmezdikiAllah aşkına şu zamanda kimseye sacma sapan tavsiyeler vermeyin. Siz de yanlarında öksürmeye kalkmayın konu sahibi. Azıcık düşünerek hareket edin. Geçen gün gördük insanlar panikten neler yapıyor. Sizden şüphelenirlerse olay nerelere gider biraz düşünün.
Ev konusunda da sizin haklı olduğunuz tek nokta şu an salgın dönemi olması nedeniyle eve girmelerinin sakıncalı olması. Ama anladığım kadarıyla daha önceden de satacağı belliymiş. Karşılıklı anlayışla çözmek zorundasınız.
öyle yapayım ben.yapacak pek bişey yokEv adamın evi, bir söz var ya sen haklısın Musa ama karnımızı firavun doyuruyor diye, o misal, sen haklısın salgın var evine milleti sokmak risk, e gelmeyin desen evin sahibi adam, en azından şart koy maske eldiven taksınlar ve pencerelerin hepsini aç o şekilde al eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?