Gene Ev Sahibi Meselesi ,kızlar fikir verin

hemen hemen aynı durumu yaşamışizkeşke bende çıksaydım kışın.bebeğim 4-5aylıktı daha hasta olurlar diye yaz ayını bekleyelim dedim hata yapmışım.aslında salgın olmasa gene durmazdım hemen toparlanıp çıkardım ama nakliyeciler doluşacak eve evde 2 çocuk bı süreçte doğru olur mu bilmiyorum

Kiracılık zor gerçekten, biz de ilk evlendiğimiz zamanlar 3 kez arka arkaya taşındık eşimin ailesi yüzünden. Taşınmak da hem zor hem masraflı. Ben şu durumda arkadaşlarımı kabul edemem, ki çok şükür anlayışlılar kimse geleyim demiyor. Belki pozitif gelenler nereden bileceksiniz. Ev sahibi haksız, bence de kabul etmeyin hatta 155’i arayıp bilgi alabilirsiniz. Bakan sürekli komşuya bile gidip gelmeyin, dışarı çıkmayın diyor, tanımadığın insanları evine almak zorunda değilsin.

1kere müsade ettik ve her yerin resminide çektiler tekrar gelceklermiş illa izin vermiyeceğimi söyleyincede evden çıkın diyor gelsinler artık ne diyeyim

aynen galiba başka yapacak bişey yok gelip baksınlar kurtulayım artık bende
Benimde evimin tekinde böyle rezil olmuştum 2sene oldu sanirim çocuklarımın hastane işi vardı gitmem gerekiyordu ev sahibi satacağım dediğinde hastaneye işimizi söyledik oda sıkıntı olmaz dedi ama emlekci geldi fotoğrafları çekti evin sıkıntı yapmadım birgün hastanedeyim aradı emlakçı hastanedeyim gelemem önce deseydiniz dedim mirin kırın etti sonra ilanı bı şekil asti pencerenin önüne ve aramış ev sahibimi evi göstermedi ilanı astirmadi demiş pislik mahluk emlakçı nasıl sinir olmuştum anlatamam sizde gösterin kurtulun evden ben bir ayda çıkmistim evden

gelip bakmalarına izin vericem .şartlar el verince bende hemen çıkarım katlanmam bu duruma.

Biz kiracıyken ev sahibi habire getiriyordu bir şey diyemiyorduk çünkü kira sözleşmemizde bu madde vardı.
Kaçtık o evden hatta kendi evimizi aldık şükür.
Sizin kira sözleşmenizde öyle bir madde var mı.

1kere müsade ettik ve her yerin resminide çektiler tekrar gelceklermiş illa izin vermiyeceğimi söyleyincede evden çıkın diyor gelsinler artık ne diyeyim
Çok zor ya paldır küldür yatak odamıza girerlerdi tamam her yer derli toplu ama müşteri haklıdır edasıyla tuvalete falan her deliğe bakarlardı.

Ev sahibi evini satabilir içinde kiracı varken, sizin kontratınız ne zamam bitecek ona göre önceden bilgi verdiği sürece sıkıntı yok. Kira sözleşmenizde bununla ilgili bişey belirtmediyse
gayet de birine gösterebilir. Ayrıca sadece ev gösteriyor sizi kapı dışarı etmiş gibi davranıyorsunuz kiracını hakkı evet var ama ev sahibi onu aşacak bir şey yapmamış. Sizin yüzünüzden adam kazancından mı olsun. Yersiz tepkiler insanları da zor durumda bırakmışsınız. Ev göstermeniz gerekiyor. Cidden ev sahibi olsan da işin iş. Bakın sözleşme örneğindeki maddeler kimden yana.

13.Kiracı, kira sözleşmesinin sona ermesi veya satılığa çıkartılması halinde, kiralananın gezilmesine ve incelenmesine izin vermek zorundadır.
14. Kiralananın boşaltılması/tahliyesi gerektiği hallerde, kiralananın boşaltılmaması durumunda ortaya çıkacak zararlardan dolayı kiracı sorumlu olacaktır.

öyle bir madde var mıydı bilmiyorum eşimle yapmişlardı ama sanmıyorum öyle bir madde olsaydı eşim söylerdi bana heralde

konrat biteli 4 ay oldu ve kirasını almaya devam etti 1 yılımız dolduğunda satmak istedi satılmayınca sustu kirasını almaya devam etti illa satıcam çıkın deseydi o zaman salgından önce çıkardım adam kiradan olmamak için bizi bu duruma düşürdü .en yakın akrabalarımızı bile eve almazken hiç tanımadığım insanlar gelip evin her tarafını inceliyorlar evde 2 çocuk var.ev sahibinden daha fazla mağdurum bence

bilgim yok o konuda. vergisini ödeyip ödemediğini bilmiyorum sadece evin üzerine çekilmiş yüksek faizli krediler var artık o faizleri ödemek istemediği için evi satıp krediyi kapatacakmiş bildiğim.
Kirayı elden alıyorsa aradığında sor direkt siz kira gelirinizin vergisini ödüyor musunuz diye. Eğer ödemiyorsa korkar zaten.

Bir de ara sor polise falan ne yapabilirim diye. Hayır bir de evi alacak olanlar görmedi mi tekrar geliyorlar. Ev sahibinin tanıdığı da evi almak için değil seni huzursuz etmek için mi geliyorlar acaba?

peki sorarım ev sahibine.polisi aramaktan vazgeçtim onlarında yapabileceği bişey yok heralde boşuna meşgul etmiyim
tanıdıkları olabilirmi bilmiyorum ama parkelere bile ellediler parkeleride iyimiş dediler onlar gittikten sonra sildim her yeri tekrar niye gelmek istiyorlar bende anlamadım daha dikkatli bakacaklar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…