Gene kp derdi

Seni en iyi ben anlarım hatta daha fazla şeyler yaşadım. Her şeyime karistilar kısa giydirme nazar olur, uzun giydirsen hep aynı şeyleri giydiyorsun derler, saçıni toplasam yukarıya çıkınca kendi istedikleri gibi toplarlar, kapıyı azıcık gec açsam niye açmıyorsun diye fırça atarlar vs vs. 10.5 yıl dayandım bir kez cevap verdim onda da gorumceler üzerime yürüyüp saldırmaya kalktılar, beni sizden bıktım dediğim için defol git diye kovdular. Dayanamadım ailem de ayrı ev olmazsa yollamayiz deyince eşim istemese de başka bir semte taşındık 4 yıl oldu hamdolsun. Yalnız benim eşim sizinki kadar sahip çıkmadı bana siz yine şanslısınız. Size tavsiyem lütfen anladıkları dilden konuşun, cevap verin, kendinizi ezdirmeyin. Sonra içinize attıklarını sağlığınızı götürüyor, tecrübe ile sabit. Huzurlu günler dilerim

Ne yazık ki bazı insanlar saygıdan, efendilikten anlamıyor. S*çan yaranır. Kocan da arkandaymış. Bugüne kadar gördüğüm dilli, gıcık, çok bilmiş gelinler hep baş tacı.

Ya bilmiyorum ama kahınpederin bana komik ve tatlı geldi, eğlenceli gibi yani tam tarif edemiyorum ama sıradan değil işte

Bunu nasıl utanmadan söylüyor ya. Sanki mutfağı da yanımda götürüyorum. Sakat mısınız deseydiniz

Bunu nasıl utanmadan söylüyor ya. Sanki mutfağı da yanımda götürüyorum. Sakat mısınız deseydiniz

İnsanlar hadsiz canım. Kayınvalide ile emrivaki yaptılar kendilerince. Kimseyi umursamadım bastım gittim. Bir de kayınvalide gideceği yere gittikten sonra aradı beni. Gitmeden önce arayıp müsait misin demek yok. Böyle insanlara böyle muamele

Çekilmez insan cok rahatsız olur ayy kp de olsa elin herifi sonucta. Emzircem , altini degiscem e kendime özel islerimde olabilir nasıl yapayım sürekli o evdeyken?? Acmayın kapıyı NET. Yada o geldiginde gidin kendinizi yatak odanıza kitleyin saatlerce de cıkmayın oda bekler bekler gider. Vallahi bunalirim imdaat derim yani cekemem ya

Ay aklıma benim kv geldi karışma konusunda. Buzdolabını açıp kemik sularına bakardı sonrada bu çocuğa yemek yapmıyorsunuz güzel beslemiyorsunuz diye konuşurdu. Görüşmüyorum şimdi. Geçen eşimi aramış eşime ben kaynanalık yapmadım bile demiş eşimde alasını yaptın evdeki kemik sularını bile saydın böyle böyle yaptın diyince ben kötülüğüne mi yaptım demiş ruh hastası. Ben kendi doğurduğumu ondan az düşüncem sanki. En iyisi görüşmemek. Onu da şu an yapamazsınız gibi. Allah kolaylık versin ne diyeyim

Çok iyi yapmışsınız ayrıca cevap çok güzel ağzınıza sağlık

Ya bazı yaşlılar böyle. Benim arkadaşımın dedesi böyle. Kız kıza toplanırız adam geliyor. Ya senin bizle ne işin var amca. Arkadaşım sen çık yukarı biz takılcaz der onlar da altlı üstlü oturuyor. Ben sizin dedenizin iki sohbet edeyim ne var diyor ama saatlerce konuşuyor. Bana da ilk başta şirin geldi ama baktım yok problem gerçekten. Burada ise KP bence hiç yakışık değil eşin yokken eve gelmesi. Baba tamam ama siz bir kadınsınız. Ev halidir neden rahatsız ediyor. Bence siz konuşun. Önce tavırlı davranın açmayın kapıyı surat asın. Hala anlamazsa konuşun. Sizden çekinir belki eşinize yüzsüzlük yapsa da.

Cok haklısn canım valla en güzelini demişsin bende bazen yapıyorum bunu gerçekten etkili oluyor, bunlar bide kendini açıklamaya çalışınca insanın ağzına lafı tıkıyor gevelediğimle kalıyorum resmen
Çok teşekkür ederim ne güzel kurtulmuşsunuz ya darisi bana ben aslında cevap versem daha iyi olacak da resmen mal gibi oldum laf sokuyolar ben susup kalıyorum. İlk evlendiğim zaman lafı yapıştırırdım kavga cıkardı korkuyolardı bişey demeye. Oo ozaman ki gibi olsak kapidan giremezler. Ne olduysa şu 2 senedir oldu bana ezik gibi oldum. Bunlar şimdi bakıyo ben surat yapıyorum kavga cıkcak hemen yalakalığa başlıyolar . Gerçekten çok zor ya böyle yaşamak.

bu ne ya benim kayın peder resmen! elti sen misin doğru söyle?
geçmiş olsun valla size. eşiniz sorunu çözemiyorsa senin çözmen çok daha zor. çocuk büyüyünce kreşe gidince ayağı kesilir o süreçte de sabır...

Çok teşekkür ederim, bende kp nin modelinden 2 tane de görümce var Bende öyle düşünüyorum yarın çocuklarin okuluydu dersiydi derken iyice kesilecek ayaklari. Şuan bide kucuk olduklari için odak noktası olduk resmen

1 1mirac konuyu açtıktan sonra geldi mi eve aldın mı? Hayır boşuna mı gaz veriyoruz onu merak ediyorum

1 1mirac konuyu açtıktan sonra geldi mi eve aldın mı? Hayır boşuna mı gaz veriyoruz onu merak ediyorum
Kp gelmedi canım daha. Az önce gorumce geldi bugun 2. Gelişi artık çaldı çaldı açmadım. Gıdınce msj attım ' çocugu yatırıyorum bişey mi oldu? Diye. Cevap gelmedi . Eşim de guya kp ile konusacaktı bakalım sormadım inşallah konuşmuştur da bana gerek kalmaz . Şu alıngan görümcek te küser inş

Okuduğum kadarıyla kayınpeder rahatsız ama sizde kocanızı fazla didikliyorsunuz aman dikkat. Yani adamıda sürekli şöyle, böyle diye darlarsanız zararlı çıkarsınız.
Sonuçta sizde bir bireysiniz ve size sen söyle diye geniş alanda tanımış. Çoğu eş ne münasebet babama laf söyleyemezsin der oturtur. Bence o geniş alanı kullanın ve Allah ne verdiyse söyleyin . Ama siniriniz kimeyse ona yani kayınpedere. Çünkü yanlış kişiye yönlendiriyorsunuz sinirinizi. Evliliğinize yazık.

Beş kere çalarlar bi kere açarsanız öküz değillerse anlarlar. Öküzlerse beş kere çalışta beş kere açmayacaksınız demek ki yapacak bişe yok

Beş kere çalarlar bi kere açarsanız öküz değillerse anlarlar. Öküzlerse beş kere çalışta beş kere açmayacaksınız demek ki yapacak bişe yok
Aynen öyle ya. Bıktırırlarsa insanı olacağı bu . Açmadım valla ilk defa da böyle bi mesaj attım anlasınlar artık. Öğlen gelmissin daha neye gelıyosun tekrar sanki öğlenden akşama çocuklar evrim geçirecek.Allahım yaa.

Çok haklısınız teşekkür ederim. Aynen öyle eşimde cidden bunaldı artık

Kapiyi acmayin musait degildim dersiniz olur biter eşinizde arkanizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…