- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Allah kolaylık versin çok zor.Ayy kv de başımda vardıı canım . O kavgadan sonra barışmadı eşim. Kp kendi kendine barıştı bela oldu başıma. Kv de geliyodu yoksa. 2 tanede baş belası görümce var Alllahtan okuyorlar da kurtuldum biraz
Ben direk kapıyı açmıyorum valla öyle zırt pırt gelemezler bizim eve. En son karısı 15 günlüğüne bi yere gitmiş ,kayınpederi bana bırakmış. Ben de anneme gidecektim ama kısa kalacaktım ,ona bakacağımı farkedince annemlerde uzun kaldım. Günde üç öğün yemek mi hazırlıcam ona. Zaten iki çocukluyum biri 11 aylık. “ Sen annene gidince oğlumla ne yiycez “ dedi. “ Koca adamlarsınız ,bakın başınızın çaresine,ben kimse için programımı bozamam “ dedim.
Valla yüzsüzlük yapana hiç acımam.
Hem güleryüzü davranıp hem rahatsız oluyorsunuz hiç anlamadım.
Bunu nasıl utanmadan söylüyor ya. Sanki mutfağı da yanımda götürüyorum. Sakat mısınız deseydiniz
İnsanlar hadsiz canım. Kayınvalide ile emrivaki yaptılar kendilerince. Kimseyi umursamadım bastım gittim. Bir de kayınvalide gideceği yere gittikten sonra aradı beni. Gitmeden önce arayıp müsait misin demek yok. Böyle insanlara böyle muamele
Cok haklısn canım valla en güzelini demişsin bende bazen yapıyorum bunu gerçekten etkili oluyor, bunlar bide kendini açıklamaya çalışınca insanın ağzına lafı tıkıyor gevelediğimle kalıyorum resmenTatlım o sana bir şey dediğin de " aa ne kadar haklısın, dur ben öyle yapayım" de sustur. Kendini savunmaya geçme. İyice üstüne gelir. Misal benin kızımın kolu kırılmıştı ya beni her arayan " niye kırdınız çocuğun kolunu "
Ben çocuğumun kolunu niye kırayım. Şakayla karışık " canımız sıkıldı, biz de hayatımıza bir ekşın gelsin istedik " dedim.
Onun yerine " ayy biz niye kıralım, çocuk düştü de, şöyle oldu da böyleydi de ......" deseydim hem sinir olacaktım hem de herkes bıd bıd konuşmaya devam edecekti.
Çok teşekkür ederim ne güzel kurtulmuşsunuz ya darisi banaSeni en iyi ben anlarım hatta daha fazla şeyler yaşadım. Her şeyime karistilar kısa giydirme nazar olur, uzun giydirsen hep aynı şeyleri giydiyorsun derler, saçıni toplasam yukarıya çıkınca kendi istedikleri gibi toplarlar, kapıyı azıcık gec açsam niye açmıyorsun diye fırça atarlar vs vs. 10.5 yıl dayandım bir kez cevap verdim onda da gorumceler üzerime yürüyüp saldırmaya kalktılar, beni sizden bıktım dediğim için defol git diye kovdular. Dayanamadım ailem de ayrı ev olmazsa yollamayiz deyince eşim istemese de başka bir semte taşındık 4 yıl oldu hamdolsun. Yalnız benim eşim sizinki kadar sahip çıkmadı bana siz yine şanslısınız. Size tavsiyem lütfen anladıkları dilden konuşun, cevap verin, kendinizi ezdirmeyin. Sonra içinize attıklarını sağlığınızı götürüyor, tecrübe ile sabit. Huzurlu günler dilerim
bu ne ya benim kayın peder resmen! elti sen misin doğru söyle?Kaynana tipli bi kp var bende kızlar. İştende çıkmış hepten bana sardı. Okadar bunaldım ki artık görümceler bi yandan kp bi yandan. Kv gelmiyor biraz kurtuldum. Beni çoğunuz tanıyor artık.
Dunden bir örnek vereyim. Akşam 8 bucukta geldi kp. Herşeye karışıyor. Görümcemde tatlı getirmiş. O gitti neyse kp oturdu içeri. Çocuğa(9aylık) elmalı yoğurt veriyorum ee başladı çorba filan versen daha iyi, buyudu artık mama niye veriyon. Ki gündüz sürekli çorba veriyorum zaten. O saatte çorba mı verilir. Tabi Güzelce söyledim. Kıyafet al çoraplari kücülmüş yenisini al gibi sürekli karışma çabasında. Temizliğime kadar karışıyor. Bide tembihliyor eşime söylemeyim diye, ne karışıyosun diye kızıyomuş eşim. O İyiliğimize söylüyomuş.
Ortak arsamız var mesela bişeyler yapıldı üstüne ortak, sürekli bana beni ilgilendirmeyen şeyleri anlatıyor. Yazın mangal yakacakmış orda, kalmaya gidecekmiş, işte içine şunu yapmış şu kadar para vermiş. Gıcık mı ettiğini düşünüyor anlamadım. Eşime söyledim ' açıkca söyle , baba bana niye anlatıyosun bunlari de, benide bıktırdı ne yapayim anlamıyor laftan dedi . Ama ben diyemiyorum işte neden böyle oldum bilmiyorum konusamıyorum acıkca . Adam da yüz de yok kavga ettiler eşimle ve eşim sinir krizi geçirdi resmen. İftira attilar resmen cunku. Oraya bidaha giderseniz benzin döker yakarim istemiyorum sizi dedi çok ağır şeyler söyledi
2 gun geçmeden Kendi kendine barıştı gene kp işine gelmedi çünkü. Eşimi eskisi gibi istediklerini yapıp diyip susturacaklarını sandılar ters tepti.
Bende dun eşime git konuş bu saatlerde gelmesin çocuk yatıyor olur, insan duş almış olur rahat edemiyorum diye 2 saat konuştum. 100 kere söyledim anlamıyor' diyor. en sonunda tamam yeter konuşcam tekrar ama sen böyle surekli konuşursan konuşmam dedi. Tamam dedim bende.
Kızlar haksız mıyım. 2. Cocugum olduğundan beri özellikle, hergun yada gün aşırı akşam filan demeden geliyor hele eşimin geldiğini bi görsün saniyesinde bizde. kp yüzünden eşimin eve gelesi gelmiyor. Geçen akşam 9 bucukta telefonla arıyo yatmıyosan yanına gelcem diyor. eşimde yatıyoruz dedi. Cidden rahatsız oluyorm artık. Bende saftirik gibiyim kullanıyolar. Görümceler de aynı.
Buarada şuan taşınma durumumuz yok ancak seneye kredi bitince taşınabileceğiz . En azindan o ışık var eşimde artık. Biz gidince de peşimizden gelir bunlar diyo dün bana..
Çok teşekkür ederim, bende kp nin modelinden 2 tane de görümce varbu ne ya benim kayın peder resmen! elti sen misin doğru söyle?
geçmiş olsun valla size. eşiniz sorunu çözemiyorsa senin çözmen çok daha zor. çocuk büyüyünce kreşe gidince ayağı kesilir o süreçte de sabır...
Kp gelmedi canım daha. Az önce gorumce geldi bugun 2. Gelişi artık
Kp gelmedi canım daha. Az önce gorumce geldi bugun 2. Gelişi artıkçaldı çaldı açmadım. Gıdınce msj attım ' çocugu yatırıyorum bişey mi oldu? Diye. Cevap gelmedi . Eşim de guya kp ile konusacaktı bakalım sormadım inşallah konuşmuştur da bana gerek kalmaz . Şu alıngan görümcek te küser inş
Aynen öyle ya. Bıktırırlarsa insanı olacağı bu . Açmadım valla ilk defa da böyle bi mesaj attım anlasınlar artık. Öğlen gelmissin daha neye gelıyosun tekrar sanki öğlenden akşama çocuklar evrim geçirecek.Allahım yaa.Beş kere çalarlar bi kere açarsanız öküz değillerse anlarlar. Öküzlerse beş kere çalışta beş kere açmayacaksınız demek ki yapacak bişe yok
Çok haklısınız teşekkür ederim. Aynen öyle eşimde cidden bunaldı artıkOkuduğum kadarıyla kayınpeder rahatsız ama sizde kocanızı fazla didikliyorsunuz aman dikkat. Yani adamıda sürekli şöyle, böyle diye darlarsanız zararlı çıkarsınız.
Sonuçta sizde bir bireysiniz ve size sen söyle diye geniş alanda tanımış. Çoğu eş ne münasebet babama laf söyleyemezsin der oturtur. Bence o geniş alanı kullanın ve Allah ne verdiyse söyleyin . Ama siniriniz kimeyse ona yani kayınpedere. Çünkü yanlış kişiye yönlendiriyorsunuz sinirinizi. Evliliğinize yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?