Gene kp derdi

Bu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdim
onlar sana acıyormu ? kın tut demıyorum zaten bende asla yapamam ama sana da yazık degılmı , rahatsız oldugun zamanları dusun bır seyler yapmak zorundasın artık ve kapıyı acmamakla basla

Ben direk kapıyı açmıyorum valla öyle zırt pırt gelemezler bizim eve. En son karısı 15 günlüğüne bi yere gitmiş ,kayınpederi bana bırakmış. Ben de anneme gidecektim ama kısa kalacaktım ,ona bakacağımı farkedince annemlerde uzun kaldım. Günde üç öğün yemek mi hazırlıcam ona. Zaten iki çocukluyum biri 11 aylık. “ Sen annene gidince oğlumla ne yiycez “ dedi. “ Koca adamlarsınız ,bakın başınızın çaresine,ben kimse için programımı bozamam “ dedim.

Valla yüzsüzlük yapana hiç acımam.

Hem güleryüzü davranıp hem rahatsız oluyorsunuz hiç anlamadım.

Kendime bu konudada o kadar kızıyorum ki tepki gösteremiyorum. Gereksiz bi misafirperverlik samimiyet güler yüz her sorduğuna güzellikle cevap. Bundan kaybediyorum bi sekilde aşmam gerek
İşte hatan bu bak biliyorsun zaten. Yani tamam büyüğe hürmet gösterilir ben de kv kp e hep saygiliyimdir ama seninki haddini aşıyor. Ne demek emzirsin bakicam mi sanki? Edepsizlik resmen. Kapiyi bile tavırlı ac hak etmiş vallahi. Ayağını keser sonra zaten.

onlar sana acıyormu ? kın tut demıyorum zaten bende asla yapamam ama sana da yazık degılmı , rahatsız oldugun zamanları dusun bır seyler yapmak zorundasın artık ve kapıyı acmamakla basla
Cok haklısın canm. acımıyor kımse . Gecen akşam kapiyi açtım kp diyo ki, " uff bıktım vallahi yav bunlarda hergun hergun geliyo buneymiş böyle ya," benim düşüncelerimi söylüyomuş muş . Bıktırdıklarının farkındalar yani gayet...

Kıl kadar değerleri yok sadece mide bulandırmaya yarıyorlar , bende işin içinden çıkamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

He he tamam tamam diye söyleyip diğer odaya geçin, çocuğu yatırıyorum siz de artık evinize gidin isterseniz. Kapıyı çaldı, müsait değilim, rahatsızım, neyin var? Önemli bir şey değil ama dinlenmem lazım. Sürekli bir neden bulursanız, bağırıp çağırır ama iplemezseniz bir daha gelemez. Düşünün 20-30 yok böyle katlanacak mısınız? Sohbet açmayın, yanıt ve açıklama yapmayın. Kestirin atın.

Kesinlikle haklısınız. Kayınbaba olarak bi ağırlığı yok. Benim biraz sesimi cıkarmam gerek
Büyüğe saygı gibi gereksiz bir baskıyla büyütülüyoruz çoğumuz, bence tavırlarınızın kaynağı bu. Oysa olması gereken insana saygıdır, o da hak edene gösterilmelidir. Şuan size saygısı olmayan bir insana saygı göstermeye çalışıyorsunuz. Olaya böyle bakın. Karşınızdaki adam dünün çocuğu değil, akli dengesi de yerinde, o yüzden bence düşüncesizlik yapmıyor da, işine geleni, hoşuna gideni yapıyor. İnsan bu tür saygısızlıklara göz yumunca, uzun vadede kendine saygısını da yitirir.

Kayınvalide hayatta değil mi bu arada? Hayattaysa karısını evde bırakıp mı geliyor bu adam size sürekli? O da ayrı abes. Siz söylediğimi mutlaka yapın. Kapı çalınca azıcık aralayın, müsait değilim, iyi akşamlar deyin, kapıyı kapatın.

Saygı hak edilen bırseydır ve kayınpederınız haketmıyor
Dinsizin hakkından imansız gelir diyerek, neden durdurmuyorsunuz?. Kocanızda soyle diyormus.
Neden susuyor sadece Kocanıza Sıkayet ediyorsunuz.

Peki sen ne yapıyorsun? Sen neden söyleyemiyorsun? Karşındaki kişi senin sınırlarını ihlal ediyor, sana özgüde değil, oğlunada sana da saygısı yok, arkadaşım nasıl ki hırsızdan evini koruyorsun, manevi dünyadada ruhsal sınırlarını korumak zorundasın, bu iş artık büyümüş, çatır çatır söyleyeceksin, sana çocukla ilgili birşeyler mi diyor, ben annesiyim herhalde benden daha çok kimse düşünemez onu, bunu mu yap diyor, hayır ben öyle düşünmüyorum, ben böyle istiyorum, ben onu değil bunu yapacağım diyeceksin.
Sana ilk etapta saygısız vs denir, ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum diyeceksin.
Senin hakların var, kimsenin sana psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.
Eşinde yanındaymış, dik dur, saklanma kimsenin arkasına, kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok, düşün seni sevecekler ama nasıl: kendinden ödün vererek, haklarını ihlal ederek, susunca, kul köle olunca. Kendine bunu reva görme

Benim kapıyı açmadan içim rahat etmez ama içeri girdiğinde benimde işlerim vardı baba kusura bakma istersen sen geç otur der. Süpürgeyi koltuğun önüne çeker ev süpürmeye başlarım. Ayağını kaldır, yok tut koltuğu kaldırayım tek başıma zor oluyor, baba çocuk acıkmış sen camları sile koysana der alır çocuğu odaya gider bi saat çıkmam. Valla 3.ye gelmez ben orada çok yoruluyorum diye

Tatlım o sana bir şey dediğin de " aa ne kadar haklısın, dur ben öyle yapayım" de sustur. Kendini savunmaya geçme. İyice üstüne gelir. Misal benin kızımın kolu kırılmıştı ya beni her arayan " niye kırdınız çocuğun kolunu "
Ben çocuğumun kolunu niye kırayım. Şakayla karışık " canımız sıkıldı, biz de hayatımıza bir ekşın gelsin istedik " dedim.
Onun yerine " ayy biz niye kıralım, çocuk düştü de, şöyle oldu da böyleydi de ......" deseydim hem sinir olacaktım hem de herkes bıd bıd konuşmaya devam edecekti.

Kv sürekli benimle görüşmek istediğinde haftanın şu kadar günü bende olmanı şu kadar günü kendi annende olmanı şu kadar günü de kendi evinde olmanı istiyorum dediğinde, böyle bir kural mı var anne istersem haftanın 4 günü sana gelirim belki o hafta yoğun olurum hiç görüşemeyiz ben senin arkadaşın değilim ki ne kadar ne paylasımımız olabılır demiştim ve dediğiniz gibi bir ugras bulmasını, hobi edinip, kursa yazılmasını önermişliğimde vardır.

Kapıyı açmaya içiniz rahat etmeyip, adama temizlik yapmaya gönlünüz nasıl razı geliyor

Haha, bende söyledim, sanada yazık kendine bir uğraş falan bulsan dedim, üzüldü ama ne yapayım, bazıları üzülecek, bak ben depresyon yüzünden midem hasta, ruhumuzun hastalığı bedenimize vuruyor, alarm veriyor, şefkat güzel birşey ama tadında, millet için kendimi hasta edip kanser olamam, bu bizim hayatımız, sınırlarımızı belli etmemiz şart, nasıl ki eve hırsız girmesin diye uğraşıyoruz, manevi dünyadada ruhumuzu sınır ihlaline karşı korumalıyız.
Ki bu kişilerin nasıl hizmet bekleyip arkamızdan gene de dedikodu yaptığı açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…