onlar sana acıyormu ? kın tut demıyorum zaten bende asla yapamam ama sana da yazık degılmı , rahatsız oldugun zamanları dusun bır seyler yapmak zorundasın artık ve kapıyı acmamakla baslaBu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdim
İşte hatan bu bak biliyorsun zaten. Yani tamam büyüğe hürmet gösterilir ben de kv kp e hep saygiliyimdir ama seninki haddini aşıyor. Ne demek emzirsin bakicam mi sanki? Edepsizlik resmen. Kapiyi bile tavırlı ac hak etmiş vallahi. Ayağını keser sonra zaten.Kendime bu konudada o kadar kızıyorum ki tepki gösteremiyorum. Gereksiz bi misafirperverlik samimiyet güler yüz her sorduğuna güzellikle cevap. Bundan kaybediyorum bi sekilde aşmam gerek
Cok haklısın canm. acımıyor kımse . Gecen akşam kapiyi açtım kp diyo ki, " uff bıktım vallahi yav bunlarda hergun hergun geliyo buneymiş böyle ya," benim düşüncelerimi söylüyomuş muş . Bıktırdıklarının farkındalar yani gayet...onlar sana acıyormu ? kın tut demıyorum zaten bende asla yapamam ama sana da yazık degılmı , rahatsız oldugun zamanları dusun bır seyler yapmak zorundasın artık ve kapıyı acmamakla basla
Kıl kadar değerleri yok sadece mide bulandırmaya yarıyorlar , bende işin içinden çıkamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.Cok haklısın canm. acımıyor kımse . Gecen akşam kapiyi açtım kp diyo ki, " uff bıktım vallahi yav bunlarda hergun hergun geliyo buneymiş böyle ya," benim düşüncelerimi söylüyomuş muş . Bıktırdıklarının farkındalar yani gayet...
Büyüğe saygı gibi gereksiz bir baskıyla büyütülüyoruz çoğumuz, bence tavırlarınızın kaynağı bu. Oysa olması gereken insana saygıdır, o da hak edene gösterilmelidir. Şuan size saygısı olmayan bir insana saygı göstermeye çalışıyorsunuz. Olaya böyle bakın. Karşınızdaki adam dünün çocuğu değil, akli dengesi de yerinde, o yüzden bence düşüncesizlik yapmıyor da, işine geleni, hoşuna gideni yapıyor. İnsan bu tür saygısızlıklara göz yumunca, uzun vadede kendine saygısını da yitirir.Kesinlikle haklısınız. Kayınbaba olarak bi ağırlığı yok. Benim biraz sesimi cıkarmam gerek
Saygı hak edilen bırseydır ve kayınpederınız haketmıyorMaalesef altlı üstlüyüzcidden anlamadım ya bebek emziriyorum birde eşim demiş gitme çocuğu rahat emziremiyor diye emzirsin bakcam mi sanki demiş.çocukta uzanmadan emmiyor.
Sesimizi duymasa asla açmam kapiyi ama duyuyor
Normal insanlar anlar surat asılmasından yüzsüzler tınlamaz bir şey değişmezSurat as. Gülme, konuşma. Bir süre sonra pes eder inşallah, yani umarım.
Bir insana yokmuş gibi davraninca en yuzsuzu bile bir gün pes eder.Normal insanlar anlar surat asılmasından yüzsüzler tınlamaz bir şey değişmez
Kv sürekli benimle görüşmek istediğinde haftanın şu kadar günü bende olmanı şu kadar günü kendi annende olmanı şu kadar günü de kendi evinde olmanı istiyorum dediğinde, böyle bir kural mı var anne istersem haftanın 4 günü sana gelirim belki o hafta yoğun olurum hiç görüşemeyiz ben senin arkadaşın değilim ki ne kadar ne paylasımımız olabılır demiştim ve dediğiniz gibi bir ugras bulmasını, hobi edinip, kursa yazılmasını önermişliğimde vardır.Böyle insanlara açıkça söyliceksin ben diyorum kim olursa olsun kp de olsada söylerim. Sana bir hobi yada arkadaş bulalım ben senin vakit geçirecek yaşıtın dengin değilim kalbin kırılmasın diye sustum ama anlicagin yok senin açıkça söylettin kendine uğraş bul derdim. Kapıya gelince de aramadan gelmeyin duş alıyorum epilasyon yapıyorum belki uyuyorum üstüm basım açık geziyorum evimde her her gün siizi misafir kabul edemem derdim.
Kapıyı açmaya içiniz rahat etmeyip, adama temizlik yapmaya gönlünüz nasıl razı geliyorBenim kapıyı açmadan içim rahat etmez ama içeri girdiğinde benimde işlerim vardı baba kusura bakma istersen sen geç otur der. Süpürgeyi koltuğun önüne çeker ev süpürmeye başlarım. Ayağını kaldır, yok tut koltuğu kaldırayım tek başıma zor oluyor, baba çocuk acıkmış sen camları sile koysana der alır çocuğu odaya gider bi saat çıkmam. Valla 3.ye gelmez ben orada çok yoruluyorum diye
Haha, bende söyledim, sanada yazık kendine bir uğraş falan bulsan dedim, üzüldü ama ne yapayım, bazıları üzülecek, bak ben depresyon yüzünden midem hasta, ruhumuzun hastalığı bedenimize vuruyor, alarm veriyor, şefkat güzel birşey ama tadında, millet için kendimi hasta edip kanser olamam, bu bizim hayatımız, sınırlarımızı belli etmemiz şart, nasıl ki eve hırsız girmesin diye uğraşıyoruz, manevi dünyadada ruhumuzu sınır ihlaline karşı korumalıyız.Kv sürekli benimle görüşmek istediğinde haftanın şu kadar günü bende olmanı şu kadar günü kendi annende olmanı şu kadar günü de kendi evinde olmanı istiyorum dediğinde, böyle bir kural mı var anne istersem haftanın 4 günü sana gelirim belki o hafta yoğun olurum hiç görüşemeyiz ben senin arkadaşın değilim ki ne kadar ne paylasımımız olabılır demiştim ve dediğiniz gibi bir ugras bulmasını, hobi edinip, kursa yazılmasını önermişliğimde vardır.
Adam evin kadrolu elemanı olmuş, pislettiği yeri temizleyecek yok öyle her gün baş köşeye geçip oturmakKapıyı açmaya içiniz rahat etmeyip, adama temizlik yapmaya gönlünüz nasıl razı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?