Ben açmıyorum sonra eşime şikayet ediyorlar uzak biryere taşınmadıkça dertler bitmez tecrübeyle anladım bunuduysun birak zaten gemileri yakıp kavga etmişsiniz. ne diye şimdi alıyorsun ki eve? benim başıma gelse açmam o kapıyı zaten küsmüşüm, kendi kendine barışmasına izin vermem.
Çok haklısınız. Dun eşim senin ağzın yok mu biraz konuş dedi. Bunlari bana anlatmanıza gerek yok de , ben mi öğretiyim dedi.. şu pasifliği bi atsam üzerimden . Görümcelere karşı da böyle pasifim hepside kullanıyor. Normalde böyle bi insan değilim eşim de şaşırıyor resmen
Ben sizin konunuzda gelecek de yaşayacağım olayları gördüm ,Dün akşam yarım açtım kapıyı, çocuklar uyanık mııı dedi zaten o ara cocuklarin sesleri gelince açmak zorunda kaldım ..ama bugunde gelirse dediğiniz gibi yapmaya başlıycam artık
Daha nelere yorum yapiyo bi bilsen canım. Yuzsuz bide. Bugün gelir mesela musait değilim desem gider ertesi gün ilk fırsatta bidaha gelir hiçbişey yokmuş gibi konuşurCanım ssn deli misin sesini duyarsa duysun açma kapıyı. Müsait değilim de geç. Ara eşini o an memem açık, çocuğu emziyorum baban kapıda de. Alma evine bir daha asla. Sana karışırsa da ver cevabını. Çorabına kadar yorum yapmak nedir ya.. KP tek başına gelinin yanında işi nedir? Sapık mı bir de bakmıyorum diyor yok bir de baksaydın! Hayret bir şey... Sana dediği her şeyi de söyle eşine bilsin. Kavga etsin gerekirse de küssünler. İnşallah kurtulursun oradan.
Daha nelere yorum yapiyo bi bilsen canım. Yuzsuz bide. Bugün gelir mesela musait değilim desem gider ertesi gün ilk fırsatta bidaha gelir hiçbişey yokmuş gibi konuşur
Ben yazın bikaç defa açmadım ertesi gün geldi sofrada yemek yerken el şakası yaparak sen kapiyi niye açmıyooon dedi eşimin yanında çok rahatsız oldum . Eşim de tersledi baya o an . Yuzsuz anlamıyor kiBen açmıyorum sonra eşime şikayet ediyorlar uzak biryere taşınmadıkça dertler bitmez tecrübeyle anladım bunu
Eşin seni anlıyor ve olaylara tepkisiz kalmıyor bu çok önemli birsey suana kadar dayanmanın sebebı de zaten bence budur , benımkınde oda yok onlar ne yaparsa yapsınlar bana savunuyor ve onların yaptıgı seylerı ne var deyıp kucumsuyorBen yazın bikaç defa açmadım ertesi gün geldi sofrada yemek yerken el şakası yaparak sen kapiyi niye açmıyooon dedi eşimin yanında çok rahatsız oldum . Eşim de tersledi baya o an . Yuzsuz anlamıyor ki
Dediğim gibi size sarmış durumda kendisini hiç kaale almayın gelince güler yüz göstermeyin istenmediğini anlar belki o zaman.Aynen öyle biraz ağır olur insan ne bileyim oturaklı olur yok . Gündüz bazen gidiyor kahveye kafası estimi gene bizde. En fazla 3 gun gelmemişliği vardır. Abartıyomuyum diyodum ya
Aynen öyle bide eşim ne dese cevap veriyo bişey demeye çekiniyorO zaman her gün müsait değilim de. Kabul etme. Emziriyorum, temizlik yapıyorum vs. geçiştir. Eşin varken öyle karışamıyor galiba. Sen sessizsin diye yapabiliyor.
Evet kesinlikle öyle, belki eşim böyle yapmasa hiç tahammül edemem o böyle arkamda olunca onun hatrina yürüyor sanirim. Ama önceden oda senin eşin gibiydi cnm asla kabul etmezdi ailesinin yanlışını . Şu son 1 senedir düzeldi. Gerçi son 1 senedir iyice azıttılar belki ondandir..Eşin seni anlıyor ve olaylara tepkisiz kalmıyor bu çok önemli birsey suana kadar dayanmanın sebebı de zaten bence budur , benımkınde oda yok onlar ne yaparsa yapsınlar bana savunuyor ve onların yaptıgı seylerı ne var deyıp kucumsuyor
Evet yokkende geliyor . Cok haklısınız pasiflikten kurtulmam lazım böyle kendimi de iyi hissetmiyorum iki yüzlü gibi hem istemiyorum hem güler yüz gösteriyorum , ama artik hosgeldin bile demiyorum cunku yol geçen hanına çevirdiler eviSanırım eşiniz yokken de geliyor. Çok rahatsız edici. Üstelik el şakası falan hiç hoş değil.
Aklı başında kadınsınız üstelik eşiniz de arkanızda. Kendi işinizi kendiniz görün. Çünkü böyle devam ederse eşiniz de bıkacak ve aranız bozulacak.
Eşindeki değişim çocuklara bağlı olabılırmı acaba ,Evet kesinlikle öyle, belki eşim böyle yapmasa hiç tahammül edemem o böyle arkamda olunca onun hatrina yürüyor sanirim. Ama önceden oda senin eşin gibiydi cnm asla kabul etmezdi ailesinin yanlışını . Şu son 1 senedir düzeldi. Gerçi son 1 senedir iyice azıttılar belki ondandir..
Bu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdimSiz çok pasifsiniz. Ya cevap vermeyi öğrenin ya duymamayı. Yok ben ikisini de yapamam diyorsanız kolay gelsin çekmeye devam edersiniz. Eşiniz zaten arkanızda olay sizde bitiyor. Gerekirse kapıdan gönderin müsait değilim diye.
Bu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?