Gene kp derdi

Benim k.validende ilk evlendigimde kayinpederi gündüz bana yemek yemege gönderiyordu.kendisi yemek yapmayi sevmez. Birde adam her yemegi yemiyor birgün evdeki yemegi yemedi arkasindan k.v arayip neden k.pederini doyurmadin dedi benim sinirlerim tepeme cikti. Kaynanama bizde oglu yokken gelininin evine giden k.p le , kocasini doyurmayan kadin ayiplanir dedim. aksaminda kendi ailemi yemege cagirdim. Babam alistinmi muhite evine diye sorunca sagolsun k.v pek yemek yapmayi sevmiyor zavalli k.p hergun × evde yokken bana geliyor dedim. Babam esime ters ters bakti ertesi gün eşim babasini arayip birdaha ben yokken bu eve girmiyeceksin dedi. O gün bugün hepsi desturla geliyor.

Of kv lik yapıyorsun baba de şaka yomlu anlar heralde

Eşi yok mu bu adamın ay cok kotu ya o ne oyle kadın gıbı erkek Allah yardımcınız olsun ya kp nın bir agırlıgı olmalı oyle herdeyı karısılır mı zırp pırt gelinir mi tovbe yarabbim kac yasında bu adam

Çok küçük yaşta evlenmişler canım 48-50 filan diye biliyorum. Eşi de var biara küstüler boşancaz bilmem ne filan o ara iyice dadandı zaten . Ama dün eşime laf arası sordum kesin konuştun mu diye evet dedi. Bakalım inşallah gelmez. . gerçekten hiç bi ağırlığı yok. Sürekli olmayan şeyi söyler ufak bişey bile olsa yalan söyler mesela şöyle dedi şöyle oldu diye şaka yapar kendince. İlk başta tatlı geliyodu da artık aşırı gözüme batıyo

Açmayın kapıyı. Üstüm müsait değil açamam deyin. Her geldiğinde aynı şeyi söyleyip açmayın bı sure sonra mahsus yaptığınizi anlar zaten

Eşinize nasıl diyorsanız kp aynı şekilde konuşun rahatsız olduğunuzu belki anlamamıştır

Gencmıs aslında deli mıdır nedir Allah yardımcın olsun huyu boyle demek ki hıc sevmem herseye karisan erkegı bence kapıya geldıgı de musaıt degılım de acma zorla girecek halı yoktur ınsallah

gerçekten eşiniz evde yokken ne işi var çok ayıp. işlerine gelince örf adet gelmeyince her şey mubah

gerçekten eşiniz evde yokken ne işi var çok ayıp. işlerine gelince örf adet gelmeyince her şey mubah

Aynen canim inanki yüz versem 3 öğün bana gelir ama o günden sonra asla yanliz gelmedi. k.v deme bu gelin çok fena ben başedemem demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…