Gene olay bana patladı

Ne kadar güzel bir görümcesin ya seni alkışlıyorum gerçekten ne kadar anlayışlısın hiç sevmiyorum bayramlarda ya da başka günlerde böyle talihsiz olayları moral bozukluğunu çok üzülüyorum gerçekten haklısın gelin çok kırılmış belli ama iki tarafta bence çok abartmış belli ki ailen de sinirli birileri

Kardeşiniz ve eşi sizin geleceğinizi biliyorken neden misafirliğe gidiyor ki? Günler torbaya mi girdi. Bu konuda haklılar ama diğer olayları abartmaya gerek yok.

Sen kendin anne babanın tavırlarına tahammül edemiyorsun. Belki de gelin de alttan almaktan yorulmuştur. Gerçekten her tatil eziyet senin için de. Gelinle konuşabilirsin. En azından seni suçlamaz olanlardan.

Senin geleceğin gün belliyken misafirliğe gitmeselerdi iyi olurdu. Annen bunun rövanşını istemekte haksız değil. Sen dış kapının dış mandalı mısın her yere taksi tutuyorsun. Senede bir kere kardeşin bu jesti yapmalı sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…