Evet bizde vakti zamani daha gelmemis demekki diyerek kendimizi avutuyoruz allah razi olsunRabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallahiyi düşün arkadaşım, demek ki henüz vakti değil. Biraz daha sabır...
Canim evet cok zor ama birde hic bir sorun olmayip beklemek.. en azindan bi sorun olsa ona yönelirsin care ararsin. Boylesi daha zor gibi geliyor bana. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasnKaç yaşındasınız benim annemin 9 yıl çocuğu olmamış doktor sizin çocuğunuz olmaz imkansız demiş ama Rabbim nasip edince ediyor tam 3 tane olmuş 9 yıl sonra ve kendiliğinden hemde 2 yıl nedir kidua etmeyi bırakmayın hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim
Amiiiinnn insallah cumlemizin allah razi olsunAllah tez zamanda kucağınızı doldursun
Gönlünüze göre versin
Amin insallah. Anne babam ayrı onun sınavini yaşadim bekarken. Smdi birde boyle sinavla deneniyoruz rabbim boyle uygun gördü demek.. herseyin hayirlisiHerşey bizim icin sınav. İnsallah Allah size hayirli bir evlat nasip eder
Annemle babamında 8 sene sebepsiz olmamışCanim evet cok zor ama birde hic bir sorun olmayip beklemek.. en azindan bi sorun olsa ona yönelirsin care ararsin. Boylesi daha zor gibi geliyor bana. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn
Ne guzel darisi bizim basimiza o zamanAnnemle babamında 8 sene sebepsiz olmamış
3 kardeşiz çok şükür :)
Canim cok üzülme. Bak ne guzel demissin. Allah böyle uygun gördü. Baska yollar denersiniz araştırırsiniz.Amin insallah. Anne babam ayrı onun sınavini yaşadim bekarken. Smdi birde boyle sinavla deneniyoruz rabbim boyle uygun gördü demek.. herseyin hayirlisi
Insallahh.. bilmiyorum paylasırmıyim. Kendim böyle görunce kendime uzuluyorum. Bi baskasinida üzmek istememRabbim en kısa zamanda kucağınıza nur topu gibi bir evlat nasip etsin inşallah, sizde çocuğunuzla güzel güzel resimlerinizi çekersiniz inşallah
Asilamadan cok umitliydim. O olmayinca baya bi hayal kirikligina ugradik esimle. Sonra toparladik ta.. iste arada boyle geliyolar banaCanim cok üzülme. Bak ne guzel demissin. Allah böyle uygun gördü. Baska yollar denersiniz araştırırsiniz.
Haklisiniz. Hayirlisiysa nasip etsin rabbimAllah hayırlı evlatlar versin.
Ama unutmayın ki olanda 1 hayır.
Olmayanda bin hayır vardır.
Aminn allah razi olsunAllah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?