Gene vurdu çocuksuzluk 😞

İnşAllah yakında bizde seviniriz canım, kıskanmak değil ama insan imreniyor ve özeniyor. Allaha göre güçlük yok Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Bana da oluyor ara ara bende tüp bebek denedim iki ay önce olmadı demek zamanı gelmemiş diyorum ama sanki hiç anne olamıcak gibi de hissediyorum

Bana da oluyor ara ara bende tüp bebek denedim iki ay önce olmadı demek zamanı gelmemiş diyorum ama sanki hiç anne olamıcak gibi de hissediyorum
Ayni his banada geliyor. Insan en cok istedigi biseyle sinanmasi ne kötu.. anaç bi yapim vardir her zaman kardeslerime veya baska cocuga. Ama iste nasip deyip susmak geliyor elimizden

İnşAllah yakında bizde seviniriz canım, kıskanmak değil ama insan imreniyor ve özeniyor. Allaha göre güçlük yok Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Amin insallahh canim aynen asla kiskanmam byle biseyi ama dedigin gibi insan niye benmde yok demiyor degil

Reactions: N8M
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
İnşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Takma diyemem bend aynıyım ama en azından güzel düşünelim güzel olsun
Evet insallah rabbim herkese nasip etsin bizede insallah. Arada boyle geliyorlar bana iste. Bazen unutuyorm veya boşvermişlik sendromu yasiyorm :) daha genciz olur daha erken gibisinden. Ama iste sonra kendime geliyorum

Canım inş rabbim tez zamanda dualarını kabul eder hem de ikiz bebislerin olsun uğraş dur gece gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…