- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Allahtan umit kesilmez diyoruz oyleyse.. allahim bizede nasip etsin.3 yıl oldu evleneli 2 düşük var inşallah olacak
Inşallah en kısa zamanda insan daha da çok istiyor böyle olunca gece gündüzAllahtan umit kesilmez diyoruz oyleyse.. allahim bizede nasip etsin.
İnşAllah yakında bizde seviniriz canım, kıskanmak değil ama insan imreniyor ve özeniyor. Allaha göre güçlük yok Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallahEvet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Bana da oluyor ara ara bende tüp bebek denedim iki ay önce olmadı demek zamanı gelmemiş diyorum ama sanki hiç anne olamıcak gibi de hissediyorumEvet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
AmiiinnnRabbim tez zamanda doldursun kucağını inşallah. Allahım sen isteyen dileyen hakeden arayan bekleyen tüm anne adaylarının gönlüne göre ver inşallah. Kimseyi evlatsızlıkla sınama. Amin. Amin. Amin.
Ayni his banada geliyor. Insan en cok istedigi biseyle sinanmasi ne kötu.. anaç bi yapim vardir her zaman kardeslerime veya baska cocuga. Ama iste nasip deyip susmak geliyor elimizdenBana da oluyor ara ara bende tüp bebek denedim iki ay önce olmadı demek zamanı gelmemiş diyorum ama sanki hiç anne olamıcak gibi de hissediyorum
Amin insallahh canim aynen asla kiskanmam byle biseyi ama dedigin gibi insan niye benmde yok demiyor degilİnşAllah yakında bizde seviniriz canım, kıskanmak değil ama insan imreniyor ve özeniyor. Allaha göre güçlük yok Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Ikimizdede sorum gozukmuyor canmEsindemi sorun sendemiydi
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurAmin insallahh canim aynen asla kiskanmam byle biseyi ama dedigin gibi insan niye benmde yok demiyor degil
Aynen canim oyle vallaÇevre baskısı yokmu asıl delirten insanı bunlar oluyor
Evet insallah rabbim herkese nasip etsin bizede insallah. Arada boyle geliyorlar bana iste. Bazen unutuyorm veya boşvermişlik sendromu yasiyorm :) daha genciz olur daha erken gibisinden. Ama iste sonra kendime geliyorumAllah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
İnşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Takma diyemem bend aynıyım ama en azından güzel düşünelim güzel olsun
Aminn keske bi mucize olsa dediginiz gibi paha bicilemez bi supriz olir bizeRabbim en kisa zamanda bir supriz gibi evlat sahibi eder insallah sizi ve sizin gibi bebek isteyen herkesi insallah ❤Allahim dileyip isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Canım inş rabbim tez zamanda dualarını kabul eder hem de ikiz bebislerin olsun uğraş dur gece gündüzEvet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Ona da raziyi artik yeterki olsun :)Canım inş rabbim tez zamanda dualarını kabul eder hem de ikiz bebislerin olsun uğraş dur gece gündüz
İnş cuma günü özellikle sana dua edecemOna da raziyi artik yeterki olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?