Gene vurdu çocuksuzluk 😞

Canım benim sizi tanımıyorum ama dua edeceğim inşallah, Rabbim evinizi yuvanızı evlat kokusuyla doldursun inşallah, benim kuzenimin 4 sene sebepsiz bebeği olmadı, tam ümidi kestikleri anda kendiliğinden geldi bebek, tedavi bile gördüler, sebepsiz infertiliteydi ikisi de sıkıntısızdı ama Rabbim vereceği günü beklemiş biliyormuş demek ki, şimdi 9 yaşında kocaman kızı var üzülme emi seni anlıyorum artık algı da seçicilik oluyor etrafta sürekli hamile görüyorsun, hep hamile haberleri burnunun dibin de bitiyor ama en kötüsü imrensen kıskançlıkla suçluyorlar insanların yarasını anlayamıyorlar, sen de üzülme lütfen neden kıskanasın imrenebilirsin bu çok normal bişey seninkide herkes gibi anne olma arzusu sadece

Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size.İki yıl dediğiniz nedir ki kısacık süre daha çok yeni sakın üzülmeyin ve umutsuzluğa düşmeyin.Ne çaresiz dertler var bilseniz,mesela bana göre de aşılama ve tüp bebek yapabilmek de öyle bir nimet ki benim gibi onu bile yapamayan nice insanlar var.O yüzden şükredin ve sakın üzmeyin kendinizi.Olacaktır Allahın izniyle

Aşılama boşa zaman kaybı
Tüp bebeğe geçin
Tüp bebek hakkında konum var okuyun

Ciddi
Bir süreç iyi merkeze gidin yoksa zaman ve para kaybı

Allaj nasip etsin inş

Aşılama boşa zaman kaybı
Tüp bebeğe geçin
Tüp bebek hakkında konum var okuyun

Ciddi
Bir süreç iyi merkez

5 sene sonra, 3 aşılama 5 tüp bebekle hamile kalabilmiş biri olarak yazacağım. Sadece sakin kalmaya çalışın. Elinizden geleni yapıp tevekkül edin. Zamanı gelince inanın olucak. Ama durduk yere mucize beklemek hata oluyor bazen. Sadece aşılama denedim yoruldum demeniz yanlış. Aşılama daha yolun başı belki de. Madem bu kadar çok çocuk istiyorsunuz güçlü olmaya çalışın, her tedaviye bebeğime bir adım daha yaklaştım gözüyle bakın. Çok iyi araştırın, doğru doktorlar da doğru tedavileri olun. Çevremde çocuk için uğraşıpta önünde sonunda hamile kalamayan kimseyi görmedim. Yeterki sağlıklı bir rahim, bir yumurta, bir sperm olsun...

Allah gönlünüze göre versin, kucağınızı bebeklerle doldursun inşallah.

Demişsiniz ya, keşke sebebi olsa da, onun üstüne gitsek diye. Ama inanın bu kötü bir dilek. Çünkü bazı insanların öyle sebepleri oluyor ki, çocuk sahibi olmaları imkansıza yakın. Sizinse sadece zamanı gelmemiş ve o zaman bir gün gelecek. Biz de 2 sene denememize rağmen çocuğumuz olmadı, aynen sizdeki gibi sebepsiz infertilite denen durumdaydık. Yaşım 30'du. Doktor denemeye devam edin dedi ama biz beklemek istemediğimiz için tüp bebeğe yöneldik ve şükür ilk denemede hamile kaldım. Kızım 3,5 yaşında. Ve ikinci çocuk da nasılsa kendiliğinden olmaz, kızımız 4 yaşına gelince tekrar tüp bebek yaptırırız diye düşünürken, sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Diğer kızım da 7 aylık. Siz de yaşayacaksınız bunları, boşuna içinizi karartmayın.

Aşılama konusunda çok bilgim yok ama etrafımda aşılama yaptıran 3 arkadaşım var. İlki 3 aşılamanın ardından tüp bebekle hamile kaldı. Aşılama yaptırdığına pişman, fiziksel olarak boşuna yıprandım diyor.

Diğer arkadaşım 1 aşılamanın ardından 5-6 kez tüp bebek yaptırdı, sonuç alamadı. Çocukları olmayacağını kabullenip, işin peşini bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldı, aldı kızını kucağına.=) Mucize gibi.

Üçüncü arkadaşım 2. aşılamasında hamile kaldı. Bu saydığım insanların hepsi 30 yaş, hatta biri 40 yaş üstü bu arada.

Siz hangi aşamadasınız bilmiyorum, daha bir kez mi aşılama denediniz? Öyleyse, daha yolun başındasınız ve bu işin de bir sürü çaresi var. Umarım çok uğraştırmaz sizi yavrunuz. Manevi yönü güçlü bir insansınız sanırım, o zaman önce duaya, sonra doktorlara yapışın. Moral çok önemli. Güzel haberleri bir gün alacaksınız, merak etmeyin.

Öncelikle en kısa zamanda rabbim size mucizenizi bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
3tup Bebek tedavisiyle evliligiminde 10yilinda 30 yasimda kızımı kucağıma aldım lütfen umudunuzu kaybetmeyin
3bucuk yaşında kızım ikinci için tedaviyle basliycam
Allah'ım isteyen herkese versin

rabbim tez zamanda size de bize de evlat isteyen herkesede nasip etsin inş bizde 2 yıllık evliyiz yıl sonu tüp bebeğe başlıcaz artık.

Allah size en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Böyle konuları duyunca korkuyorum bize neredeyse 1 yıllık evliyiz ve korunuyoruz, geçen eşim dedi ki ya bizim çocuğumuz olmuyorsa vakit kaybetmeden denemeye mi başlasak acaba diye.. O günden beri aklımda benimde

benimle beraber hamile kalan kaç kişi doğum yaptı etrafımdaki tüm arkadaşlarım akrabalarım benden küçükler bile evlat sahibi oldu benim 2 düşüğüm oldu bide acısını yaşadım. Sanki artık o çocuğu olanlar bana acıyomuş gibi hissediyorum konuşma ve tavırlardan hatta öyle diyebilirim. bazen düşünüyorum neden ben Allahım . İsyan etmek değil ama neden hep kötü şeyler bana geliyo neden hep çile çeken benim bilmiyorum. Artık hamile kalmaktan korkuyorum ki zaten kalamıyorum da . Milletin çocuğu yürümeye başladı ben hala hastaneler ilaçalr iğneler kendimi eksik aciz hissediyorum . Aklıma geldikçe ağlıyorum saatlerce gözlerim şiş dolaşıyorum günlerce. Artık dayanılmaz oldu evlat hasreti de acısı da. Beni tek mutlu edecek şey bu biliyorum ama Allah vermeyince elden bişey gelmiyor. Yolda görüyorum bazen ne insnalrın çocuğu var Allah istemeyene kaç tane veriyo biz arayıp bulamıyoruz ve o insanlar kıymetini bilmiyo ya bunun çıldırıyorum. Maddi manevi tükendim artık. Pes etmeme ramak kaldı.
kusura bakmayın ben de çok dolmuşum yazıdıkça geldi devamı

Ben öyle yazılar okuyorum ki 6 tüp bebek denemiş olmamış sonra doğal yolla olmuş.Hiç belli olmaz ne zaman olacağı kısmet her şey.Bir tanıdığımın 10 yıl olmadı tedavide olmadı sonra oldu,hiç belli olmuyor ve 2 yıl daha kısa bir süre çok dert etmeyin.Allah gönlünüze göre versin.

Rabbim yar ve yardımcın olsun..Hayırlısıyla olur inşallahh..Gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…