Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatarkızı .!.:
bu aradada eşim bugun ölümden dönmuş moralimde bozuldu ona akşam haberlerde izleyin kızlar son anda botlama olmuş turofo batlamış 4 kişi ölmüş

ayyy canım çok geçmiş olsun allah sana ve çocuklarına bağışlamış tekrar tekrar geçmiş olsun üzülme allaha şükür bişey olmamış

Kızlar ben çıkıyorum, tatarkızı tekrar çok geçmiş olsun canım... Görüşürüz...

tatarkızı sen daha doğurmadınmı canımmmmm..beklemek zor olmuyormu böyle...inşallah kolay ve rahat bir doğum olur...eşinede çok geçmiş olsun...keşke kimselere bişi olmasaydı ...diğer insanlara üzüldüm..allah sabır versin...

bu aradada eşim bugun ölümden dönmuş moralimde bozuldu ona akşam haberlerde izleyin kızlar son anda botlama olmuş turofo batlamış 4 kişi ölmüş

Amanınnnn çok büyük geçmiş olsunnn. Canım Allah yardımcın olsunnnn, su gibiii olacak bak görürsünnn. Maşallah sanada bebişinedee

kislar tekrar selam...

siz hic bu hastanelerin duzenledigi doguma hazirlik kurslarina katildiniz mi?

yok canım ben katılmadım ama katılanlar var çevremde...

Ben biraz once gordum de bi hastanede bugun basliyormsu. Kayit oldum. bi gidip bakayim..mutlaka bir yerden faydasi olur.
Esim de bugunlerde gec geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…