Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiki ekleyecekler çalıştın şekerim sen o kadar:)

yelizzzzz teşekkürlerrrr cici anneeeee sağol biz hınzır annişleri bilgilendirdin...

Ay geldim geldim, kadını azıcık kes diye diye çıldırttım. Yine de kısalttı cadıydı biraz. Oğluş sıkıldı Fundacım, kadın muhabbeti saç, boya, ağda vs. naapsın çoocuğum sırnaşık şey

özümcüm ne güzel baştan ayağa yenilenmişsin. ama ben de nefin gibi kestiremiyorum saçlarımı. batıl inanç ama ne yapayım.

Canım yok ya ben inanmıyorum, ama Allahtan annemlerin yanında değilim kestirmezdi onlar. Bi de 9 ayda çalı süpürgeye döner saçlarımız kızlar, değil mi ayol?

Vallahi Bende Inanmak Istemiyorum Ama Yinede Kestiremiyorum Aynen Sizin Gibi

Canım yok ya ben inanmıyorum, ama Allahtan annemlerin yanında değilim kestirmezdi onlar. Bi de 9 ayda çalı süpürgeye döner saçlarımız kızlar, değil mi ayol?

çalı süpürgeye dönmesin diye özen göstermeye çalışıyorum ama daha 4 ayım var kesin döner. ama yine de kestirmem herhalde.

Ay Kadiscim göbişini görünce çatlaklarım aklıma geldi, bunca ay bişey yoktu, geçen hafta çatlamaya başladım.

slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr

slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr

Kız nerdesin çatladık valla! Kesin doğurdu diyodum ben. Ee, sancı falan var mı?

tatarkızı .!.:

MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBEĞİNİ TATARKIZI SONUNDA BENDE ÖĞRENDİM BENİMDE KIZIM OLUYOO CANIM 2 SN AZ AÇILMIŞSIN DAHA 8 CM VAR SANCIN VARMI CANIM

özüm .!.:
Ay Kadiscim göbişini görünce çatlaklarım aklıma geldi, bunca ay bişey yoktu, geçen hafta çatlamaya başladım.

Özümcüm canım bende yok gibi ama akşam tenim esmerya baktım yavaş yavaş var bendede karnım büydükçe belirgin olmaya başlar o çatlaklarda

MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBEĞİNİ TATARKIZI SONUNDA BENDE ÖĞRENDİM BENİMDE KIZIM OLUYOO CANIM 2 SN AZ AÇILMIŞSIN DAHA 8 CM VAR SANCIN VARMI CANIM
kızlar cogaldı vala cok sevidim kadiscim hayırlısylada dogarinşalah birazcık agrım var altan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…