- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.941
Ha haa bakalım bu soruyu bilebilecekmiii? Şimdi diyelim 32.haftada çalışabilirlik raporu aldık (tövbe tövbe sanki sakatız ya alla alla) çalışıyoruzzzzz. bebiş 37de geldi diyelim. Hadi 3 haftam yandı. çalıştıım 5 haftaaaammm onudamı yakacaklarrr. onu ekleyecekler dimiii paşa paşaaa hııııı???????????naniknanik
OOOO Özüm hanım gelmişşşşşş, saçlar başlar nasıl bakalımmmm, manikür pedikürrrrr varmııı? Oğluş naptı sen ordaykennnnnn. Oh ohhh güzellik akıyor hanım annemizin üzerinden yahuuuu
Ay geldim geldim, kadını azıcık kes diye diye çıldırttım. Yine de kısalttı cadıydı biraz. Oğluş sıkıldı Fundacım, kadın muhabbeti saç, boya, ağda vs. naapsın çoocuğum sırnaşık şey[/QUOTE
helal olsun sana çocuğaaaa ağdayıda öğrettin yaaa. aman minnoşum benimmm çabuk tatlı bişeyler yee ödüllendir onuuuu. Ahaaaa sıkılıpta gelmesin hınnzırrr. Amaaa o dedeyle annanneyi bekliyooo gelmezzzzzzzz.
kızlaar napiyosunuz bakim?dışarı çıktım mahvoldum ya o kadar sıcak kii.
Ay geldim geldim, kadını azıcık kes diye diye çıldırttım. Yine de kısalttı cadıydı biraz. Oğluş sıkıldı Fundacım, kadın muhabbeti saç, boya, ağda vs. naapsın çoocuğum sırnaşık şey[/QUOTE
helal olsun sana çocuğaaaa ağdayıda öğrettin yaaa. aman minnoşum benimmm çabuk tatlı bişeyler yee ödüllendir onuuuu. Ahaaaa sıkılıpta gelmesin hınnzırrr. Amaaa o dedeyle annanneyi bekliyooo gelmezzzzzzzz.
Sorma geçen bi yerde tuvalete girdim, yanda kadının biri oğluyla girmiş, sesleri geliyo, ben de düşündüm de oğlanı kadınlar tuvaletine sokucam mecburen belli bi yaşa kadar.
Canım yok ya ben inanmıyorum, ama Allahtan annemlerin yanında değilim kestirmezdi onlar. Bi de 9 ayda çalı süpürgeye döner saçlarımız kızlar, değil mi ayol?
slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr
slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr
tatarkızı .!.:slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr
özüm .!.:Ay Kadiscim göbişini görünce çatlaklarım aklıma geldi, bunca ay bişey yoktu, geçen hafta çatlamaya başladım.
kızlar cogaldı vala cok sevidim kadiscim hayırlısylada dogarinşalah birazcık agrım var altanMAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBEĞİNİ TATARKIZI SONUNDA BENDE ÖĞRENDİM BENİMDE KIZIM OLUYOO CANIM 2 SN AZ AÇILMIŞSIN DAHA 8 CM VAR SANCIN VARMI CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?