Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak yaa, ee, sancısız oluyomu öyle açılma, yani 10 cm olması için sancı olması gerekir di mi? Doktorun ne dedi, ne kadar zamanda açılır ki tam?

tatarkızı .!.:
kızlar cogaldı vala cok sevidim kadiscim hayırlısylada dogarinşalah birazcık agrım var altan

sağol canım allah senide bir avazda kurtarsın inş. dikkat et kendine çoğaldı an durma git hemen canım yaaaaaa allah bizede yardım etsinnnnnnnn:1hug:

normal dogum ya aslında suni sancı verselerdi doggum yapardım doktor kendi gelsin dedi

Tatarkızı Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah, Sanırım normal doğum istiyorsun Cesaretinden dolayı kutluyorum seni.Hayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.

slm kızlar bugun doktora giitim 2 sntim acılma var heran dogum yapabilirim hayırlsıyla inşalah bebi,şimde iyi maşalah topac gibi olmuş 3650gr

canım açılma kontrolü alttan oluyo herhalde.drun mu yaptı yoksa ebeler mi nasıl anlıyolar kaç cm açıldığını bi de canın yanıyo mu biraz anlatsana

canım boşver kendisi gelsin suni sancı zor yaaaa ablamda öle yapmıştı biliyorum yani zormuş anlattığına göre allah yardımcın olsun

canım açılma kontrolü alttan oluyo herhalde.drun mu yaptı yoksa ebeler mi nasıl anlıyolar kaç cm açıldığını bi de canın yanıyo mu biraz anlatsana

canım ebeler yaptı muayenemi sonrada doktorum yorum yapıyor birazcık agrı yaptı nasıl anlıyor bilmemde altan bakılıyor

suyuna falan baktımı yeteri kadar varmıymış bide kalp atışlarına baktımı önemli yani

MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBEĞİNİ TATARKIZI SONUNDA BENDE ÖĞRENDİM BENİMDE KIZIM OLUYOO CANIM 2 SN AZ AÇILMIŞSIN DAHA 8 CM VAR SANCIN VARMI CANIM

Kadişcim bu arada bir kızın olacağını şimdi öğrendim. Çok sevindim senin adına hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

zehra şakar .!.:
Kadişcim bu arada bir kızın olacağını şimdi öğrendim. Çok sevindim senin adına hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sağol canım teşekkürler amin cümlemizinkini sağlıkla kavuştursun seninkinide canım

zehracım sen maltepedemi oturuyosun

suyuna baktı herşey yolun da alaha şükür kalp atışları için nstye girdim ada iyi cıktı

Peki çatı muayenesi de oldun mu? Yani alttan bakınca ona da mı bakıyolar?

tatarkızı .!.:
suyuna baktı herşey yolun da alaha şükür kalp atışları için nstye girdim ada iyi cıktı

hadi hayırlısı olsun ozaman çıkmasını bekliyceğiz küçük cadının ozaman :teytey::teytey:

1 hafta sonra tekrar gidecem konturole ama bebiş gelmese kanaman suyun gelirse hemen geldedi

Canım ya, hadi bakalım, sağlıkla kucağına al inşallah. Benim de cumartesi kontrolüm var, bakalım ne diycek?

bu aradada eşim bugun ölümden dönmuş moralimde bozuldu ona akşam haberlerde izleyin kızlar son anda botlama olmuş turofo batlamış 4 kişi ölmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…