Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar herkese yarın tekrar görüşmek üzere.kendinize ve bebişlere iyi bakın

a.s.Günaydınnnnn arkadaşlarrrrrr, hepinizeeeee bol neşeli huzurlu sağlıklı bol tekmeliiiiiii günleerrrrrrr

Günaydın Fundacım, günaydııın kızlaaar!
Hala burdayım!!!

Günaydın Fundacım, günaydııın kızlaaar!
Hala burdayım!!!

Ben seni yerim yerimmmm.Bize gelip annemle pınar sosisss yaparmısınnnn........ Kuzum benimmmm müthişsinnnnn bekle annanneyiiiiiiiiiii,dedeyiiiiiiiiiiiiiii. Dede dede siizi bekliyorum gelin artıkkkkk

Bol tekmeli demişken bizimki dün televizyon izletmedi bana da babasına da, kudurdu resmen, kameraya alalım dedik, duymuş gibi durdu bu kez, oynuyo bizimle resmen!

Ben seni yerim yerimmmm.Bize gelip annemle pınar sosisss yaparmısınnnn........ Kuzum benimmmm müthişsinnnnn bekle annanneyiiiiiiiiiii,dedeyiiiiiiiiiiiiiii. Dede dede siizi bekliyorum gelin artıkkkkk

Bak bak oğlan seni mi duyuyo ne, bekliyo zaten, hiiç niyeti yok.

Of kızlar bugün de dışarı çıkmak zorundayım, okula gidip sevk alıcam, okul uzak değil ama bu sıcakta yürümek zor geliyo. Allaaaah bi de karnımı gören herkes her hafta yorum yapıyo, yok aşağı inmiş, yok inmemiş daha var, hatta yüzünden belli doğum yakın diyen bile oldu geçen hafta.

özüm ya çok şanslısın aslında.bebişine aileye çok düşkün olacak sanırım.baksana dede ve anneanne gelmeden doğmaya niyeti yok.çok tatlı ya.

günaydın papatya nasılsın irem kızımız nasıl bu sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…