Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özüm ya çok şanslısın aslında.bebişine aileye çok düşkün olacak sanırım.baksana dede ve anneanne gelmeden doğmaya niyeti yok.çok tatlı ya.

Valla Semacım öyle heralde. Annemleri arayıp daha erken mi gelin desem ne???

günaydın papatya nasılsın irem kızımız nasıl bu sabah.

sağol teyzesi ellerinden öper kızım.valla canım sıcaklarla boğuşuyoruz bugün 40 dereceyi bulması bekleniyomuş bide bikaç gündür soğuk sulharı içtim hafiften boğazlarım ağgrımaya başladı hadi hayırlısı

iyi çok şükür fundacım.sen nasılsın asya kızımız nasıl annesi.çok hareketlimi.maşallah

Aamn dikkat et canım ben de soğuk suyu tepeme dikiyorum, eşim frenliyo, bi de hasta olmayalım.

papatyacım iznine karar verebildinmi.ne yapmayı düşünüyorsun.eğer çok kötü oluyorsan bence kendini çok zorlama canım.gerçekten sıcaklar çok fena.bide çalışınca işimiz çok daha zor.

paptya sen çok bunalıyorsun gerçekten sıcaklardan,bizim işyerinde allahtan klima varrr,sizin ora nasıl? Soğuk su süper ama dimii, yinede dikkat etsek iyi olur. Sema teyzesi dün coştu bizimki patır kütürrrrr valla. Bu sabahta benle birlikte kalktı kuzum benim. Sen iyisin dimi? Bide sabah yine kahvaltı ettim daha doğrusu etmeye çalıştım üff. Midem yine bulanıyooo yaaaa.Geçer heraldee.

papatyacım iznine karar verebildinmi.ne yapmayı düşünüyorsun.eğer çok kötü oluyorsan bence kendini çok zorlama canım.gerçekten sıcaklar çok fena.bide çalışınca işimiz çok daha zor.

canım bi taraftan ayrılayım diyorum dinlenirim bir taraftan da burası benim için hareket oluyo iş yeri 4.katta hergün 4 defa inip çıkıyorum, sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum eee sabah öğle akşam düzenli yiyip içiyorum şimdi evde kalsam öğlene kadar yatarım hareket edemem fazla üstelik eşim de genelde yorgun geliyo eve beni sürekli yürüyüşe çıkaramaz zaten 14 kg aldım drum kızıp duruyo iyice şişerim evde şaşırdım ne yapacağımı:uhm::uhm:

iyiyim canım sağol.bulantıların daha geçmedi senin ya.çok kötü.canım sevmediğin yiyemediğin şeyler için kendini zorlama.belki zorla yediğin için bulantı yapıyordur.tuzlu şeyler yemeye çalışsan delki bulantın olmaz canım.bide artık bende bebeğimi hissetmek istiyorum.daha çok mu var.

ne gezer canım klima falan bi de sabahları güneş alıyo burası vantilatöre bile razıyım ama o bile yok soğuk su süper ama boğazlar ağrımaya başladı

QUOTE=_papatyam1_;613073]canım bi taraftan ayrılayım diyorum dinlenirim bir taraftan da burası benim için hareket oluyo iş yeri 4.katta hergün 4 defa inip çıkıyorum, sabah akşam yürüyerek gidip geliyorum eee sabah öğle akşam düzenli yiyip içiyorum şimdi evde kalsam öğlene kadar yatarım hareket edemem fazla üstelik eşim de genelde yorgun geliyo eve beni sürekli yürüyüşe çıkaramaz zaten 14 kg aldım drum kızıp duruyo iyice şişerim evde şaşırdım ne yapacağımı:uhm::uhm:[/QUOTE]

aslında haklısın iş ortamı daha farklı hem hareket ediyosun hemde zamanda geçiyor.içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım.ama çok zorlandığın andada bırak.Allah korusun erken doğum falan olur canım dikkat et.:1hug:

Semacım ben 16. haftada diye hissedilir diye okuduktan sonra, 16. haftaya girdiğim ilk gün kesin hissedicem diye elim karnımda dolaşmıştım, ama 18'de tam olarak hissettim.

günaydın güzel bayanlarrrrrr, içinizdeki neşe hiç bitmesin.....
özümcüm senin oğlan çok numaracı olacak belliiiii :)))
fundacım bol tekmeli günler dileğine yürekten katılıyorumm canım
paptyacım bende aynı durumdayım. ne yazıkki odamas klima yok. bende klimaları odaları dolaşıyorum koca fabrikada. malum burası fabrika makinalar hayli ısı yayıyor. sauna gibi burası vesselam. 4 hafatdır kilo almıyorum bu yüzden sanırım. bol bol su içiyorum.

fundacım, benim kuzum da bütün gece uyutmadı beni. pıtır pııtr maaşllah. valla şöle güzle bir kahvaltıyı acayip özlüyorum. ancak haftasonları yapabiliyorum. şöle yavaş yavaş ağır ağır sindire sindireeee

semacım kadişcim mavili sizlerde iyisiniz değil mi?

Papatyam dediğin doğru iş insanı hareketlendiriyor. Bi de evde internet yok demiştin galiba, o da zor. Şimdi siz olmasanız ben naapardım evde bi başıma bilmiyorum.

hoşgeldin nimet sen nasılsın nil nasıl.sıcaklar sanırım hepimizin ortak derdi.of of

Günaydın Nimetcim, numaracı zaten benimki, eskiden de babasına bak hareket ediyo deyince duruyodu. Şimdi de kameralardan kaçıyo.

bebişin hareketleri olduğunu nasıl anlarım ben şimdiden elim karnımda dolaşıyorumda.arada bişeyler hissediyorum ama sanırım bebiş değildir.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…