Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.....hepinize öpücükler ...........iyi misiniz bu sabah.......

günaydın elif.bugün süperiz sen nasılsın ankarada çok sıcakmı

aslında haklısın iş ortamı daha farklı hem hareket ediyosun hemde zamanda geçiyor.içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım.ama çok zorlandığın andada bırak.Allah korusun erken doğum falan olur canım dikkat et.:1hug:[/QUOTE]

sağol canım ilgin için eşimde öyle diyo baktın zorlanıyosun hemen ayrıl diyo hayırlısı allahtan artık biraz daha devam edeyim bakalım hem sizlerden de ayrılmak istemiyorum evimde internet yok artık düşünür dururum acaba yeni hamiş var mı yok doğuran var mı

günaydın nimetcim.iyiyim çok şükür sanki kilo almışım gibi.kalçam biraz genişlemiş arkadaşalr aynı şeyi söyledi....
sen nasılsın tatlım.yeneğimiz nasıl

günaydın elif.bugün süperiz sen nasılsın ankarada çok sıcakmı

günaydın semacım...bugün bende süperim.inşallah hep böyle gider....ankara sıcak alev alev yanıyor ama benim odamda klima var.o konuda çok rahatım.saolsun patrona söyledik kırmadı bizi.bu sıcaklarda kurtardı bizi.sen nasılsın canım benim...

semacım bende iyiyim cumartesi olsada sabah 5,5 da kalmasam diyom bu sabah biraz zor kalktm.yarın olsun uyucam . tabi benim uyuyacağım dedim max 8:30-9:00 olur. nilciğim de iyi kuzum benim dönüp duruyo içimde benimki pek tekmelemiyo dönüyo sankii. bide bi yerlerini tam karnıma dayıyo sanki. sert sert hisseidyorum :)))

Papatyam dediğin doğru iş insanı hareketlendiriyor. Bi de evde internet yok demiştin galiba, o da zor. Şimdi siz olmasanız ben naapardım evde bi başıma bilmiyorum.

evet canım evimde internet yok şimdiden düşünüyorum izne ayrılınca ne yaparım diye sizden ayrılmak bana çok zor gelecek

özümcüm benimki de aynı vallahi. bak tekmeliyo dediğimi duyar duymaz velet duyuyor. bazen sessizce eşime hareket yapıyorum bak bak diyeeee. ancak o zaman görüyor. bizm onun hakkında konuştuğumuz anlıyormu napıyor anlamadım valla.

Günaydın Kızlaaaaarrrrrr
Gördüğüm kadarı ile hepiniz iyisiniz. Sıcaklar dışında. Ben de iyi sayılırım ya ben bu çaocuğun ne yaptığını anlamadım. Bir hareket ediyor ondan sonra tüm gün hareket etmiyor. tamam bu haftalarda tutarsız olurmuş ama ben ve eşim bu sefer korkmaya başlıyoruz. daha ne zamana kadar bu tutarsızlık devam edecek. lütfen bana bir cevap verin. Bir de dün eve gittim karnımı açıp yattım. bebeğin olduğu yerde sanki içimde bir şeyler yer değiştiriyor gibi hissettim hatta bir an içim geçti. sizce buda bebeğin hareketimidir. dönmüş falan olabilirmi? ya biliyorum bıktınız benden ama korkuyorum işte ne yapayım.

sabah kalktığımda çok kötüyümdüm.hatta eşime ben bugün işe gidemiycem dedim.ama yinede geldim bi kahvaltı sizlerl Sohbetsanki sabah kötü olan ben değildim.iyiyim çok şükür.burdada klima var ama ara ara açıyorum.benim boğazımı kurutuor canım.fazla çalıştırmamak gerek.senin göbeğin çıktımı elif belli oluyormu hamile olduğun.

canım bebeğin hareketlerinin tutarsız olmasından ziyade senin hissedebildiklerinin sınırlı olması seni telaşa düşürüyo sakın meraklanma hareket etmiyo zannettiğin zamanlarda da bebeğin hareket ediyo ama sen hissetmiyosun onun için sakın canını sıkma ben senin kadarken daha yeni yeni kıpırtı hissediyodum o da haftada bir falan lütfen üzülme bebeğin de üzülür sonra

yelizcim sadece tekem olarak hissetmicen tabi canımcım. benimkide öle tekme atmıyo.boyna dönüyor. yer değiştiriyor. endişelnemee canımcım. tabillki hareket ediyor.

ay papatya , nimet çok sağolun ya.

Bu oğlan beni çok strese sokuyor valla. ama siz içimi rahatlattınız. prenseslerinizi kocaman öpüyorum..

dışardan dar elbise giyince belli oluyor.ama normalde evdekiler bayağı büyüdüğün söylüyr.azıcık da olsa var.her akşam fındık yağı sürüyorum sürerken de bakıyorum...bana göre kocaman gözüküyor....:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…