günaydın elif.bugün süperiz sen nasılsın ankarada çok sıcakmı
Papatyam dediğin doğru iş insanı hareketlendiriyor. Bi de evde internet yok demiştin galiba, o da zor. Şimdi siz olmasanız ben naapardım evde bi başıma bilmiyorum.
günaydın semacım...bugün bende süperim.inşallah hep böyle gider....ankara sıcak alev alev yanıyor ama benim odamda klima var.o konuda çok rahatım.saolsun patrona söyledik kırmadı bizi.bu sıcaklarda kurtardı bizi.sen nasılsın canım benim...
günaydın kızlar.....hepinize öpücükler ...........iyi misiniz bu sabah.......
Günaydın Kızlaaaaarrrrrr
Gördüğüm kadarı ile hepiniz iyisiniz. Sıcaklar dışında. Ben de iyi sayılırım ya ben bu çaocuğun ne yaptığını anlamadım. Bir hareket ediyor ondan sonra tüm gün hareket etmiyor. tamam bu haftalarda tutarsız olurmuş ama ben ve eşim bu sefer korkmaya başlıyoruz. daha ne zamana kadar bu tutarsızlık devam edecek. lütfen bana bir cevap verin. Bir de dün eve gittim karnımı açıp yattım. bebeğin olduğu yerde sanki içimde bir şeyler yer değiştiriyor gibi hissettim hatta bir an içim geçti. sizce buda bebeğin hareketimidir. dönmüş falan olabilirmi? ya biliyorum bıktınız benden ama korkuyorum işte ne yapayım.
Günaydın Kızlaaaaarrrrrr
Gördüğüm kadarı ile hepiniz iyisiniz. Sıcaklar dışında. Ben de iyi sayılırım ya ben bu çaocuğun ne yaptığını anlamadım. Bir hareket ediyor ondan sonra tüm gün hareket etmiyor. tamam bu haftalarda tutarsız olurmuş ama ben ve eşim bu sefer korkmaya başlıyoruz. daha ne zamana kadar bu tutarsızlık devam edecek. lütfen bana bir cevap verin. Bir de dün eve gittim karnımı açıp yattım. bebeğin olduğu yerde sanki içimde bir şeyler yer değiştiriyor gibi hissettim hatta bir an içim geçti. sizce buda bebeğin hareketimidir. dönmüş falan olabilirmi? ya biliyorum bıktınız benden ama korkuyorum işte ne yapayım.
elifcim normaldir canım tartıldın mı?
tartıldım canım yarım kilo falan almışım
sabah kalktığımda çok kötüyümdüm.hatta eşime ben bugün işe gidemiycem dedim.ama yinede geldim bi kahvaltı sizlerl Sohbetsanki sabah kötü olan ben değildim.iyiyim çok şükür.burdada klima var ama ara ara açıyorum.benim boğazımı kurutuor canım.fazla çalıştırmamak gerek.senin göbeğin çıktımı elif belli oluyormu hamile olduğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?