Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
funda çok iyi yapmışsın canım.ayıptır sorması fiyatı ne kadar?

kızlar günaydınnnnn hepimize....maşallah herkes bugünde burda ve iyi..
aklımdayken bişi sormak istiyorum..

bebekleriniz 23.hafta bitiminde kaç kğ dı (benim 600 gr çıktı.)
bide kan sayımınız kaç çıkıyor. gebelikden önce kaçtı?(gebelikden önce 12,9 çıkıyordu.şimdi 12,6..demir hapına başlamadım henüz)

benimki 635 gr dı canımcım :))) daha kan sayımı yaptırmadım canım

günaydın elfidam canım.nasılsın....
hala özel mesaj atmamışsın.

sorunda orda nimetcim 1 haftada

günaydın mavilim...şişkinlik olabilir..tartılar pek orantılı değil..çünkü kilomuz tuhaflaştı...tartı beni bigün 57,5 kğ gösterirken 2 gün sonra 56,25 gösteriyor...üstelik aynı saatte ve aç tartılmamam rağmen ..

şişkinliktir canım bencede.sürekli farklı çıkıyorum zaten.gerçi ben hayatımdan şimdilik memenunum kilo bakımından ama ilerde ne olurum bilinmez...

elfidacım benimki 24 hafta 6 günlüktü gittiğimde 616 gr geldi doktor haftasına göre normal dedi canım ama kanı bilmiyorum vallahi

valla artık karnım çok belirgin bayılıyorum gerine gerine karnımı çıkara çıkara yürümeye. hatta merdibven çıkarken elimle destekliyom göbişi :))))
kendimi iyi hissetiğimdne mi bilmem kendimi çok güzel hissediyorum. sanki cildim güzelleşti. saçlarım gürleşti uzadı. artık şişkoluğumu takmıyorum kafama. iş yeirndkei arkadaşlaırmında katkısı var tabii. yaradı güzleleştin diyorlar bende gaza geliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…