- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.081
valla artık karnım çok belirgin bayılıyorum gerine gerine karnımı çıkara çıkara yürümeye. hatta merdibven çıkarken elimle destekliyom göbişi :))))
kendimi iyi hissetiğimdne mi bilmem kendimi çok güzel hissediyorum. sanki cildim güzelleşti. saçlarım gürleşti uzadı. artık şişkoluğumu takmıyorum kafama. iş yeirndkei arkadaşlaırmında katkısı var tabii. yaradı güzleleştin diyorlar bende gaza geliyorum :))))
valla artık karnım çok belirgin bayılıyorum gerine gerine karnımı çıkara çıkara yürümeye.
bende hamile olmaktan çok mutluyum..karnım büyüdü ama görenler 4 aylık gibi diyor..bende hiç şikayet etmedim halimden...herşeye razıyım..ağrı,sızı,tekme acısı,uykusuzluk,başağrısı,mide ağrıları,kan verme,hastane,hatta varisler ve çatlaklar..yeterki gebeliğe bağlı sorunlar olsun...katlanmaya razı insan..yeterki bebek iyi olsun.sağlıklı olsun..
herkes okuma halinde herhalde kimse mesaj yazmıyor 12 kişi var ama :)))
canım arabayı minadan almadıkm orda pahalı geldi gene kemralıtandan aldık ama başka bir mazadan mezarlıkbaşı tarafında kalıyo 2 yada 3 katlı büyük bir maza 120 ytl çok hoş ama markasını hatırlayamicam beşiğin kraft arabanın çok bilinmiş bişey değil herhalde ondan aklımda kalmamış zaten çok çeşit var gidince görürsün hepsi süper seç beğen al.ah canım bi görsen hepsini kurduk gidip gidip bakıyoruz böyle müthiş bir duygu olamaz rabbim herkese nasip etsin şimdiden çok seviyoruz kızımızı bi de doğsa artık görmeden duramayız herhalde allah eksikliklerini göstermesin acılarını yaşatmasıneşim özellikle sana sormamı istedi canım kaça aldığını ve ne marka aldığını..sen yatağın fiyatını söyleyince bizde ordan alalım dedi...
Hımmmm arkadaşlar kendi aralarında mesajlaşıyorrrrrr, kolay gelsinnnnnnnnnnn naniknanik
Nimet fotoğraflar nasıl ama ne düşünüyorsunnn?
canım arabayı minadan almadıkm orda pahalı geldi gene kemralıtandan aldık ama başka bir mazadan mezarlıkbaşı tarafında kalıyo 2 yada 3 katlı büyük bir maza 120 ytl çok hoş ama markasını hatırlayamicam beşiğin kraft arabanın çok bilinmiş bişey değil herhalde ondan aklımda kalmamış zaten çok çeşit var gidince görürsün hepsi süper seç beğen al.ah canım bi görsen hepsini kurduk gidip gidip bakıyoruz böyle müthiş bir duygu olamaz rabbim herkese nasip etsin şimdiden çok seviyoruz kızımızı bi de doğsa artık görmeden duramayız herhalde allah eksikliklerini göstermesin acılarını yaşatmasın
fotolar harika canımcım yaaaaa. bende eşime sölicem oda ok veirise bende istiyorum. ama normal doğumdan sonra yüzüm ne şekle girer bilmiyorum. kadını kovabilirmde o vakit :)))
slm bayanlar ben geldim daha doguramadım:)))))))) ama agrım var dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?