Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şuan dünyanın en güzel kadınları biziz. yaşasın:dance::dance:

elfidam ekledim canım kabul edersin...
ben de kendimi çok güzel hissediyorum.eşim daha bi ilgili.çok süper bişey dimi.bende gerine gerine geziyorum

Hımmmm arkadaşlar kendi aralarında mesajlaşıyorrrrrr, kolay gelsinnnnnnnnnnn naniknanik

eşim özellikle sana sormamı istedi canım kaça aldığını ve ne marka aldığını..sen yatağın fiyatını söyleyince bizde ordan alalım dedi...
canım arabayı minadan almadıkm orda pahalı geldi gene kemralıtandan aldık ama başka bir mazadan mezarlıkbaşı tarafında kalıyo 2 yada 3 katlı büyük bir maza 120 ytl çok hoş ama markasını hatırlayamicam beşiğin kraft arabanın çok bilinmiş bişey değil herhalde ondan aklımda kalmamış zaten çok çeşit var gidince görürsün hepsi süper seç beğen al.ah canım bi görsen hepsini kurduk gidip gidip bakıyoruz böyle müthiş bir duygu olamaz rabbim herkese nasip etsin şimdiden çok seviyoruz kızımızı bi de doğsa artık görmeden duramayız herhalde allah eksikliklerini göstermesin acılarını yaşatmasın

saol canım hemen eşime anlatayım

fotolar harika canımcım yaaaaa. bende eşime sölicem oda ok veirise bende istiyorum. ama normal doğumdan sonra yüzüm ne şekle girer bilmiyorum. kadını kovabilirmde o vakit :)))

bencede haklısınnn, bence doğumdada kovulabilirrr. Ama çok şeker biriydii.

Mavili şaka dedim hayatımmmm.....:1hug::asigim::asigim::asigim::asigim:

kızlar genelde bebişler için park yatakmı aldınız.ben çok kararsız kaldımda.

selam tatarkızı.bu bebişler ne kadar sabırlı ya.günleri dolmadan gelmeyecekler galiba.doğum ağrıları gibimi canım.

hoş geldin tatarkızı..canım sen bugün yarın doğurursun canım...inşallah allaın izniyle kolayca kutulacaksın canım..
semacım ben kesin karar verdim park yatak alacağım.gerçekten çok güzel

valla aşası cok agrıyor bazı bebişler gec gelebiliyormuş ama heran da olabilir gene yalnızım

beşiklerde çok güzelll gözüküyor ama kullanım ve rahatlık açısından park yatak çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…