Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede haklısınnn, bence doğumdada kovulabilirrr. Ama çok şeker biriydii.

Mavili şaka dedim hayatımmmm.....:1hug::asigim::asigim::asigim::asigim:

bide ben doğuruken zaten ağlarım . kuzumu görünce gene ağlarım. annemi görünce gene ağlarım. eşime sarılır sarılır ağlarım. ağlak ağlak fotolarda kan çanağı gözlerle eminim çok fotojenik çıkarım laelaelaelaelae

sende normal istiyorsun demi fundacım. seçil hanım normal doğum taraftarı yanlış bilmiyorsam.

Sorun olmazsa normal istiyorum şutarafagitti

valla aşası cok agrıyor bazı bebişler gec gelebiliyormuş ama heran da olabilir gene yalnızım

:1shok::1shok:ya hu çok cesaretlisin . hadi sen cesaretlisin eşinde çok cesaretli herhalde :1shok:yalnızsınnn.bu durumda yalnız olunurmu hastane çok mu yakın sana. ama bu veletler hep gece geliyoo. bak nimet dedi dersin sen bu gece hastanedesin sabah 6 gibide kucağına alırsın ben sölüyommm

inşalahhhhhhhhh hastane atışalanda ben bayram paşadayım

eşim fabrikaya gidiyor habire corluda şu anda ablam calışıyor kardeşimde yakın ama kızı var küçük bakalım nasıl olcak kaynanam oda g.osmanpaşada

anaaaaaa bana bak millete ne rahat yaaaaa, gelsinler yanına çabuk klava: Alla alla, bak şimdi ben gelicem yemin ederim.....Kötü Kazen

anaaaaaa bana bak millete ne rahat yaaaaa, gelsinler yanına çabuk klava: Alla alla, bak şimdi ben gelicem yemin ederim.....Kötü Kazen

kız nomalde gitmezdi calışan hastalanın ca şimdi eşimgidiyor daha antalyaya gidecek iş için vakit yokilKötü Kazen

tatarkızı canım yaaa kaşm gördüm dünkü sölediğin patlamayı çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtulursun inş. allah yardımcın olsun canım

kız nomalde gitmezdi calışan hastalanın ca şimdi eşimgidiyor daha antalyaya gidecek iş için vakit yokilKötü Kazen

canım benim cesaretin için gerçekten tebrik ederim. Ama ne bileyim korktum ben bir anda ondan dedim. İnşallah hep işlerin rast gider.:1hug:

tatarkızı canım yaaa kaşm gördüm dünkü sölediğin patlamayı çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtulursun inş. allah yardımcın olsun canım

saol canım tşklr hergün yolarda alaha emanet işi çok zor eşimin kendisi şöferdür alah yardımcısı olsun alah korusun eşlerimizi...

ben cıkıyom kızlar komşum gelecek temizlik yapacak malum dogum var gelen giden olur görüşürüz by öptüm

saol canım tşklr hergün yolarda alaha emanet işi çok zor eşimin kendisi şöferdür alah yardımcısı olsun alah korusun eşlerimizi...

allah korumuş canım...elektrik işi böyle işte.bizde elektrikçiyiz hergün neler oluyor..amin canım amin rabbim hiçbirimizin eşini başından eksik etmesin...a.s.

aminnn allah yavrularımızı anasız babasız bırakmasın. eksiklikleirni göstermesin. varmı bize onlardan başka can yoldaşı. allah ailelelerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…