- Konu Sahibi şirin1979
-
- #2.101
bencede haklısınnn, bence doğumdada kovulabilirrr. Ama çok şeker biriydii.
Mavili şaka dedim hayatımmmm.....:1hug::asigim::asigim::asigim::asigim:
selam tatarkızı.bu bebişler ne kadar sabırlı ya.günleri dolmadan gelmeyecekler galiba.doğum ağrıları gibimi canım.
valla aşası cok agrıyor bazı bebişler gec gelebiliyormuş ama heran da olabilir gene yalnızım
bide ben doğuruken zaten ağlarım . kuzumu görünce gene ağlarım. annemi görünce gene ağlarım. eşime sarılır sarılır ağlarım. ağlak ağlak fotolarda kan çanağı gözlerle eminim çok fotojenik çıkarım laelaelaelaelae
sende normal istiyorsun demi fundacım. seçil hanım normal doğum taraftarı yanlış bilmiyorsam.
yakınlarda kimsen yokmu senin.yani bir hareket olsa ne yapacaksın pekii?
valla aşası cok agrıyor bazı bebişler gec gelebiliyormuş ama heran da olabilir gene yalnızım
:1shok::1shok:ya hu çok cesaretlisin . hadi sen cesaretlisin eşinde çok cesaretli herhalde :1shok:yalnızsınnn.bu durumda yalnız olunurmu hastane çok mu yakın sana. ama bu veletler hep gece geliyoo. bak nimet dedi dersin sen bu gece hastanedesin sabah 6 gibide kucağına alırsın ben sölüyommm
eşim fabrikaya gidiyor habire corluda şu anda ablam calışıyor kardeşimde yakın ama kızı var küçük bakalım nasıl olcak kaynanam oda g.osmanpaşada
anaaaaaa bana bak millete ne rahat yaaaaa, gelsinler yanına çabukklava: Alla alla, bak şimdi ben gelicem yemin ederim.....Kötü Kazen
kız nomalde gitmezdi calışan hastalanın ca şimdi eşimgidiyor daha antalyaya gidecek iş için vakit yokilKötü Kazen
tatarkızı canım yaaa kaşm gördüm dünkü sölediğin patlamayı çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtulursun inş. allah yardımcın olsun canım
saol canım tşklr hergün yolarda alaha emanet işi çok zor eşimin kendisi şöferdür alah yardımcısı olsun alah korusun eşlerimizi...
hoş geldin tatarkızı..canım sen bugün yarın doğurursun canım...inşallah allaın izniyle kolayca kutulacaksın canım..
semacım ben kesin karar verdim park yatak alacağım.gerçekten çok güzel
günaydın sernacım nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?